U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21,U-19,U-17
Zizara tebra vuk mjenja dlaku ali cud nikad. Samo ih kuliraj 
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Široki Brijeg je aktualni osvajac duple krune i ovogodisnji osvajac Kupa BiH.Emir000 je napisao/la:ko je ono bio branio karacica neki lik zvani sb fadileu ako se ne varam kaze siroki brijeg je pobjedio juniorsku ligu pa sad cisto pise ko je pobjedio:
sarajevo 78
zeljeznicar 74
siroki brijeg 70
valjda mu je karacic familija ili je neki radnik sirokog brijega nema drugi razlog da onako vatreno brani ovog seljackog kluba
Izvoli vrati se sada na sve moje postove na ovoj temi i ovo navedeno nadji, jer sam tocno tako i napisao.
Druga stvar, nit mi ista dodje nit me je briga, selektor treba snositi svoj dio odgovornosti za rezultate, svakako (iako rezultati, kao sto rekoh, u OVOM UZRASTU jednostavno nisu ni od kakve vaznosti osim nekakve kozmeticke i ovdje bi cilj trebao biti formiranje igraca i prekomandiranje u seniorski nogomet, no naravno nogometni laici to ne shvacaju) ali znam da nije levat u svom poslu i da nije netko tko ce popustiti po pritiskom tko ''treba'', a tko ''ne treba igrati'', a ti/vi ako mislis/te da je problem u selektoru, nije problem, nek se mijenja, to je uvijek najlaksi korak jer u suprotnom bi morao ici ispocetka i mijenjati kompletnu strukturu, no time neces promijeniti situaciju u BH omladinskim pogonima diljem zemlje, koja je apsolutno dereliktna i fakticki jedina direktno odgovorna za ovakvo stanje, niti ces promijeniti cinjenicu da je Karacic ujedno i sef jedne od najboljih omladinskih skoli u BiH s najboljim uvjetima u BiH, odnosno dobar u svom poslu.
Ostali da se ugledaju na to makar pola od onoga sto je Široki ulozio u svoj trening kamp (mada shvacam da je tebi to kao ''gradjaninu'' tesko shvatiti i prihvatiti), onda bi mozda od toga nesto i bilo, a ovako ti mozes dovesti i Mourinha pod mentorstvom Fergusona da to sve vodi i nikakvog pomaka nece biti dok klubovi ne pocnu raditi s mladim igracima i davati im sanse te im osiguraju kvalitetne uvjete za rad i pravilan razvoj.
Ovdje se ocekuju rezultati preko noci, a koliko klubova ustvari u BiH radi s tim mladicima ISTA? Sta ima danas sutra Velez npr. ocekivati kad ih Zeljeznicar dobije 10:0? Zar su ovi toliko kvalitetniji, talentiraniji? Odgovorno tvrdim da NISU, ali jesu bolje vodjeni i imaju uvjeti i to je sva razlika svijeta. To ti, naravno, ne razumijes, kao ni 90 posto ljudi ovdje pa izbacuje kojekakva imena i igra se selektora svako malo, ocekuju se rezultati preko noci, a kad su to i kome rezultati preko noci dosli?
Jel mislis da je BH seniorskoj reprezentaciji rezultat preko noci dosao? Ne, tu su godine rada, frustracija, razocaranje da danas dodjes u situaciju da si gospodar svoje sudbine. Ti ako mislis da se to razlikuje za omladince ili omladinski nogomet ili nogomet u BiH opcenito, ti ne da si neznalica, usput ispadas i smijesan.
To o ''seljackom klubu'' samo govori o tvojoj kulturi i pameti. Zbog takvih mi je jos i najdraze sto je taj ''seljacki klub'' pojam danas za 95 posto klubova ove lige, i u seniorskoj i omladinskoj konkurenciji.
I nastaviti ce to i biti, ne brini.
Al posto vidim da je hrpa ''strucnjaka'' po forumu... Prijatno.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 13 jun 2013, 11:59, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...
Evo opet kod njih najbolji uslovi,najbolji strucnjaci najbolje grozdje. Djeca u Argentini sutaju mandarine po grbavim terenima pa zavrsavaju u najboljim ekipama. Talenat i motivacija,ako toga nema popisaj ih sve
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ponovit cu tebi ono sto sam rekao na temi Veleza : Jel ti mislis da u Velezu nema talenata, jel stvarno mislis da je Zeljeznicar bolji za 10 razlike, odnosno talentiraniji od mladica u Velezu? NE!
Kad objasnis sam sebi, odnosno kad shvatis (i prestanes presmijesno usporedjivati s jednom Argentninom, molim te, sramotis se) kolika je to razlika uvjeta, treninga, par makar ljudi u struci koji znaju sta rade i kako rade te pravilnog razvoja, e onda cemo pricati, odnosno onda imas pravo nesto reci i ustvari da ti to bude argument, a ne ispoljavanje frustracija ka nekome.
Dotad si samo jos jedan ogorceni starac minulog doba s izrazenim kompleksom ka ''tamo nekim skutorima'', ''sta se oni imaju mijesati u nasa posla'' i bla bla, odnosno nebitan faktor u cijeloj prici.
Kad objasnis sam sebi, odnosno kad shvatis (i prestanes presmijesno usporedjivati s jednom Argentninom, molim te, sramotis se) kolika je to razlika uvjeta, treninga, par makar ljudi u struci koji znaju sta rade i kako rade te pravilnog razvoja, e onda cemo pricati, odnosno onda imas pravo nesto reci i ustvari da ti to bude argument, a ne ispoljavanje frustracija ka nekome.
Dotad si samo jos jedan ogorceni starac minulog doba s izrazenim kompleksom ka ''tamo nekim skutorima'', ''sta se oni imaju mijesati u nasa posla'' i bla bla, odnosno nebitan faktor u cijeloj prici.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 13 jun 2013, 12:05, ukupno mijenjano 2 puta.
...Život za Široki...
mala razlika je mozda da argentina ima 50 miliona stanovnika a bih 4. a tamo kada te otrkiju na ulici zavrsis opet u klubu koji ima 10 puta bolje uvjete nego u bih
Zadnja izmjena: dino-92, dana/u 13 jun 2013, 12:03, ukupno mijenjano 1 put.
barem ti se ne javljaj..djeca vam igraju u Širokom, ne rijetko i prvi tim prijateljske pošto vam je stadion u blatu, a do njega se s klupe ulazi preko paleta.. ja bi bio zahvalan Širokom, a ne bi laprdao okolo da sam na tvom mjestumoRAja je napisao/la:Evo opet kod njih najbolji uslovi,najbolji strucnjaci najbolje grozdje. Djeca u Argentini sutaju mandarine po grbavim terenima pa zavrsavaju u najboljim ekipama. Talenat i motivacija,ako toga nema popisaj ih sve
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Sto se toga tice mi moramo kopirati Urugvaj.Njih ima 4 miliona,kao i nas,a prave fantasticne rezultate.Sto se Karacica tice,njegova nacionalnost je njegova licna stvar.Moze biti i tunguzijac ako hoce,meni je jedino bitno ucinak.Da si mi rodjeni brat,ako nemas rezultat nogadino-92 je napisao/la:mala razlika je mozda da argentina ima 50 miliona stanovnika a bih 4. a tamo kada te otrkiju na ulici zavrsis opet u klubu koji ima 10 puta bolje uvjete nego u bih
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Moraja kakve ima veze politika i te tvoje teze s ovim forumom?
idi na pos-kok ili na drugi politicki forum pa se tamo raspravljaj i nemoj nam gaditi ovu temu.
idi na pos-kok ili na drugi politicki forum pa se tamo raspravljaj i nemoj nam gaditi ovu temu.
Zadnja izmjena: Sakuragi, dana/u 13 jun 2013, 13:57, ukupno mijenjano 1 put.
Fizicke predispozicije su mu najveca mana, i tesko to moze popraviti, jer je to njegova priroda, moze popraviti ali skroz malo, ali mislim da je to nedovoljno za vrhunski nogomet, kakav on ima u glavi i u nozi (mislim na podvaljivanje lopti, šuteve i prekide), ali previše fizički kaska za spremnijim igračima u BiH, a kamoli u Europi negdje, čak je Misimović za njega atleta, zato nešto ne vjerujem u njega na ozbiljnom nivou.Cartman je napisao/la:Slazem se, samo mi se cini da nema bas neke kondicije. To mora popravit, a najbolji lijek za to je transfer u ozbiljnu ligu, barem u Hrvatsku.Adi_Zepce je napisao/la:Arezina strasan talenat.Meni je najbolji bio i protiv Srbije,a protiv Albanije me bas odusevio.Momak ima dribling,dobro se krece i zna "podvaliti" loptu.Uz to ima "bobmu" u ljevici.Sve u svemu odlican
kultura na nivou nema šta..i onda ovakvi likove druge nazivaju seljacima..moRAja je napisao/la:Kako ti to znas kad nikad nisi ni bio na njemu. I ako cemo vec potezat pricu do rata ste vodu iz catrnja kupili,znalo se za vas samo kad se trebao duhan kupovat i sad mi vi kamenjari emancipovani. Da nije rata(vama brata) igrali bi 6 ligu kao i uvijek. A to sto Velez igra prijateljske to se sve plati i ne njajke matane. Vama da budem zahvalan-vama kojima su jos po kucama nase wc šolje,kade i kuhinje,dajjjj bolan poklopi se banco danje. Koga briga za vase komentare jadan nebio,idi obuci bileN corapiN i onako rumenih obraza u potragu za poskocima. Zavrsio sam s vama i nema potrebe da se idem raspravljat. Ne raspravljam se sa seljacicima s 2000 metara nadmorske visineKevin je napisao/la:barem ti se ne javljaj..djeca vam igraju u Širokom, ne rijetko i prvi tim prijateljske pošto vam je stadion u blatu, a do njega se s klupe ulazi preko paleta.. ja bi bio zahvalan Širokom, a ne bi laprdao okolo da sam na tvom mjestumoRAja je napisao/la:Evo opet kod njih najbolji uslovi,najbolji strucnjaci najbolje grozdje. Djeca u Argentini sutaju mandarine po grbavim terenima pa zavrsavaju u najboljim ekipama. Talenat i motivacija,ako toga nema popisaj ih sve
ajd prodaji drva u Klancu (u Širokom Brijegu) ili pravac na tromeđu u Međugorje
Kevine stvarno ne znam gdje su ta mjesta ali kad vratite solje kuhinje kade televizore i bojlere pocastim te nocenjem u apartmanu kod mene u St gradu ali u oktobru posto mi je bukiran do tada. I po mogucnosti bez biliN corapiN i pivanja gaNga zna se potrefit neki turist i tada pa da ne moramo saljevat strave ljudima
uuuu jesi ti moćan imaš apartmane..uuuuu..i to u ST gradu..šta ti je čovječe, gazda pravi..moRAja je napisao/la:Kevine stvarno ne znam gdje su ta mjesta ali kad vratite solje kuhinje kade televizore i bojlere pocastim te nocenjem u apartmanu kod mene u St gradu ali u oktobru posto mi je bukiran do tada. I po mogucnosti bez biliN corapiN i pivanja gaNga zna se potrefit neki turist i tada pa da ne moramo saljevat strave ljudima
bola okani se šuplje..znaš di dobro gdje su ta mjesta
ne da mi se više raspravljat
aj vozdra
Neda se ni meni raspravljat s tobom ali ako vec ne navijas za nasu zemlju bar pokazi postovanje prema njoj bez cinizma i ironije. Ti i kolega non stop omalovazate i umanjujete vrijednost svakog djeteta koje iz nije iz vaseg podneblja a meni kojem su sili glavu protiv Srbije na marakani i protiv Albanije u Tirani to tesko pada zato jer volim svim srcem nase momke iz kojeg god kraja drzave oni dolazili
Mislim da bi bilo dobro da moderator neki razdvoji od ove teme U21 nek napravi novu a nek ostane U19 i U17
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Upravo i potpuno suprotno.
Cijela ta rasprava i jest pocela od jednog clanka koji je poceo omalozavati skoro pa iskljucivo date igrace iz naseg omladinskog pogona (iako su zasluzili biti tu kao aktualni osvajaci - naglasavam aktualni - lige i kupa te ovogodisnji osvajaci juniorskog kupa), selektora, zanemarujuci uopce okolnosti u kojima BH omladinski nogomet u ovoj drzavi uopce postoji, pokazujuci pritom da u startu ne zna ni odakle su pojedini igraci (npr. navodeci Sesara kao produkta FKS, i slicno), gdje su poceli nogometne korake, pa sve do povrsnog znanja i spekuliranja sa kojkekavim imenama na temu koju evidentno ne poznaje dovoljno, za razliku od mene ili kevina, koliko god ti htio predstaviti to kao kojekakav nacionalizam ili nepostivanje drzave.
Tebi samom sam jedno pet dosad puta napisao suprotno i objasnio na primjeru Velezovih omladinaca o cemu se konkretno radi, samo sto ti to ne citas ili nisi u stanju procitati, vidjeti, to raspravi sam sa svojom psihom.
No eto, ni ne cudim se da ne citas postove, nego jednostavno vidis tko pise i automatski ''zakljucis'' sta sam ja ''htio reci'' ili kevin ili netko deseti.
Cijela ta rasprava i jest pocela od jednog clanka koji je poceo omalozavati skoro pa iskljucivo date igrace iz naseg omladinskog pogona (iako su zasluzili biti tu kao aktualni osvajaci - naglasavam aktualni - lige i kupa te ovogodisnji osvajaci juniorskog kupa), selektora, zanemarujuci uopce okolnosti u kojima BH omladinski nogomet u ovoj drzavi uopce postoji, pokazujuci pritom da u startu ne zna ni odakle su pojedini igraci (npr. navodeci Sesara kao produkta FKS, i slicno), gdje su poceli nogometne korake, pa sve do povrsnog znanja i spekuliranja sa kojkekavim imenama na temu koju evidentno ne poznaje dovoljno, za razliku od mene ili kevina, koliko god ti htio predstaviti to kao kojekakav nacionalizam ili nepostivanje drzave.
Tebi samom sam jedno pet dosad puta napisao suprotno i objasnio na primjeru Velezovih omladinaca o cemu se konkretno radi, samo sto ti to ne citas ili nisi u stanju procitati, vidjeti, to raspravi sam sa svojom psihom.
No eto, ni ne cudim se da ne citas postove, nego jednostavno vidis tko pise i automatski ''zakljucis'' sta sam ja ''htio reci'' ili kevin ili netko deseti.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 13 jun 2013, 15:01, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...
ko ne navija? pa čovječe proveo sam ovdje svaku utakmicu U19 pisali smo, tražili streamove, pisali..čekao jedva izvještaje dino-92moRAja je napisao/la:Neda se ni meni raspravljat s tobom ali ako vec ne navijas za nasu zemlju bar pokazi postovanje prema njoj bez cinizma i ironije. Ti i kolega non stop omalovazate i umanjujete vrijednost svakog djeteta koje iz nije iz vaseg podneblja a meni kojem su sili glavu protiv Srbije na marakani i protiv Albanije u Tirani to tesko pada zato jer volim svim srcem nase momke iz kojeg god kraja drzave oni dolazili
nikad nisam ni jedne mlađe kategorije pratio osim BiH
Članak je napisala stranica čija reputacija je nemjerljiva sa reputacijom sportsport. ba, članak je postavljen da se pročita, postavljen je link, i ovi koje prozivate su tom članku našli dosta mana, te ga istovremeno ismijavali, tako da ne vidim razloga za ovoliku raspravu do koje je doveo taj članak.
Suludo je poistovjećivati mišljenje i razmišljanje ljudi odavde, sa foruma, sa mišljenjem i razmišljanjem autora navedenog članka. Toliko gluposti sam se načitao zadnjih dana da je to nevjerovatno.
Suludo je poistovjećivati mišljenje i razmišljanje ljudi odavde, sa foruma, sa mišljenjem i razmišljanjem autora navedenog članka. Toliko gluposti sam se načitao zadnjih dana da je to nevjerovatno.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
smanji malo dozivljaj i nemoj covjeka napadati bez razloga. zasto ne balis tako na politicare profitere koji su milijarde pokrali u ratu "braneci nas"? dosta je vise s tim turbo nacionalizmu idi na forum SDA prosipati te supljemoRAja je napisao/la:Neda se ni meni raspravljat s tobom ali ako vec ne navijas za nasu zemlju bar pokazi postovanje prema njoj bez cinizma i ironije. Ti i kolega non stop omalovazate i umanjujete vrijednost svakog djeteta koje iz nije iz vaseg podneblja a meni kojem su sili glavu protiv Srbije na marakani i protiv Albanije u Tirani to tesko pada zato jer volim svim srcem nase momke iz kojeg god kraja drzave oni dolazili
mislim da je sasvim normalno da jedan covjek koji zivi u jednom kraju ima vecu simpatiju za igrace iz svog kraja, a to je standard na ovom forumu da navijaci sarajeva imaju visoko misljenje o svojim pulenima pa isto tako navijaci zelje, celika, slobode, veleza, itd..
To je problem kod nas, svi hoce nesto na brzaka. I kad ne uspije nesto mora da je onaj drugi kriv, nisu nasi sigurno.Kevin je napisao/la:
zar nije laka skupina, odnosno laksa nego ikada do sad?
da se razumijemo, BiH igra trenutno odličan nogomet i vjerojatno bi se u svaom slučaju plasirala (preko kvalifikacija ili izravno) ali ralnost je da se do sad nikad takva selekcija igrača nije nikad nigdje plasirala, kako onda preko noći očekivati da nam U19 razvaljuje ili tako nešto..mjeriti se sa Francuskom, Austrijom itd
ne ide preko noći, ne ide..
Nego, sad imamo dobar savez. Valjda ce A repka u Brazil, koliko se meni cini da samim plasiranjem savez dobija oko 10M eura. Ako prodjemo grupu jos vise. E sad ako savez zna uloziti taj novac za bolje stadione, skolske centre itd. Onda ce tu nesta biti. Slijedeci EP bi se svakako trebali plasirati, eto jos love. Talenta u BiH svakako ima, samo trebaju pravi ljudi da to znaju srediti kako treba.
halo bolesni, znas li da nije dozvoljeno mijesati politiku i sport na ovom forumu?
prestani ti da seres pa ti necu vise odgovarati, poserem se na tvoje carstvo.
prestani ti da seres pa ti necu vise odgovarati, poserem se na tvoje carstvo.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Balorda, Beduin, DjaniTarik, galia95, Goalgetter, Google Adsense [Bot], HariTz, Maverick i 110 gostiju.