Chrome ili Mozzila !?
Moderator/ica: insider
- harunsmajic
- Kontakt:
Re: Chrome ili Mozzila !?
U mene brzina 10 mbita internet, 4 gige rama i imam i chrome, operu, i mozzilu i sve mi fercera ko ludo! Nikad mi ni jedan ne opada 
-
gojzerica
- Kontakt:
Safari

- Cautinho
- Kontakt:
Mozzila je spora k'o puz,doslovno,koja ekstenzija i system down.
IE je previse tehnicki i vremenom zaostao iza konkurencije,iako se ljudi koji ga prave dosta trude oko toga.
Safari nisam koristio,ali ako nemas i-proizvode,mislim da nema smisla.
Inace,Chrome je najbolji,najjednostavniji,lako se integrira, i brz je kao metak.
Definivni izbor,tko nije koristio,odmah neka zamjeni,provest' ce puno vise kvalitetnijeg vremena na IT-u.
IE je previse tehnicki i vremenom zaostao iza konkurencije,iako se ljudi koji ga prave dosta trude oko toga.
Safari nisam koristio,ali ako nemas i-proizvode,mislim da nema smisla.
Inace,Chrome je najbolji,najjednostavniji,lako se integrira, i brz je kao metak.
Definivni izbor,tko nije koristio,odmah neka zamjeni,provest' ce puno vise kvalitetnijeg vremena na IT-u.
Keep walking.
-
gojzerica
- Kontakt:
Ma Mozilla je najjača 
daleko najjača i najpouzdanija.gojzerica je napisao/la:Ma Mozilla je najjača
naprijed rejal
Zasto mi je Chrom nenormalno spor.Nema sanse da radi normalno na 3 otvorena taba.Odma steka (brzina nije problem jer speedtest pokazuje 4mb/s )
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
gojzerica
- Kontakt:
Koji browser troši najmanje resursa?
Kod mene oko 200MB RAM-a i oko 10-15% procesora kad je aktivan.Dex je napisao/la:Maxthon Cloud
-
gojzerica
- Kontakt:
Probao sam svaki iole poznatiji browser i uvijek se na kraju vratim na Firefox, jednostavno je najbolji.
-
FOURTHOFFICIAL
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
evo i ja poceo koristit ovaj Maxthon Cloud, nije loš ocm 
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
Ma meni je Chrome najjači uvijek bio.. 
i ja ga isprobavam al mi nesto pravo sporFOURTHOFFICIAL je napisao/la:evo i ja poceo koristit ovaj Maxthon Cloud, nije loš ocm
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
FOURTHOFFICIAL
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Nezz kod mene fercera dobro sve.Otelo je napisao/la:i ja ga isprobavam al mi nesto pravo sporFOURTHOFFICIAL je napisao/la:evo i ja poceo koristit ovaj Maxthon Cloud, nije loš ocm
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
- kenozoric10
- Kontakt:
Mene zeza.
Chrome majka.
Chrome majka.
- Cautinho
- Kontakt:
Ma hajd,kao da je browser jako bitan.
Chrome ako netko zeli minimalizam i funkcionalnost (brzinu),a ove ostale kako kome odgovara.Meni firefox i IE nikad nisu dobro pali.Malo sam koristio i Operu i Safari,ali nista do Chromea.
Google je to.
Chrome ako netko zeli minimalizam i funkcionalnost (brzinu),a ove ostale kako kome odgovara.Meni firefox i IE nikad nisu dobro pali.Malo sam koristio i Operu i Safari,ali nista do Chromea.
Google je to.
Keep walking.
-
gojzerica
- Kontakt:
Samo da vam kažem
, Firefox je no1.
Ja Firefox koristim godinama i ne planiram da koristim neki drugi sto se tice browsera. Eto, ljudi su radili benchmark prije 3 mjeseca, pa vidite sami kako je zavrsilo.
http://www.tomshardware.com/reviews/chr ... ,3534.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.tomshardware.com/reviews/chr ... ,3534.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.