Igrač br. 6
Re: Ognjen Vranješ
Ogi je car, pravi patriota, ljudina.
Lijepo je vidjeti da je dosao i dao podrsku. Ogi ljudino!
Lijepo je vidjeti da je dosao i dao podrsku. Ogi ljudino!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Prije pet godina smo raspravljali o ovom decku pa mogu reci da mi je drago da nisam pogrijesio.RESPEKT Ogi
@BigSoccerBosniaSpanish side Real Valladolid looking to sign Bosnian defender Ognjen Vranjes!
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Uf odlicno bi bilo da Ogi ode u Valladolid.Ako potpise za njih za 2-3 godine ga vidim u dresu Valencije 
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Kakva bi to mjera bila covjece. Ajmo Ogi!zizu1991 je napisao/la:@BigSoccerBosniaSpanish side Real Valladolid looking to sign Bosnian defender Ognjen Vranjes!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Nisam mogao naći nikakav izvor osim ovog: http://rumoresfichajespucela.****.c ... fensa.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne vjerujem da će Ogi ostvariti dobar transfer ovog ljeta jer sumnjam da će neko kupiti igrača sa povredom koljena.
4-IN-A-ROW
Uz to je imao katastrofalnu polusezonu.emir_ je napisao/la:Ne vjerujem da će Ogi ostvariti dobar transfer ovog ljeta jer sumnjam da će neko kupiti igrača sa povredom koljena.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ode on u Manchester kao zamjena za Ferdinanda koji ima ugovor još jednu sezonu.
DRUG NEBI TI PUNCA
A Bernd Stange postaje trener, Moyes je samo privremeno rijesenje dok se ne dogovore sa Singapurom.bagrcavi je napisao/la:Ode on u Manchester kao zamjena za Ferdinanda koji ima ugovor još jednu sezonu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
[youtube][/youtube]bagrcavi je napisao/la:Ode on u Manchester kao zamjena za Ferdinanda koji ima ugovor još jednu sezonu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
I kako sam čuo nakon Vranješa prva Stange-ova želja nakon što preuzme United je Željin lucidni veznjak Muamer SvrakaCartman je napisao/la:A Bernd Stange postaje trener, Moyes je samo privremeno rijesenje dok se ne dogovore sa Singapurom.bagrcavi je napisao/la:Ode on u Manchester kao zamjena za Ferdinanda koji ima ugovor još jednu sezonu.
Sarma još nije skonto razliku između Rivalda i Ognjena
DRUG NEBI TI PUNCA
Ti baš povjerovo ? E sarma sarma, svakog dana u svakom pogledu sve više napreduješSaurman je napisao/la:Nek si ti skontao da će on u Utd.
DRUG NEBI TI PUNCA
Pisao si ti i ranije ove nebuloze Balavi.Tipa Utd želi Vranješa.bagrcavi je napisao/la:Ti baš povjerovo ? E sarma sarma, svakog dana u svakom pogledu sve više napreduješSaurman je napisao/la:Nek si ti skontao da će on u Utd.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Jako jer ruzno vijdeti ove postove u kojem navijaci (forumsi ispred tastatura i monitora) omalovazavaju jednog naseg reprezentativca koji je u svakoj odigranoj tekmi za repku do sada dao sve od sebe!
Takvi smo mi. Nikada ne cijenimo svoje, čekamo da neko sa strane dadne potvrdu nečijeg kvaliteta, neko kompetentan za to u našoj glavi ( mo'š mislit' ) da bi i mi konačno, nekome priznali kvalitet.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Da, a pored toga i ne znaju razliku između Stojana i Ognjena, a ismijavaju se.vendeta87 je napisao/la:Jako jer ruzno vijdeti ove postove u kojem navijaci (forumsi ispred tastatura i monitora) omalovazavaju jednog naseg reprezentativca koji je u svakoj odigranoj tekmi za repku do sada dao sve od sebe!
- Consigliere
- Kontakt:
nije to taj vranjesSaurman je napisao/la:[youtube][/youtube]bagrcavi je napisao/la:Ode on u Manchester kao zamjena za Ferdinanda koji ima ugovor još jednu sezonu.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
ovo je stojan vranješ.Consigliere je napisao/la:nije to taj vranjesSaurman je napisao/la:[youtube][/youtube]bagrcavi je napisao/la:Ode on u Manchester kao zamjena za Ferdinanda koji ima ugovor još jednu sezonu.
Odlazi Safete.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.