zizu1991 je napisao/la:Mahmutović je u Teplicama, mislim da je bio prvi strijelac momčadi, te je potegao pri kraju sezone kada je trebalo, svojim golovima je ekipu spasio od ispadanja u niži rang takmičenja.
zašto njega ne isprobati?
muslimovic je fkt zalsuzio poziv u brazil, al et.. po svemu sudeci, pape ga nece zvat'.
ako je vec tako, onda nek dobije ovaj mali priliku.
Eskobar je napisao/la:nije dzeko nikom ispro mozak.on je izabro svicarsku i tu se prica zavrsava.sigurno je vidio da tamo nece igrat i sad kao voli nasu zemlju i zeli igrat.treba ga odhjebat odmah.mali je folerant i nemoze se ovim svima nama smijat u lice pa zar ste toliki debili da govorite dzeko nekom ispira mozak covjek koji voli i uvijek srcem igra za bosnu i sto zeli da igraju za bosnu oni koji je osjecaju kao takvom svojom domovinom.isto bi reagovao da sad i halilovic se predomisli ili bilo ko od igraca koji nisu htjeli da igraju za bih kad su ih nasi zvali .ovakvima nema mjesta taman i da je ibrahimovic
šta se uzdizes ba?
nismo mi ebeni Brazil da ima talenata na pretek, halo ba svaki igrač je dobro došao, otkud ti znaš šta je bilo prije na relaciji Hajrovići - Savez? Ne zna to niko, i ne sudi, nego budi sretan što smo dobili ovakvog igrača.
Slazem se ja da je ispao bas nidje veze ako je ono fkt izjavio, al opet vjeurjem da ce se on iskupiti i izvinuti za to.