Citaj, dzoker igrac na klupi, sto znaci da sigurno dovodimo Teveza ili Eriksena. Dobro, ne bi me cudilo da dovedemo nekog desetog, ali drzimo fige da bude jedan od ove dvojice.Galliani: "Saponara will replace Bojan Krkic."

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Citaj, dzoker igrac na klupi, sto znaci da sigurno dovodimo Teveza ili Eriksena. Dobro, ne bi me cudilo da dovedemo nekog desetog, ali drzimo fige da bude jedan od ove dvojice.Galliani: "Saponara will replace Bojan Krkic."
moje iskreno misljenje jest da bi prodao pazzinia i uzeo teveza a nianga poslao nekud na posudbu da skupi malo iskustva.... neznam dali se vi slazete samnom ali to je moje misljenje....rope11 je napisao/la:Pa i nije bas neki visak, Tevez bi ionako igrao ofanzivnog veznog, a i Saponara je igrac kojem najvise lezi sredina. Jos dodaj na to da se Paco vraca tek u novembru ( jos racunaj da ce proci vremena dok udje u formu ) tako da nam ustvari Balo i EL ostaju kao jedini napadaci. Nianga ni ne racunam jer se taj totalno pogubio u zadnje vrijeme.![]()
- Sportitalia javlja da je Milan favorit oko angažiranja Christiana Eriksena. Cijena: €10m.
- Prema navodima SportItalia, Milan je poslao ponudu pozajmica+opcija za kupovinu (€5m+10m) za Alena Halilovića.
- Sky Italia javlja da je Ambrosini odbio sve ponude iz Amerike i da će dobro razmotriti ponudu Fiorentine. Njegov agent je rekao kako oni trenutno ne pregovaraju ni sa jednim klubom.
Od ovakve ponude nema ništa jer našmrkani ne pristaje nikad na tako nešto.Tek toliko da znate...meho-medo je napisao/la:Prema navodima SportItalia, Milan je poslao ponudu pozajmica+opcija za kupovinu (€5m+10m) za Alena Halilovića.
Veliki Maminjo se još uvijek nije susreo sa najvećim muljatorom u svijetu fudbala , poznatiji kao Adriano Galliani .SiamoNoi je napisao/la:Od ovakve ponude nema ništa jer našmrkani ne pristaje nikad na tako nešto.Tek toliko da znate...meho-medo je napisao/la:Prema navodima SportItalia, Milan je poslao ponudu pozajmica+opcija za kupovinu (€5m+10m) za Alena Halilovića.
Ovo ne izgleda lose, samo sto bi po meni Montolivo igrao desno a Boa/Pastore/Strootman lijevo.rope11 je napisao/la:Rekao celo da ga Karlitos sigurno nece prevariti i preci u Juventus, pregovori se vrse tako da je vrlo moguce da od sljedece sezone bude nas. Ko da gledam, ponovo ce od shitija napraviti budale i kupiti igraca za smijesnu cifru![]()
Sto se mene tice, jos nekako Vidica dovesti, mozda Santona i moze se reci da bi ljetna kupovina bila uspjesnaali ne bih nista unaprijed pricao da ne bi ko prosle godine bilo, hladan tus u po ljeta.
.............Abbiati............
De Sciglio....Zapata...Vidic...Santon
...Pastore (Boa).... De Jong.... Montolivo
................Tevez.............
.........Balo .......... EL ......
Ih, pa kakav bi ovo tim bio
Ali sto je najgore, za ovo i ne trebaju neke ogromne pare kao sto se na prvi pogled cini, prodati neke otpatke iz ekipe, dodati nesto iz svog fonda i to je to, po mojoj slobodnoj procjeni nekih 40-tak miliona ( bez Pastorea kojeg bi pokusali na posudbu dovesti ).
Stvarno ne znam kako je on zaslužio a jedan Favalli ili Serginho nisu dobili svoju oproštajnu utakmicu a ovome antiigraču da pripadne takva častahmad_tz je napisao/la:Ocel bit kakva utakmica za Massima oprostajna, jbt 18 godina nije malo. A i zasluzio je da se ne lazemo.
muxa je napisao/la:http://m.milannews.it/?action=read&idnotizia=114453
Sta mislite o ovom
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
muxa je napisao/la:http://m.milannews.it/?action=read&idnotizia=114453
Sta mislite o ovom
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
de mi pojasni gdje bi ti Serafa stavio u formaciji 4-3-1-2 ili 4-1-3-2? on je krilni napadac i ne vidim mjesto za njega, moguce je da zaigra iza Balotellia,a li ako dodje Tevez zna se za koga ce biti mjesto rezervisanorope11 je napisao/la:Ma nece niko izgubiti mjesto u timu, sa ovom formacijom ce se moci malo izvlaciti na lijevu stranu, a Tevez/Eriksen bi mogli ici naprijed kao treci napadac. ( nesto slicno radi i u Italiji )
Vazno je samo da bude blize golu jer njemu to kao napadacu odgovara i tako je najopasniji, sigurno da je to bolja opcija nego kad dole igra beka.
Ovo sa Halilovicem je nidje veze, ne znam koji ce nam k. dijete u ekipi, jos za tolike pare.![]()
Nadam se da je istina ovo za Eriksena, i ja sam prije za njega nego za Teveza jer je mladji, a i manje bi troskova bilo oko njega.
Pa u prvoj sezoni u Milanu El Saarawy je takodje igrao u ovoj formaciji 4-3-1-2 ,jer i 2011-2012 sezone smo vecim dijelom igrali 4-3-1-2 pa je i El Saarawy igrao ponekad ,to nesto kao pozicija SS (Second Striker ) lijevo od Balotelliameskalin je napisao/la:de mi pojasni gdje bi ti Serafa stavio u formaciji 4-3-1-2 ili 4-1-3-2? on je krilni napadac i ne vidim mjesto za njega, moguce je da zaigra iza Balotellia,a li ako dodje Tevez zna se za koga ce biti mjesto rezervisanorope11 je napisao/la:Ma nece niko izgubiti mjesto u timu, sa ovom formacijom ce se moci malo izvlaciti na lijevu stranu, a Tevez/Eriksen bi mogli ici naprijed kao treci napadac. ( nesto slicno radi i u Italiji )
Vazno je samo da bude blize golu jer njemu to kao napadacu odgovara i tako je najopasniji, sigurno da je to bolja opcija nego kad dole igra beka.
Ovo sa Halilovicem je nidje veze, ne znam koji ce nam k. dijete u ekipi, jos za tolike pare.![]()
Nadam se da je istina ovo za Eriksena, i ja sam prije za njega nego za Teveza jer je mladji, a i manje bi troskova bilo oko njega.