AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

rope11
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la rope11 » 12 jun 2013, 13:03

Pa i nije bas neki visak, Tevez bi ionako igrao ofanzivnog veznog, a i Saponara je igrac kojem najvise lezi sredina. Jos dodaj na to da se Paco vraca tek u novembru ( jos racunaj da ce proci vremena dok udje u formu ) tako da nam ustvari Balo i EL ostaju kao jedini napadaci. Nianga ni ne racunam jer se taj totalno pogubio u zadnje vrijeme. :mrgreen:
Galliani: "Saponara will replace Bojan Krkic."
Citaj, dzoker igrac na klupi, sto znaci da sigurno dovodimo Teveza ili Eriksena. Dobro, ne bi me cudilo da dovedemo nekog desetog, ali drzimo fige da bude jedan od ove dvojice. :mrgreen:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

nesta13
Kontakt:

Post Postao/la nesta13 » 12 jun 2013, 13:11

rope11 je napisao/la:Pa i nije bas neki visak, Tevez bi ionako igrao ofanzivnog veznog, a i Saponara je igrac kojem najvise lezi sredina. Jos dodaj na to da se Paco vraca tek u novembru ( jos racunaj da ce proci vremena dok udje u formu ) tako da nam ustvari Balo i EL ostaju kao jedini napadaci. Nianga ni ne racunam jer se taj totalno pogubio u zadnje vrijeme. :mrgreen:
Galliani: "Saponara will replace Bojan Krkic."
Citaj, dzoker igrac na klupi, sto znaci da sigurno dovodimo Teveza ili Eriksena. Dobro, ne bi me cudilo da dovedemo nekog desetog, ali drzimo fige da bude jedan od ove dvojice. :mrgreen:
moje iskreno misljenje jest da bi prodao pazzinia i uzeo teveza a nianga poslao nekud na posudbu da skupi malo iskustva.... neznam dali se vi slazete samnom ali to je moje misljenje....

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 12 jun 2013, 13:30

Ne bih ja Paca dirao, lik je onaj klasicni dzoker sa klupe koji uvijek upali. Nianga bi zasad ostavio, pokazao je da ima talenta pa valjda nekad taj talenat i izadje iz njega :mrgreen: i ne bih volio da se ponovi ista stvar kao i sa Aubameyangom.
Ali recimo ne bi bilo lose kada bi negdje na posudbu otisao jer ne vjerujem da ce se pored ovog kadra igraca naigrati.

FORZA MILAN !

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 12 jun 2013, 13:43

Preuzeto s fb
- Sportitalia javlja da je Milan favorit oko angažiranja Christiana Eriksena. Cijena: €10m.

- Prema navodima SportItalia, Milan je poslao ponudu pozajmica+opcija za kupovinu (€5m+10m) za Alena Halilovića.

- Sky Italia javlja da je Ambrosini odbio sve ponude iz Amerike i da će dobro razmotriti ponudu Fiorentine. Njegov agent je rekao kako oni trenutno ne pregovaraju ni sa jednim klubom.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 12 jun 2013, 13:48

ma vise im nista ne treba vjerovati, a sto se tice Pazze njeg ne dirati vala,

citam i ja da je Milan zagrizao za alena Halilovica, sta ja znam, mlad je i talentovan da li ce sad izrasti u vrhunskog igraca ili ce ostati samo na talentu i izgoriti kao i robinjo to niko ne zna. znaci mora se rizikovati jbg a nije mi nesto ni drag igrac nakon sto je izabrao kockaste, eriksen moze :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 12 jun 2013, 14:53

meho-medo je napisao/la:
Prema navodima SportItalia, Milan je poslao ponudu pozajmica+opcija za kupovinu (€5m+10m) za Alena Halilovića.
Od ovakve ponude nema ništa jer našmrkani ne pristaje nikad na tako nešto.Tek toliko da znate...

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 12 jun 2013, 15:37

SiamoNoi je napisao/la:
meho-medo je napisao/la:
Prema navodima SportItalia, Milan je poslao ponudu pozajmica+opcija za kupovinu (€5m+10m) za Alena Halilovića.
Od ovakve ponude nema ništa jer našmrkani ne pristaje nikad na tako nešto.Tek toliko da znate...
Veliki Maminjo se još uvijek nije susreo sa najvećim muljatorom u svijetu fudbala , poznatiji kao Adriano Galliani . :lol:

Što se tiče Teveza , to je igrač koji sa lakoćom može igrati kao polušpic. Mada bi ja više volio Eriksena .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 12 jun 2013, 15:41

Sta ce nam sabija od 17 godina, daj nam gotovih igraca ima Montolivo centralni vraca se de Jong treba neko umjesto Boatenga, Patore bi bilo idealan jer je igrao u Seri A, nasa sansa je ako Carlo predje u Real, pa da Fester nesh proba dogovoriti s Leonardom, naravno uz Teveza i Vidica :D jedino ako se predje na formaciju 4-4-2 tu najvise gubi El Šaravi a on nije igrac za klupe deff.. Spica Balotelli iza Tevez ne vidim gdje ima mjesta za njega

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 12 jun 2013, 16:07

Navodno Napoli spreman platiti 40-45 miliona € za Shaarawy-a . :lol:
Pa je li više dosta šprdanja sa ovim svetim klubom . Jedan Napoli (uz sav respekt) da nam uzima igrače , vjerovatno od ovoga nema ništa ali takve stvari ne bi smijele ni da se spominju . To je do prije par godina bila naučna - fantastika .
-Rui Costa-

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 12 jun 2013, 16:15

Ma nece niko izgubiti mjesto u timu, sa ovom formacijom ce se moci malo izvlaciti na lijevu stranu, a Tevez/Eriksen bi mogli ici naprijed kao treci napadac. ( nesto slicno radi i u Italiji )
Vazno je samo da bude blize golu jer njemu to kao napadacu odgovara i tako je najopasniji, sigurno da je to bolja opcija nego kad dole igra beka.

Ovo sa Halilovicem je nidje veze, ne znam koji ce nam k. dijete u ekipi, jos za tolike pare. :roll:
Nadam se da je istina ovo za Eriksena, i ja sam prije za njega nego za Teveza jer je mladji, a i manje bi troskova bilo oko njega. ;)

FORZA MILAN !

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 12 jun 2013, 16:17

Previše imena se povezuje sa nama , i to velikih imena . Valjda će makar jedan od tih silnih igrača završiti kod nas. :D

slika
Neka je sretno u nastavku karijere !
1995-2013 # 23
-Rui Costa-

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 12 jun 2013, 16:40

rope11 je napisao/la:Rekao celo da ga Karlitos sigurno nece prevariti i preci u Juventus, pregovori se vrse tako da je vrlo moguce da od sljedece sezone bude nas. Ko da gledam, ponovo ce od shitija napraviti budale i kupiti igraca za smijesnu cifru :mrgreen:
Sto se mene tice, jos nekako Vidica dovesti, mozda Santona i moze se reci da bi ljetna kupovina bila uspjesna 8-) ali ne bih nista unaprijed pricao da ne bi ko prosle godine bilo, hladan tus u po ljeta.

.............Abbiati............
De Sciglio....Zapata...Vidic...Santon
...Pastore (Boa).... De Jong.... Montolivo
................Tevez.............
.........Balo .......... EL ......

Ih, pa kakav bi ovo tim bio 8-)
Ali sto je najgore, za ovo i ne trebaju neke ogromne pare kao sto se na prvi pogled cini, prodati neke otpatke iz ekipe, dodati nesto iz svog fonda i to je to, po mojoj slobodnoj procjeni nekih 40-tak miliona ( bez Pastorea kojeg bi pokusali na posudbu dovesti ).
Ovo ne izgleda lose, samo sto bi po meni Montolivo igrao desno a Boa/Pastore/Strootman lijevo.
Pazzu nebi prodavao, to mi je jedan od najdrazih igraca Milana. Ako dodje Tevez onda bi Nianga ostavio do januara a onda bih ga dao na posudbu.

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!

Hadalj
Kontakt:

Post Postao/la Hadalj » 12 jun 2013, 18:08

ahmad_tz je napisao/la:Ocel bit kakva utakmica za Massima oprostajna, jbt 18 godina nije malo. A i zasluzio je da se ne lazemo.
Stvarno ne znam kako je on zaslužio a jedan Favalli ili Serginho nisu dobili svoju oproštajnu utakmicu a ovome antiigraču da pripadne takva čast :?

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 12 jun 2013, 19:12

http://m.milannews.it/?action=read&idnotizia=114453" onclick="window.open(this.href);return false;
Sta mislite o ovom :grin:

nesta13
Kontakt:

Post Postao/la nesta13 » 12 jun 2013, 19:20

muxa je napisao/la:http://m.milannews.it/?action=read&idnotizia=114453

ne hvala!!! iz razloga sto ce prodajom el-a dovesti civelija iz nice a oci nam premazati silvom.... ma sramota na sto smo spali!!!

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 12 jun 2013, 19:36

Ne govorim o spekulaciama nego sta mislite kad bi se to zaista ostvarilo

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 12 jun 2013, 19:49

muxa je napisao/la:http://m.milannews.it/?action=read&idnotizia=114453

:D e sad su nas sa ovim stavili u nezgodnu situaciju :D
ja placem za Silvom, ali opet ne bih da Faraon ode tako, nek prodaju sve sto ne valja i nek Silvu vrate i svi zadovoljni :D
ne damo Faraona ni za Messija ;)

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 12 jun 2013, 19:50

rope11 je napisao/la:Ma nece niko izgubiti mjesto u timu, sa ovom formacijom ce se moci malo izvlaciti na lijevu stranu, a Tevez/Eriksen bi mogli ici naprijed kao treci napadac. ( nesto slicno radi i u Italiji )
Vazno je samo da bude blize golu jer njemu to kao napadacu odgovara i tako je najopasniji, sigurno da je to bolja opcija nego kad dole igra beka.

Ovo sa Halilovicem je nidje veze, ne znam koji ce nam k. dijete u ekipi, jos za tolike pare. :roll:
Nadam se da je istina ovo za Eriksena, i ja sam prije za njega nego za Teveza jer je mladji, a i manje bi troskova bilo oko njega. ;)
de mi pojasni gdje bi ti Serafa stavio u formaciji 4-3-1-2 ili 4-1-3-2? on je krilni napadac i ne vidim mjesto za njega, moguce je da zaigra iza Balotellia,a li ako dodje Tevez zna se za koga ce biti mjesto rezervisano

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 12 jun 2013, 19:51

Pa igrace u spicu odma lijevo od Bale. Pa ljudi tu je i igrao na pocetku sezone zajedno sa Pazzom a iza bio ili Binho ili KPB.

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 12 jun 2013, 19:59

meskalin je napisao/la:
rope11 je napisao/la:Ma nece niko izgubiti mjesto u timu, sa ovom formacijom ce se moci malo izvlaciti na lijevu stranu, a Tevez/Eriksen bi mogli ici naprijed kao treci napadac. ( nesto slicno radi i u Italiji )

de mi pojasni gdje bi ti Serafa stavio u formaciji 4-3-1-2 ili 4-1-3-2? on je krilni napadac i ne vidim mjesto za njega, moguce je da zaigra iza Balotellia,a li ako dodje Tevez zna se za koga ce biti mjesto rezervisano
Pa u prvoj sezoni u Milanu El Saarawy je takodje igrao u ovoj formaciji 4-3-1-2 ,jer i 2011-2012 sezone smo vecim dijelom igrali 4-3-1-2 pa je i El Saarawy igrao ponekad ,to nesto kao pozicija SS (Second Striker ) lijevo od Balotellia
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.