FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

HordeZla
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la HordeZla » 01 dec 2009, 22:12

TheManiacs je napisao/la:
Mirza_Hordas je napisao/la:
TheManiacs je napisao/la:danas smo loše navijali to stoji a zna se ko je gazda što se tiče navijanja 8-)
:roll:
još kad bi pojasnio šta hoćeš da kažeš :roll: :roll:
Jel ovo provokacija neka ?? :roll:[/quote]

na kakvu si provokaciju mislio ja ne znam, samo kažem da smo No1 navijači u BiH[/quote]

Od kad to :roll:[/quote]
idi poli se vodom i slusaj saban saulica.....vi se nemate pravo javljat na nasu temu,posebno nakon zadnjeg derbija ;)

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 01 dec 2009, 22:13

:roll: :roll: :roll:

Sta je bilo na derbiju :roll: 1-2 :roll:
kofo pobjedili nas na tribinama ma jeste qrac :| :mrgreen:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

UltrasNaBaterije
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNaBaterije » 01 dec 2009, 22:15

koji k**** se raspravljate, ko da je bitno ko je bolji. Tribina pokazuje ko je bolji, danas su bili ravopravni uslovi u Skenderiji, horde su obrukane, sljedeći put biće možda obrnuto... ko da je sad to bitno?!

Samo da naglasim da to sve izgleda drugačije kad imamo ravnopravne uslove i kad ne pjevamo u havu ko na jugu Grbavice, a vi pod najakustičnijom tribinom u BiH. ;) Pozz
AVANTI RAGAZZI BLU! TM87

Zike_HzSa
Kontakt:

Post Postao/la Zike_HzSa » 01 dec 2009, 22:22

UltrasNaBaterije je napisao/la:koji k**** se raspravljate, ko da je bitno ko je bolji. Tribina pokazuje ko je bolji, danas su bili ravopravni uslovi u Skenderiji, horde su obrukane, sljedeći put biće možda obrnuto... ko da je sad to bitno?!

Samo da naglasim da to sve izgleda drugačije kad imamo ravnopravne uslove i kad ne pjevamo u havu ko na jugu Grbavice, a vi pod najakustičnijom tribinom u BiH. ;) Pozz

Sad se ti našao pametan da kažeš da smo se obrukali ??
Pa mi nikako nismo imali namjeru da dodjemo na " mahalski turnir " :S
Svako gostovanje ove sezone smo uradili odlicno , a dosta njih smo bolje odradili od vas !

Modrica: TMovaca - 20 bukvalno !
Modrica : Hordasa- 200
"...biti srcem vezan,u tome lezi snaga..."

R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 01 dec 2009, 22:23

eh da i ja koju rijec progovorim :mrgreen: sama utakmica...svi smo vidjeli sarajevo fakticki sa istim timom cijelu tekmu igralo,bez izmjena....sta ce na klupi sve djeca tako da i nije imo koga ubacit...dzeno svih 40 min igro sto dovoljno govori :roll: ....nezz sto zeka nije igro,posto sam tek uso nisam provjeravo al provjericu....zeljo mahom prvotimci uz vanzemaljca zebu...jbg realno nismo ni mogli vise..cista pobjeda i to je to....nema se tu sta puno reci.

Tribine......s obzirom da smo mi tek nekoliko sati prije finala dobili zvanicnu obavjest da idemo na turnir organizovano iznenadio me broj nasih navijaca...skoro puna nasa tribina od cega je pola tribine navijalo...navijanje solidno,normala...zajebancija prije tekme hhh :D

s druge strane TM...s obzirom da su vec noc ranije najavili da dolaze organizovano...malo me iznenadio njihov relativno mali broj na odnosu nas...jbg....mislim da definitivno vrijedi ona...GRAD JE NAS....realno dosta vise navijaca i simpatizera u ovom trenutku imamo...sto se dalo vidjet...nas tribina je bila skoro pa puna a njihova samo onaj dio....njihovo primitivno skandiranje nebi komentarisao...naviki smo...

ULICAMA GLAVNOG GRADA BORDO-BIJELA BOJA VLADA
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

HordeZla
Kontakt:

Post Postao/la HordeZla » 01 dec 2009, 22:25

TheManiacs je napisao/la::roll: :roll: :roll:

Sta je bilo na derbiju :roll: 1-2 :roll:
kofo pobjedili nas na tribinama ma jeste qrac :| :mrgreen:
:D :D :D :D :D :D :D

na zadnjem derbiju pobjedili ste nas u sutnji sto jest jest, u tome ste najjaci u drzavi...skidam kapu !

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 01 dec 2009, 22:27

UltrasNaBaterije je napisao/la:koji k**** se raspravljate, ko da je bitno ko je bolji. Tribina pokazuje ko je bolji, danas su bili ravopravni uslovi u Skenderiji, horde su obrukane, sljedeći put biće možda obrnuto... ko da je sad to bitno?!

sta moj ti....pa duplo nas je vise bilo...o kakvom navijanju govoris...to nas vi nadglasali...ne budi lud...svasta...haj ba bjezite strumfovi ....moderatori nek brisu ove postove
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 01 dec 2009, 22:29

Pirke_TM87 je napisao/la:
Mirza_Hordas je napisao/la:
TheManiacs je napisao/la:danas smo loše navijali to stoji a zna se ko je gazda što se tiče navijanja 8-)
:roll:
još kad bi pojasnio šta hoćeš da kažeš :roll: :roll:
Jel ovo provokacija neka ?? :roll:[/quote]

na kakvu si provokaciju mislio ja ne znam, samo kažem da smo No1 navijači u BiH[/quote]

Prepucavanje nidje veze ali cu reci da je glupo i smjesno biti samokritican i u ovom smislu narcisoidan :D Mi Manijaci ne spominjemo sebe kao najbolji i najbrojniji u drzavi jer je dovoljno da nas tim kompliemntima druge skupine obasipaju a rivalstvo medju nama i vama to onemogucava da i vi priznate :D Pozdrav[/quote]
Naravno ali vam svako saopštenje počinje otprilike ovako "Mi kao najbrojnija i najorganizovanija skupina u bih..." :roll:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 01 dec 2009, 22:30

Zike_HzSa je napisao/la:

Sad se ti našao pametan da kažeš da smo se obrukali ??
Pa mi nikako nismo imali namjeru da dodjemo na " mahalski turnir " :S
Svako gostovanje ove sezone smo uradili odlicno , a dosta njih smo bolje odradili od vas !

Modrica: TMovaca - 20 bukvalno !
Modrica : Hordasa- 200
Zike sad cu ti ja nesta npisat ko bratu :)

Modrica-Zeljo

E ovako ta je utakmica bila 7 dana poslije smrti vedrana puljica(nek mu je zemlja lahka)
Jednostavno strah je vladao poslije onog dogadjaja u sirokom pa raja nije ni smjela.

eo izrezak iz clanka sa orga. a tribininama su nam se pridružili i zakašnjela raja iz automobila i kao i raja iz okolnih mjesta pa je na kraju broj Manijaka u Modriči dosegao 60-tak ljudi...

prije toga 3 dana igro se kup mec Zrinjski-sarajevo doslo je 37 hordasa u mostar..
THE MANIACS 1987

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 01 dec 2009, 22:30

najbolje sad moderatore zvat u pomoc, pa poslije derbija na grbavici vas dragi Bog nije mogo otjerat sa nase teme pogotovo onog Gerrard-a
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Zike_HzSa
Kontakt:

Post Postao/la Zike_HzSa » 01 dec 2009, 22:34

Šta ima veze što smo izgubili na revijalnom turniru, mi došli umorni iz BL i poslali juniore da igraju što je razumljivo.
Neprocjenjiva provokacija bjednika na pocetku tekme ! :)
Za 2. sata se organizirati i dosta dobro obaviti posao , je doista vrhunski bilo od nas veceras :)
Nije se trebalo ici na onaj cirkus dole u Skenderiju...
"...biti srcem vezan,u tome lezi snaga..."

R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 01 dec 2009, 22:35

19TM87 je napisao/la:najbolje sad moderatore zvat u pomoc, pa poslije derbija na grbavici vas dragi Bog nije mogo otjerat sa nase teme pogotovo onog Gerrard-a
ma nije jarane...bezveze nesto pisete....koga ste ba poderali...pa duplo vise nnas bilo sta vam je,mi smo se za dva sata skupili i otisli....evo nek neko neutralan na kraju krajeva kaze ko je gledo na tv-u...i jedni i drugi solidno navijali...ja nezz ko je vama reko da ste bili glasniji toliko koliko kazete...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 01 dec 2009, 22:37

Nemojte ljudima kvariti temu prvokoacijama!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

LIvada
Kontakt:

Post Postao/la LIvada » 01 dec 2009, 22:58

ja sam gledao na tv u...samo su se manijaci culi bgmi...al je snimano s njihove tribine... :)
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 01 dec 2009, 23:00

LIvada je napisao/la:ja sam gledao na tv u...samo su se manijaci culi bgmi...al je snimano s njihove tribine... :)
Nije snimano,snimano je bilo sa izlaza ono na cosku kad izlaze iz svlacionice ..

:!:
THE MANIACS 1987

vedran86
Kontakt:

Post Postao/la vedran86 » 01 dec 2009, 23:01

pa zar su manijaci spali na to da se dice Bajramskim turnirom :S
HZSA87

LIvada
Kontakt:

Post Postao/la LIvada » 01 dec 2009, 23:08

LIvada je napisao/la:ja sam gledao na tv u...samo su se manijaci culi bgmi...al je snimano s njihove tribine... :)
Nije snimano,snimano je bilo sa izlaza ono na cosku kad izlaze iz svlacionice ..

jest jednom kamerom je snimano... :lol: i to bas onom iz coska :lol:

al nebitno....covjek je pitao jel neko gledao na tv u..ja jesam...i kazem sta sam vidio i cuo...
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 01 dec 2009, 23:17

LIvada je napisao/la:

jest jednom kamerom je snimano... :lol: i to bas onom iz coska :lol:

al nebitno....covjek je pitao jel neko gledao na tv u..ja jesam...i kazem sta sam vidio i cuo...

dobro...dobro...samo se nadam da si mogo razilovat cija je cija pjesma...al eto ako tako kazes

ultra@rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la ultra@rajvosa » 01 dec 2009, 23:44

Ma brojnost je sve pokazala,iako se do par sati prije uatakmice nije znalo hocel se ici,skoro pun istok nasih,strumfova puno manje iako su odavno spremali dolazak,mada su se fino culi na tv-u,moguce da je nikola bilic inace veliki navijac zelje i organizator citavog tog programa na Bajramskom turniru,namjestio ozvucenje ispod zapada :D ,posto je ih je bilo puno manje,a fino su se culi...

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 01 dec 2009, 23:57

ultra@rajvosa je napisao/la:Ma brojnost je sve pokazala,iako se do par sati prije uatakmice nije znalo hocel se ici,skoro pun istok nasih,strumfova puno manje iako su odavno spremali dolazak,mada su se fino culi na tv-u,moguce da je nikola bilic inace veliki navijac zelje i organizator citavog tog programa na Bajramskom turniru,namjestio ozvucenje ispod zapada :D ,posto je ih je bilo puno manje,a fino su se culi...

Odluci se sta oces da kazes!

Kao prvo niste p od punog istoka napunili
kao drugo mozda si mislio bilo nas duplo vise.. ;)
THE MANIACS 1987

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.