Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

Principatus
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Principatus » 13 jun 2013, 16:52

Sto se kacite za trolove. :lol:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 13 jun 2013, 16:54

Jordan23 je napisao/la:Ja ne znam dali je to pogresno od mene ali mi se stvarno smuci kad vidim kako neki ljudi "uzivaju". I kako je to sve (ne)moralno. Ne mogu da vidim kako na jednoj strani moze da se pomaze humanitarno, prica o patriotizmu itd. a na drugoj strani odmarati po npr. Maldivama sto je naj ekskluzivnije na planeti. Te dvije strane mi nikako ne idu u glavu jer su absolutno suprotnost.

Ali hajde... Nije vazno. Vazno je da ce bosanac na kraju gledati kako da odvoji 5-10.000 maraka kako doci u Brazil na SP. Glupih ljudi u pm.
To je pogresno od tebe i meni se smuci od citanja ovakvih postova i misljenja.
Najbolje bi bilo da ti primas Dzekinu platu pa bi ti davao sve te pare za humanitarnu pomoc ili akcije.
A mogu se kladit da ne odvojis ni marku mjesecno za Narodnu kuhinju ili nesto tako. ;)

Postedi nas svoje gluposti ubuduce.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 13 jun 2013, 16:55

@Jordan23 : Toplo ti preporučam , obriši se sa foruma ;)
Ovako glupim postovima se osramotiš za života , tako da..

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 13 jun 2013, 17:07

Jedan forumaš jednom reče sljedeće : Džeko se ne kritikuje, Džeko se voli ko brat :mrgreen:
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 13 jun 2013, 17:20

AzRimiRzA je napisao/la:
Jordan23 je napisao/la:Ja ne znam dali je to pogresno od mene ali mi se stvarno smuci kad vidim kako neki ljudi "uzivaju". I kako je to sve (ne)moralno. Ne mogu da vidim kako na jednoj strani moze da se pomaze humanitarno, prica o patriotizmu itd. a na drugoj strani odmarati po npr. Maldivama sto je naj ekskluzivnije na planeti. Te dvije strane mi nikako ne idu u glavu jer su absolutno suprotnost.

Ali hajde... Nije vazno. Vazno je da ce bosanac na kraju gledati kako da odvoji 5-10.000 maraka kako doci u Brazil na SP. Glupih ljudi u pm.
Jeste pogrešno od tebe. Et' da se ne prepiremo previše.
Sinko dragi pa nije nas Dzeko monah,neka uziva.
Pare je posteno zaradio sa krvlju i znoju,a poneki bi trebali na ulice da protestuju protiv onih kriminalaca na vlasti koji ne rade nista drugo osim sto sole pamet nama svima.Dzeko je nasa najbolja reklama,nije nicije ukro.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 13 jun 2013, 17:23

ceze je napisao/la:Jedan forumaš jednom reče sljedeće : Džeko se ne kritikuje, Džeko se voli ko brat :mrgreen:
da te podjsetim :mrgreen:
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 2#p2553022" onclick="window.open(this.href);return false;

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 13 jun 2013, 17:27

viKK je napisao/la:
ceze je napisao/la:Jedan forumaš jednom reče sljedeće : Džeko se ne kritikuje, Džeko se voli ko brat :mrgreen:
da te podjsetim :mrgreen:
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 2#p2553022" onclick="window.open(this.href);return false;
:lol: :lol:
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 13 jun 2013, 17:30

Na ovoj temi pacenici nikad nece izumrijeti. Da je nema trebalo bi je izmisliti, ali stvarno. :mrgreen:
I kad mislis da sve ljude mozes shvatiti, ovdje se pojavi lik ciji mentalni sklop niko i nikad nece shvatiti.
LUDNICA! :mrgreen:

Jordan23
Kontakt:

Post Postao/la Jordan23 » 13 jun 2013, 17:32

Ja nisam ljubomoran nit zavidan na Dzeku. To je sasvim sigurno! Drugo, mislim da bi ljudi trebali da nauce rijec "nezavisan". Nije fer ako ja jednu stvar prokomentarisem da odjedamput stoji kao da sam rekao jos 10 ili pomislio nesto drugo nego ono sto sam napisao.

armintz1997
Kontakt:

Post Postao/la armintz1997 » 13 jun 2013, 18:29

Poslije zavrsetka sezone kad odes na transfer forum blumuna kojeg god napadaca da njihovi forumasi ganjaju bolji je po njima od Dzeke, redom Saraf iz Milana, Jovetic, Kavani, i dalje da ne nabrajam. Za svaki transfer oni "nude" EDINA plus 10, 20, 30 a bogami i 40 miliona. :D Jao snobova majko mila.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 13 jun 2013, 18:33

Ja bi licno volio da ode u drugi Engleski tim pa da ih natrpa u 3-4 utakmice(koliko bi mozda igrali,liga,cup,fa cup)pa bi onda drugacije pricali o njemu,malo ljudi ga cijeni u City-u.Nije sto je nas ali momak je zasluzio bolji tretman nego sto ga trenutnom ima u onom smrdljivom klubu.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Fordinjo
Kontakt:

Post Postao/la Fordinjo » 13 jun 2013, 18:50

Tako je nek bjezi iz usranog city-a slazem se 100% ako u englesku onda u chelzi ako gdje rugo onda u Borusiju :mrgreen:

Fordinjo
Kontakt:

Post Postao/la Fordinjo » 13 jun 2013, 18:52

E vala ima pacijenata uvijek koji nadzu da seru po svemu sto je dobro i sto se dobro uradi,nidze veze....

Lucryler
Kontakt:

Post Postao/la Lucryler » 13 jun 2013, 18:53

Tako ti je to kada imas para na bacanje , navijaci CIty , mislim na one engleze prave. Oni su vam poput razmazene djece bogatih roditelja kada vide nesto sto im se svidja upiru prstom i hoce to a ono staro uvijek bacaju..

Wisey
Kontakt:

Post Postao/la Wisey » 13 jun 2013, 18:58

Svakakvih pacijenata.

Eto da je otišo u Makarsku na dan, kupio sebi Avaz i ponio paštetu od kuće možda bi valjo. :roll:

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 13 jun 2013, 18:58

@Jordan23
Zanima me nesto. Koliko si ti u zivotu dao za dobrotvorne svrhe!?
Unico amore sei!
❤️🖤

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 13 jun 2013, 19:17

Ne mogu da vjerujem da je neki Troll iznio svoje misljenje a ostali ga kritikovali dvije stranice zbog gluposti koju je napisao.. :roll:

@Jordan23 Vidi djubre i bilijar igra :o

slika

edit :lol: :lol:
slika
Zanimljiva poruka koju je osoblje jednog hotela na Maldivima ostavilo Edinu Džeki, koji se trenutno tamo nalazi na odmoru sa svojom ljepšom polovinom, Amrom Silajdžić. :lol:
Zadnja izmjena: BadrHari, dana/u 13 jun 2013, 19:36, ukupno mijenjano 1 put.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 13 jun 2013, 19:27

Ahhh klasicna bosanska prica-samo jel uspio narodu ne valja. Ljepota za citati. Milina. Zanimljivo je da je ovo napravio Mandzo kako ga neki odmilja zovu, ili Modric ili da nebi ni procitali tekst a kamoli raspravljali o istom. Ali jel bosnjo negdje uspio i dosao "do svog hljeba" odma nevalja majka mu stara. Mislim kako Dzeko uopste ocekuje da mi razumijemo da njemu treba odmor. Halooooo odmorrrr? Pa on treba cjelo ljeto da provede u obilasku domova za nezbrinutu djecu, bolnica itd. O odmoru nesmije ni razmisljati. Kakva smo mi sorta kuku lele. :? :?
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Jordan23
Kontakt:

Post Postao/la Jordan23 » 13 jun 2013, 19:34

AjsKjub je napisao/la:@Jordan23
Zanima me nesto. Koliko si ti u zivotu dao za dobrotvorne svrhe!?
Hmm... Ne znam. Nisam nikad pravio evidenciju. Bilo je nekih organizacija kao WSPA, Amnesti, crveni krst itd. Organizacije koje manje vise nisu nesta kad se u obzir uzme koliko sebi u dzep stave. Cak sam isao i skupljo za crveni krst jedamput :D
Stvarno se ne sjecam pa da sad neku sumu novca zveknem. Uostalom, to nije svrha. Nadam se ako Bog da kad skolu zavrsim uskoro da cu imati i isto tako cu pokusavat da pomognem. S tim mislim skolovanje dijece kao npr. matematike jer je to univerzalan jezik koji ce moci koristiti svugdje po svijetu i u tome je buducnost. Nadam se da cu moci sto vise ljudi dobiti da pomognu kako bi npr. mogli da placamo cijelo skolovanje sto znaci knjige i ispiti (dom bi mozda bilo preambiciozno jer bi mozda te pare bolje mogle da se razpodijele).

Jos jednom, ako Bog da kad zavrsim za godinu dana, i pocnem da primam platu, neke stvari vidim (kako stvari stoje s skolovanjem dijece) onda se nadam da cu isto moci na dobar nacin da pomognem.

Zbog toga sam isto postavio pitanje, jer mislim da covjek ne mora platiti 10.000 eura kako bi se odmorio i uzivao. Ja sad ovdje sjedim i pricam i ne mogu sve da sklopim. Ja sam sasvim svjestan koliko je Dzeko dao i zato je glupo kad vidim neke komentare sto me bukvalno napadaju.

Kad covjek s druge strane okrene, puno ljudi uvjek hoce naj bolje i naj skuplje. S tim mislim na okolinu sto poznajem. Covjek ce rado kupit novi iphone umjesto da kupi jedan srednji a s "viskom" da pomogne. Okay, ja zivim u Danskoj, meni je "lahko" gundjati, ali stvarno. Cesto vidim kako svak misli da on treba sebe da pazi, sto zanci masaza, iphone, mac, ljetovanje (2-3 puta godisnje) itd. I onda kukaju kako nemaju za nista drugo.

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 13 jun 2013, 19:41

Bravo soccerfan
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Badgley, Daduli, DeeWa, random11 i 36 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []