Ubjeđen sam da ovaj meč prolazi,ako hoćete odigrajte ili kombinujte sa nekim vašim.
Želim Vam sreću.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ozljeda je ipak ostavila traga na Blankinom odrazu.. Jbg.bevanda4 je napisao/la:atlketika
Blanka Vlašić over 195,5 @2,00
Bila je dugo ozlijeđena i pitanje je hoće li se ikad vratit u onakvu formu koju je imala kad je preskakala i po 10 cm više od današnje zadane margine... Pa ovih mizernih 196 bi preskocila prije dorucka cisto da joj se apetit otvori![]()
Ne znam, stvarno, ja ću pokušat više navijački nego realno, a vi kako želite. Ipak pričamo o jednoj legendi ove discipline. Ako je tko pratio, znat će za što je sposobna.
tenis
Del Potro (h-3,5) - Evans 1 @1,50
Jel moguće da je ovolika kvota da će Delpotro tuć više od 3 gema?
Zar ovo ne bi trebao biti jedan od današnjih "poklona" ?
Uputite me ako griješim.
Careno - Robert 1 @1,50
Ovogodišnje otkriće. Kvota prevelika da je zanemarim.
federer lagano, haas se malo namucio ali glavno da je proslocanca je napisao/la:12:00 Federer R. - Zverev M. under 18.5 1.90
U Halleu nas danas ocekuju cetvrtfinalni mecevi koje ce otvoriti Roger Federer i Mischa Zverev. Roger Federer svicarski je tenisac koji se trenutno nalazi na 3 ATP mjestu. Fedex ove sezone nije odigrao turnira kao inace, pravio je pauzu od skoro 2 mjeseca, odlucio se malo posvetiti obitelj i te stvari. Na vecini turnira na kojima je igrao ostvarivao je odlicne rezultate, igrao je finale Rima, polufinala Dubaia i AUstralian Opena, cetvrtfinala Roland Garrosa, Rotterdama i Indian Wellsa. Svake godine vecina teniskog vrha ide na Queens u London, Fedex se odlucuje za njemacki Halle i redovno ostvaruje odlicne rezultate. Od 2000 godine 5 puta osvajao je turnir i dva puta bio finalist. Prosle godine ga je u finalu dobio Haas. U prvom kolu Fedex je bio slobodan, da bi u drugom odnosno sesnaestini finala bio bolji od Stebea 6-3 6-3. Mischa Zverev njemacki je tenisac koji se trenutno nalazi na 156 ATP mjestu. Meni jako mrzak igrac jer kada sam god odigrao neki tip sto se njega tice bilo to na njega, protiv njega, over, under itd. Nema nekih zapazenijih rezultata, jedino finale challengera u Honolulu. Do cetvrtfinala ovoga turnira dosao je s pozivnicom i lakim zdrijebom. U prvom kolu dobio je Goffina koji je u velikom padu forme, da bi ga u drugom kolu docekao Basic koji je usao na turnir umjesto Petzschnera i koji je uspio iznenaditi Janowicza. Federer i Zverev susreli su se prije 4 godine u Rimu i tada je slavio Fedex sa 7-6 6-2. Ja jednostavno ne vidim kako Zverev s onako losom igrom moze ugroziti Fedexa. Igrao je presmijesno protiv Basica koji je imao cak brejk u drugom setu. Mislim da Fedex danas rutinski dolazi do pobjede, igra prvi mec, zeli ga sto prije zavrsiti i odmorit se do polufinala. Vjerovatno ce Fedex prvi servirati kao i uvijek i to ce jos vise olaksati prolazak ovoga undera.
15:00 Haas T. - Monfils G. 1 1.42
Moj drugi par takodjer dolazi sa turnira u Halleu i u njemu se susrecu Tommy Haas i Gael Monfils. Tommy Haas njemacki je tenisac koji se trenutno nalazi na 11 ATP mjestu. Haas trenutno prozivljava svoju drugu mladost, odlicne partije prenosi s turnira na turnir. Ove sezone osvojio je turnir u Minhenu, igrao finale San Josea, polufinala Delray Beacha i Miamija, cetvrtfinala Dusseldorfa, Aucklanda i Roland Garrosa. Turnir u Halleu mu odgovara, prvenstveno zbog domace publike. Turnir je osvajao 2 puta (brani titulu od prosle godine), igrao je i dva polufinala. Prvo kolo bio je slobodan a u drugome je pobijedio Gulbisa koji je u odlicnoj formi s 7-6 6-4. Gael Monfils francuski je tenisac koji se trenutno nalazi na 67 ATP mjestu. Monfa koji je poznat po svojim atrakcijama priustio nam je nekoliko solidnih turnira ove sezone, osvojio je challenger u Bordeauxu, igrao finale Nice, polufinale Aucklanda i cetvrfinale Dohe, a na ostalim turnirima je vecinom ispadao u prvom ili drugom kolu. Na ovom turniru je u prvom kolu napravio iznenadjenje pobjedivsi Raonica 6-4 6-2, a u drugom Hernycha 6-2 6-3. Ova dva tenisaca do sada su se susrela 3 puta i Monfils vodi 2-1 u omjeru. Moje misljenje je da Haas prolazi u polufinale. Igra nevjerovatno, servis ga sluzi i jako tesko mu je napraviti brejk. S druge strane Monfils je takodjer u dobroj formi ali koliko sam procitao da se na ovom turniru dosta i zajebaje, da izvodi atrakcije i to. Cak je i otkazao Wimbledon pozivajuci se na privatne razloge. Monfils jeste u dobroj formi ali mislim da ce Haas proci dalje jer je ipak u boljoj formi, igra pred domacom publikom i brani titulu..
Ispratio i dodao Lisicki više gemova.zgmiky je napisao/la:Bohemians D.-Shelbourne / gost daje 1.40
Bray-Derry City oba daju 1.55
Cork City-Drogheda United oba daju 1.55
Shamrock-Limerick / gost daje 1.65
5.55
evo ja odigrao malo jače a ako netko želi neka isprati
živjeli, čujemo se kasnije
Simke934 je napisao/la:01:00 / Defensa - Banfield 1 @ 2,00
02:30 / Gimnas.Jujuy-CA Huracán X @ 3,10
Ukupan koeficijent: 6,20
Utakmice se igraju večeras poslije ponoći tj. sa petka na subotu.Za prvu sam siguran da prolazi 100%.Jer Banfield ima dosta propusta koje će Defensa iskoristiti sigurno.
Želim Vam sreću svima!
Tačnije 17,sve djeca takoreći igraju.Po meni bi to trebalo doći sigurnoKladioholicar je napisao/la:Simke934 je napisao/la:01:00 / Defensa - Banfield 1 @ 2,00
02:30 / Gimnas.Jujuy-CA Huracán X @ 3,10
Ukupan koeficijent: 6,20
Utakmice se igraju večeras poslije ponoći tj. sa petka na subotu.Za prvu sam siguran da prolazi 100%.Jer Banfield ima dosta propusta koje će Defensa iskoristiti sigurno.
Želim Vam sreću svima!
Banfield bez cak 15 igraca![]()
Ali prokleta Juzna Amerika... da je negde u Evropi igrao bi keca za maximalan ulog... ovako... previse puta me je navukla brazilskoargentinskocileanskoparagvajskoekvadorska stoka sa tim forama i izostancima.
zgmiky je napisao/la:Bohemians D.-Shelbourne 2 3.40 , pol.kraj 2/2 6.35
Cork City-Drogheda United gg 1.55 , gg3+ 2.00 , 3.5 više 2.65
Bray-Derry City 3.5 više 2.30 , 4.5 više 4.50
sretno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.