Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

barca_87
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la barca_87 » 14 jun 2013, 18:10

ma sad svi ko hoce odjednom da igraju za bosnu kad vide da cemo na svjetsko prvenstvo pa da tamo uvale svoje guzice :x ,gdje su bili prije svi ovi igraci kad je bilo tesko,sto nisu prije ovih kvalifikacija se odlucili da igraju za nas a ne tek sad ??hoce da dodju na gotovo ,u brazil !!!e evo im q eto sta :evil:
gdje su prije bili kolosinac ,hajrovic ovaj stariji i ostali ,sad nasli nesto odjednom za nas da igraju a prije ih molili i nisu htjeli ,otkud sad preokret?? pa zna se dobro zasto :evil:

radi tih nekih novih bosanaca koji su se odjednom stvorili ni odakle da jedan npr vranjes, vrsajevic ili neko drugi ne ide na SP a davo dusu u kvalifikacijama i borio se ko pravi bosanac i herecegovac za repku

sto se mene tice ovi novi "bosanci i hercegovci " nek nastave tamo da igraju gdje su i prije bili ;)
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 14 jun 2013, 18:12

Netko je ovdje vec prije spominjao. U nogometu i sportu opcenito je sve manje ponosa i ne treab se izlagati emocijama. Igraju najbolji i gotovo.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 14 jun 2013, 18:13

@barca_87 Možeš ti tako pričati sada , kada imamo stabilnu reprezentaciju i bez njih , ali vjeruj mi to su sve mladi i talentovani igrači koji će biti nasljednici ove trenutne generacije .. Jer glupo bi bilo pustiti ih tek tako i onda za nekoliko godina kada ova generacija prestane biti ovako dominantna , da se kajemo jer nismo radili na vrijeme za naše igrače . I po zadnji put je.bo vas više , nije KOLOŠINAC , nego KOLAŠINAC! Kao da je toliko teško zapamtiti :roll: Isto kao da govoriš Pjamić umjesto Pjanić :roll:

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 14 jun 2013, 18:14

barca_87 je napisao/la:ma sad svi ko hoce odjednom da igraju za bosnu kad vide da cemo na svjetsko prvenstvo pa da tamo uvale svoje guzice :x ,gdje su bili prije svi ovi igraci kad je bilo tesko,sto nisu prije ovih kvalifikacija se odlucili da igraju za nas a ne tek sad ??hoce da dodju na gotovo ,u brazil !!!e evo im q eto sta :evil:
gdje su prije bili kolosinac ,hajrovic ovaj stariji i ostali ,sad nasli nesto odjednom za nas da igraju a prije ih molili i nisu htjeli ,otkud sad preokret?? pa zna se dobro zasto :evil:

radi tih nekih novih bosanaca koji su se odjednom stvorili ni odakle da jedan npr vranjes, vrsajevic ili neko drugi ne ide na SP a davo dusu u kvalifikacijama i borio se ko pravi bosanac i herecegovac za repku

sto se mene tice ovi novi "bosanci i hercegovci " nek nastave tamo da igraju gdje su i prije bili ;)
bravo za post, apsolutno se slažem ;)

a zar on nije nastupao već za seniorsku reprezentaciju švicarske, kako onda ima pravo da igra za nas? :?
naprijed rejal

Eskobar
Kontakt:

Post Postao/la Eskobar » 14 jun 2013, 18:15

nije dzeko nikom ispro mozak.on je izabro svicarsku i tu se prica zavrsava.sigurno je vidio da tamo nece igrat i sad kao voli nasu zemlju i zeli igrat.treba ga odhjebat odmah.mali je folerant i nemoze se ovim svima nama smijat u lice pa zar ste toliki debili da govorite dzeko nekom ispira mozak covjek koji voli i uvijek srcem igra za bosnu i sto zeli da igraju za bosnu oni koji je osjecaju kao takvom svojom domovinom.isto bi reagovao da sad i halilovic se predomisli ili bilo ko od igraca koji nisu htjeli da igraju za bih kad su ih nasi zvali .ovakvima nema mjesta taman i da je ibrahimovic
nema odmora dok traje obnova

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 jun 2013, 18:15

Cuj gdje je prije bio Kolasinac. Mislis da je neko u nasem savezu cuo za njega prije ove sezone? Mislis da je bilo ikakvog kontakta? U vezi Izeta je vrlo delikatna situacija i nisam ni ja odusevljen ako ce igrat za nas. Prvo treba razrijesit neke stvari.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 14 jun 2013, 18:16

Lillard je napisao/la:Netko je ovdje vec prije spominjao. U nogometu i sportu opcenito je sve manje ponosa i ne treab se izlagati emocijama. Igraju najbolji i gotovo.
zizu1991 je napisao/la:Mogli smo onda otjerati i Hajrovića kada je zaigrao prve minute za nas.
Da li si čitao intervju sa njim ( Seadom ) ? Kazao je između ostalog, da je prihvatio naš poziv jer isti
nije došao poslije igranja za U - 19 nacionalnu vrstu švicarske reprezentacije.

Nije moguće teoretski da 2 brata, odgajana u jednoj kući vole jedno, a ne vole drugo. Znači, jedini motiv igranja Seada za nas je bio taj što smo ga prije pozvali, i ovo je isti otvoreno rekao. Ponosu nema mjesta u današnjem nogometu, ako želimo da budemo u vrhu, svakog igrača koji može širiti klupu i roster treba zvati, i na njega treba računati.

Ja nisam rekao da isti nije pozivan, ali mislim da se može još nešto uraditi da na kraju zaigra za nas, jer brza krila našoj reprezentaciji su itekako potrebna. Istina je i to da imamo Višću i Stevanovića, ali oni još uvijek uče, no i da su kvalitetniji, stabilniji, uvijek je potreban back - up više, i to se traži u modernom nogometu. Naša sreća je da smo imali sreće sa ozlijedama u nacionalnom timu što ne mora da znači da će nas ista pratiti, te, da ponovim, na svakog igrača se treba računati.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

FOURTHOFFICIAL
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 14 jun 2013, 18:18

zizu1991 je napisao/la:Mahmutović je u Teplicama, mislim da je bio prvi strijelac momčadi, te je potegao pri kraju sezone kada je trebalo, svojim golovima je ekipu spasio od ispadanja u niži rang takmičenja.
zašto njega ne isprobati?
muslimovic je fkt zalsuzio poziv u brazil, al et.. po svemu sudeci, pape ga nece zvat'.
ako je vec tako, onda nek dobije ovaj mali priliku. :D
Eskobar je napisao/la:nije dzeko nikom ispro mozak.on je izabro svicarsku i tu se prica zavrsava.sigurno je vidio da tamo nece igrat i sad kao voli nasu zemlju i zeli igrat.treba ga odhjebat odmah.mali je folerant i nemoze se ovim svima nama smijat u lice pa zar ste toliki debili da govorite dzeko nekom ispira mozak covjek koji voli i uvijek srcem igra za bosnu i sto zeli da igraju za bosnu oni koji je osjecaju kao takvom svojom domovinom.isto bi reagovao da sad i halilovic se predomisli ili bilo ko od igraca koji nisu htjeli da igraju za bih kad su ih nasi zvali .ovakvima nema mjesta taman i da je ibrahimovic
šta se uzdizes ba?
nismo mi ebeni Brazil da ima talenata na pretek, halo ba svaki igrač je dobro došao, otkud ti znaš šta je bilo prije na relaciji Hajrovići - Savez? Ne zna to niko, i ne sudi, nego budi sretan što smo dobili ovakvog igrača.
Slazem se ja da je ispao bas nidje veze ako je ono fkt izjavio, al opet vjeurjem da ce se on iskupiti i izvinuti za to. ;)
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 14 jun 2013, 18:18

Sveti je napisao/la:
barca_87 je napisao/la:ma sad svi ko hoce odjednom da igraju za bosnu kad vide da cemo na svjetsko prvenstvo pa da tamo uvale svoje guzice :x ,gdje su bili prije svi ovi igraci kad je bilo tesko,sto nisu prije ovih kvalifikacija se odlucili da igraju za nas a ne tek sad ??hoce da dodju na gotovo ,u brazil !!!e evo im q eto sta :evil:

bravo za post, apsolutno se slažem ;)

a zar on nije nastupao već za seniorsku reprezentaciju švicarske, kako onda ima pravo da igra za nas? :?
To je bila prijateljska utakmica.

Sto se mene tice, neka se oni javljaju! Neka imamo izbor igraca. Neka se nude, ma kakav god razlog bio. I bas zbog toga nam je trebao plasman na veliko takmicenje. Naravno, ne smiju uci u kadar za SP. Tu trebaju biti igraci koji su se i izborili za to takmicenje. Ali u buducnosti, vrijedni su nam svi igraci. :)
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 14 jun 2013, 18:22

Sad vidio da je izvor Avaz Sport... :lol:

Nista od Hajrovica.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 14 jun 2013, 18:27

Mislim da bi bilo korektno s njegove strane da se izvini Bosancima i Hercegovcima, a onda isto tako da se mi izvinemo njemu yebavanje majke i pljuvanje po njemu. :mrgreen:
Šala.

Objerucke ga prihvatiti, nema se tu sta pricati.

Eskobar
Kontakt:

Post Postao/la Eskobar » 14 jun 2013, 18:29

FOURTHOFFICIAL-----sta ti bolan pricas.ocito ti je obraz i ponos bosanski kao i njegov a to je nikakav.cisto mi se hebe kakav je njegov odnos sa savezom bio.igraci koji zele igrat za nasu reprezentaciju to kazu jasno i glasno.bez obzira ko sjedio u savezu

FOURTHOFFICIAL
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 14 jun 2013, 18:30

Eskobar je napisao/la:FOURTHOFFICIAL-----sta ti bolan pricas.ocito ti je obraz i ponos bosanski kao i njegov a to je nikakav.cisto mi se hebe kakav je njegov odnos sa savezom bio.igraci koji zele igrat za nasu reprezentaciju to kazu jasno i glasno.bez obzira ko sjedio u savezu
pa bolje da mi yebeni nečovjek izet hajrovic sjedi na klupi nego npr. vršajević ba, na kraju krajeva, ko yebe igranje srcem, ne donosi ti ono pobjedu, nego kvalitet fudbala :!:

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 14 jun 2013, 18:31

Sheyi je napisao/la:Mislim da bi bilo korektno s njegove strane da se izvini Bosancima i Hercegovcima, a onda isto tako da se mi izvinemo njemu yebavanje majke i pljuvanje po njemu. :mrgreen:
Šala.

Objerucke ga prihvatiti, nema se tu sta pricati.
ma nema se ko kome izvinjavati ako ce podici kvalitet , ako ga igraci u rep. prihvate to je to , nije rep. pojedinac ako ce nam pomoci da i dalje napredujemo treba ga podrzavati ha ja

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 14 jun 2013, 18:32

Cuj gdje su bili sve ti igraci? Pa vecina ti ljudi nisi bili poznati a kamoli relevantni za reprezentaciju tako da nije bilo interesa za te igrace :lol: A ja glupog komentara.
Mozda treba zaposlit vidovitu Dzemilu u savez pa samo pozvat nerelvante igraca ali koje za nekoliko godina postat igracina. :lol: A boze kakvih mozgova sve ima

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 14 jun 2013, 18:33

Eskobar je napisao/la:FOURTHOFFICIAL-----sta ti bolan pricas.ocito ti je obraz i ponos bosanski kao i njegov a to je nikakav.cisto mi se hebe kakav je njegov odnos sa savezom bio.igraci koji zele igrat za nasu reprezentaciju to kazu jasno i glasno.bez obzira ko sjedio u savezu
Koliko se meni cini izet nije bosanac. A ako ce igrati u Laziju ili slicnom timu, desno krilo, mlad moze posluziti.

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 14 jun 2013, 18:36

kako nas je krenulo mozda ce se i onaj mali kepec iz zagreba predomisliti :mrgreen:

ne kakite, savez radi odlican posao i misli na buducnost BH reprezentacije. Spaha polahko stari (sad ce mu 33 godine u avgustu) treba naci nasliednike

Eskobar
Kontakt:

Post Postao/la Eskobar » 14 jun 2013, 18:37

FOURTHOFFICIAL je napisao/la:
pa bolje da mi yebeni nečovjek izet hajrovic sjedi na klupi nego npr. vršajević ba, na kraju krajeva, ko yebe igranje srcem, ne donosi ti ono pobjedu, nego kvalitet fudbala :!:
svaka cast na tom razmisljanju.al ocito nismo na istoj valnoj duzini ako ti mislis da ko J**+ igranje srcem onda ovdje ja zavrsavam sa pisanjem ocito nedozivljavamo reprezentaciju isto.vrsajevica necu komentarisat jer mi je igro za voljeni klub da nebi bio subjektivan.

FOURTHOFFICIAL
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 14 jun 2013, 18:38

Eskobar je napisao/la:
FOURTHOFFICIAL je napisao/la:
svaka cast na tom razmisljanju.al ocito nismo na istoj valnoj duzini ako ti mislis da ko **** igranje srcem onda ovdje ja zavrsavam sa pisanjem ocito nedozivljavamo reprezentaciju isto.vrsajevica necu komentarisat jer mi je igro za voljeni klub da nebi bio subjektivan.
postujem.

AeGon099
Kontakt:

Post Postao/la AeGon099 » 14 jun 2013, 18:46

bilo bi odlično ako bi premuntali atajića, arslanagića i sušića, ali se bojim da je kasno za hrgotu. on neće da igra za nas, niti za hrvate već za švedsku. idućih par godina osvježiti igrački kadar bičakčićem i starijim hajrovićem, a U21 atajić, arslanagić, sušić,.. još da kolašinac završi i imamo svijetlu budućnost. 8-)
Odlazi Safete.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], IgmanskiVukovi, Jarodwest, Majestic-12 [Bot], Proximic i 31 gost.