eh da i ja koju rijec progovorim

sama utakmica...svi smo vidjeli sarajevo fakticki sa istim timom cijelu tekmu igralo,bez izmjena....sta ce na klupi sve djeca tako da i nije imo koga ubacit...dzeno svih 40 min igro sto dovoljno govori

....nezz sto zeka nije igro,posto sam tek uso nisam provjeravo al provjericu....zeljo mahom prvotimci uz vanzemaljca zebu...jbg realno nismo ni mogli vise..cista pobjeda i to je to....nema se tu sta puno reci.
Tribine......s obzirom da smo mi tek nekoliko sati prije finala dobili zvanicnu obavjest da idemo na turnir organizovano iznenadio me broj nasih navijaca...skoro puna nasa tribina od cega je pola tribine navijalo...navijanje solidno,normala...zajebancija prije tekme hhh
s druge strane TM...s obzirom da su vec noc ranije najavili da dolaze organizovano...malo me iznenadio njihov relativno mali broj na odnosu nas...jbg....mislim da definitivno vrijedi ona..
.GRAD JE NAS....realno dosta vise navijaca i simpatizera u ovom trenutku imamo...sto se dalo vidjet...nas tribina je bila skoro pa puna a njihova samo onaj dio....njihovo primitivno skandiranje nebi komentarisao...naviki smo...
ULICAMA GLAVNOG GRADA BORDO-BIJELA BOJA VLADA
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★