U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

moRAja
Kontakt:

Re: U-21,U-19,U-17

Post Postao/la moRAja » 13 jun 2013, 18:24

Tmovac predlazem da ti sakuragi i nedim93 osnujete forumski sindikat na celu sa vojvodom od welingtona. Daj bolan neznam sta se iko ima mjesat ako smo se ja i kevin malo zakacili. Ne tjera vas niko da citate i sta vas libo taki. Osnujte sindikat koji stiti forumase od postova svadje :lol:
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 13 jun 2013, 18:33

Široki Brijeg daje najviše igrača za mediteransku reprezentaciju

Na 17. Mediteranskim igrama koje će biti održane od 18. do 30. lipnja u turskom gradu Mersinu, Bosnu i Hercegovinu će predstavljati i nogometa bh. reprezentacija.

Izbornik je Vlado Jagodić koji je objavio popis reprezentativaca. BiH se nalazi u skupini A s odgovarajućim reprezentacijama Turske, Maroka i Albanije, a prvu utakmicu biH će igrati protiv Maroka 19. lipnja.

Najviše igrača za reprezentaciju daje Široki Brijeg s četiri reprezentativca, a Sarajevo i Željezničar ima po trojicu.

Okupljanje reprezentativaca je zakazano za subotu. Prije polaska u Mersin igrači će obaviti kratkotrajne pripreme u Vogošći

Na popisu Vlade Jagodića nalaze se sljedeći igrači:

Emir Plakalo (Sarajevo), Vedran Kjosevski (Željezničar), Renato Gojković (Sloboda), Haris Muharemović (Sarajevo), Ante Petrović (Široki Brijeg), Jozo Špikić (Široki Brijeg), Adin Čiva (Sarajevo), Branimir Odak (Široki Brijeg), Armin Hodžić (Željezničar), Damir Sadiković (Željezničar), Omar Marković (IK Start), Armin Ćerimagić (Gent), Mirko Marić (Široki Brijeg), Fedor Predragović (Borac), Amar Rahmanović (Novi Pazar), Haris Hajradinović (Inter Zaprešić), Halil Hajtić (Kaiserslautern) i Almir Kasumović (Hannover).
evo, sad je Jagodić izbornik i opet iste zove kao i Karačić što se tiče Širokog..znači samo sad su tu ovi koje Karačić "nije zvao" a koji su se provlačili po forumu kao da su se "morali zvat" tipa Hajtić itd.. očekujem da će ili biti prijenos na BHT1 (u što čisto sumnjam) ili da će biti negdje neki prijenos, neka tv, a onda ćemo pronać i stream.
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 13 jun 2013, 18:36

Nadam se streamingu. Od BHT-a se ne nadam ničemu, sve što oni naprave biće bonus.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 13 jun 2013, 18:43

moRAja je napisao/la:Tmovac predlazem da ti sakuragi i nedim93 osnujete forumski sindikat na celu sa vojvodom od welingtona. Daj bolan neznam sta se iko ima mjesat ako smo se ja i kevin malo zakacili. Ne tjera vas niko da citate i sta vas libo taki. Osnujte sindikat koji stiti forumase od postova svadje :lol:
Lafe sve si rekao sa ovim "bolan",tako da mojne mi prodavati fore o svom gradjanstvu.Nema nista gore na dunjaluku,nego kad ljakse ispadne iz opanaka u cipele,pa se kur.ci kako nema veceg gradjanina od njeg,a ne zna ni nosa obrisat kako treba,a kamoli sta drugo.Zato misu poklopi se i tisu
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 13 jun 2013, 18:50

DukeOfWellington je napisao/la:Nadam se streamingu. Od BHT-a se ne nadam ničemu, sve što oni naprave biće bonus.
Više od 15 sekundi u Dnevniku 2 je nešto :mrgreen:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 13 jun 2013, 18:52

Tmovac nemas ti pojma o zivotu. " Bolan" je mostarski zargon a to seljak :lol: :lol: raspitaj se malo gdje je jusovina u Mostaru,to je 500 godina razlike naspram tvoje novoizgradjene brvnare na ilidzi. Ej konto sam se zakacit sa jednim likom iz Tuzle pa zatvori oci ili se nemoj naci uvrijedjen hehe a usa jmunma idi pravi tuljumbe,bureke i peci chitire

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 13 jun 2013, 18:56

Kevine, nemoj se ljutiti al vidjeces sad kad Jagodic ustroji ekipu, pa kad uzmu medalju. Nemam nista protiv Karacica al Jagodic je najbplji trenr u BIH. Jednostavno covjek zna raditi svoj posao uz to zna dobro sa novinarima i ima dobru spiku, ako si kad gledao kad daje intervju ne zamucava ko ostali nasi treneri nema kod njega ono eee, aaa. Meni licno je bolji i od Susica mada znam da ce me sada svi napasti al to sam morao reci!

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 13 jun 2013, 19:01

Nije Karacic igrao protiv Austrije nego 11 manekena. Nece ni Jagodic nista ucinit dok ta djeca ne skontaju neke stvari u svojim glavama

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 13 jun 2013, 19:04

moRAja je napisao/la:Nije Karacic igrao protiv Austrije nego 11 manekena. Nece ni Jagodic nista ucinit dok ta djeca ne skontaju neke stvari u svojim glavama
Ne brini se za to ako im iko moze "prosiriti vidike" onda je to Vlado, ima da lete po terenu ko ludi!

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 13 jun 2013, 19:06

Ako je dobar psiholog onda ti vjerujem buraz

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 13 jun 2013, 19:06

Kevin je napisao/la:

Široki Brijeg daje najviše igrača za mediteransku reprezentaciju

Na 17. Mediteranskim igrama koje će biti održane od 18. do 30. lipnja u turskom gradu Mersinu, Bosnu i Hercegovinu će predstavljati i nogometa bh. reprezentacija.

Izbornik je Vlado Jagodić koji je objavio popis reprezentativaca. BiH se nalazi u skupini A s odgovarajućim reprezentacijama Turske, Maroka i Albanije, a prvu utakmicu biH će igrati protiv Maroka 19. lipnja.

Najviše igrača za reprezentaciju daje Široki Brijeg s četiri reprezentativca, a Sarajevo i Željezničar ima po trojicu.

Okupljanje reprezentativaca je zakazano za subotu. Prije polaska u Mersin igrači će obaviti kratkotrajne pripreme u Vogošći

Na popisu Vlade Jagodića nalaze se sljedeći igrači:

Emir Plakalo (Sarajevo), Vedran Kjosevski (Željezničar), Renato Gojković (Sloboda), Haris Muharemović (Sarajevo), Ante Petrović (Široki Brijeg), Jozo Špikić (Široki Brijeg), Adin Čiva (Sarajevo), Branimir Odak (Široki Brijeg), Armin Hodžić (Željezničar), Damir Sadiković (Željezničar), Omar Marković (IK Start), Armin Ćerimagić (Gent), Mirko Marić (Široki Brijeg), Fedor Predragović (Borac), Amar Rahmanović (Novi Pazar), Haris Hajradinović (Inter Zaprešić), Halil Hajtić (Kaiserslautern) i Almir Kasumović (Hannover).
evo, sad je Jagodić izbornik i opet iste zove kao i Karačić što se tiče Širokog..znači samo sad su tu ovi koje Karačić "nije zvao" a koji su se provlačili po forumu kao da su se "morali zvat" tipa Hajtić itd.. očekujem da će ili biti prijenos na BHT1 (u što čisto sumnjam) ili da će biti negdje neki prijenos, neka tv, a onda ćemo pronać i stream.
Ne zove on iste nego je Savez odlucio da posalje istu Repku.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 13 jun 2013, 19:08

vendeta87 je napisao/la:
moRAja je napisao/la:Nije Karacic igrao protiv Austrije nego 11 manekena. Nece ni Jagodic nista ucinit dok ta djeca ne skontaju neke stvari u svojim glavama
Ne brini se za to ako im iko moze "prosiriti vidike" onda je to Vlado, ima da lete po terenu ko ludi!
Nema od toga nista, treba puno vremena i rada da oni proigraju.

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 13 jun 2013, 19:12

Vlado je dobar trener 100% e sad kakav je psiholog to cemo vidit jer je neosporivo da nasa djeca imaju kvalitet

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 13 jun 2013, 19:17

moRAja je napisao/la:Tmovac nemas ti pojma o zivotu. " Bolan" je mostarski zargon a to seljak :lol: :lol: raspitaj se malo gdje je jusovina u Mostaru,to je 500 godina razlike naspram tvoje novoizgradjene brvnare na ilidzi. Ej konto sam se zakacit sa jednim likom iz Tuzle pa zatvori oci ili se nemoj naci uvrijedjen hehe a usa jmunma idi pravi tuljumbe,bureke i peci chitire
Ne znam odakle ti to da sam ja sa Ilidze?Helenejse da vise ne idemo u off ako te zanima moje porodicno stablo javi mi se na PP.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

tulln
Kontakt:

Post Postao/la tulln » 13 jun 2013, 19:25

Nista pametno za procitati

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 13 jun 2013, 19:44

licno mislim, da se jagodic nije htio mjesati u posao karacica, pa je pozvao iste igrace koje je ovaj testirao.
u grupi smo sa turskom, marokom i albanijom. ove zadnje dvije bi trebali dobiti, a turska se plasirala na u19 ep pobjedivsi ukrainu, italiju i rusiju. tu cemo se vjerovatno dobro namuciti.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 13 jun 2013, 19:48

ASD je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la:
Nema od toga nista, treba puno vremena i rada da oni proigraju.
To je lako rjesiti svi ti igraci ne mogu vise nastuoati u U-19 repci, sto znaci da im je U-21 tim sljedeca adresa, tako da ako misle dobiti poziv od Vlade za mladu repku sada imaju priliku da mu se nametnu.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 13 jun 2013, 19:52

ASD je napisao/la: Ne zove on iste nego je Savez odlucio da posalje istu Repku.
Može izvor neki ?
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 13 jun 2013, 19:57

Kakva je ovo mediteranska repka :roll: :roll:
Smiješno
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 13 jun 2013, 21:05

nije smijesno, svi ucesnici ce dovesti svoju u19 repku

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 59 gostiju.