Reprezentacija Spanije - La Roja
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Reprezentacija Spanije - La Roja
Maestralna igra, posjed lopte, sve znaci. Uzivanje u fudbalu.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Spanija je vec godinama klasu iznad svih ekipa.
Pa ovo sta rade Urugvaju nije normalno a igraju sa nekih 70% snage.
Gledaj klupe: Silva, Mata, Cazorla, Villa, Torres, Navas, Martinez, Valdes, Azpilicueta.
I + kada se mladici vrate sa U21 EP: Isco, Thiago, Koke, Illaramendi, Muniain, Inigo Martinez, De Gea i ostali ..
Znaci samo mogu ispusiti zahvaljujuci nedostatku motivacije sto ce se desiti kad tad.
Pa ovo sta rade Urugvaju nije normalno a igraju sa nekih 70% snage.
Gledaj klupe: Silva, Mata, Cazorla, Villa, Torres, Navas, Martinez, Valdes, Azpilicueta.
I + kada se mladici vrate sa U21 EP: Isco, Thiago, Koke, Illaramendi, Muniain, Inigo Martinez, De Gea i ostali ..
Znaci samo mogu ispusiti zahvaljujuci nedostatku motivacije sto ce se desiti kad tad.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Kakvom nedostatku motivacije?Samo gurneš Silvu,Matu i Martineza ako se ovi počnu zajebavat...
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ma lako je to reci. Spanija ce neminovno grohnuti kada odu Xavi, Alonso, Iniesta i jos neki.LBJ MVP je napisao/la:Kakvom nedostatku motivacije?Samo gurneš Silvu,Matu i Martineza ako se ovi počnu zajebavat...
Ali ovo sta ovi momci rade je nevjerovatno.
Pa protiv svih se moze igrati jedino protiv ovih lopte ne vidis.
A kako ces igrati kada nema lopte ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Mrski Fabregas ponajbolji na terenu, Pique nekako uspio i karton zaraditi, kloc.
Don't hate what you don't understand.
Isco,Martinez i Biskvit su garancija de neće grohnut.M4kaveli je napisao/la:Ma lako je to reci. Spanija ce neminovno grohnuti kada odu Xavi, Alonso, Iniesta i jos neki.LBJ MVP je napisao/la:Kakvom nedostatku motivacije?Samo gurneš Silvu,Matu i Martineza ako se ovi počnu zajebavat...
Ali ovo sta ovi momci rade je nevjerovatno.
Pa protiv svih se moze igrati jedino protiv ovih lopte ne vidis.
A kako ces igrati kada nema lopte ?
Mrski Cesc uvijek igra dobro.Pique je glup.xaviesta je napisao/la:Mrski Fabregas ponajbolji na terenu, Pique nekako uspio i karton zaraditi, kloc.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Pique i Ramos uvijek sazvakaju i ispljunu Cavanija i Suareza.
- RealMoudrid
- Kontakt:
Dva kvazistopera. Ne zna se koji je gori (vjerovatno Pique). Teško je biti napadač kad ostalih 8-9 igrača ne radi ništa jer apsolutno ništa ne mogu uraditi.M4kaveli je napisao/la:Pique i Ramos uvijek sazvakaju i ispljunu Cavanija i Suareza.
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Ne pricamo o Pandzi i slicnima nego o 2 stopera svjetske klase koji zajedno vrijede skoro 80 miliona.RealMoudrid je napisao/la:Dva kvazistopera. Ne zna se koji je gori (vjerovatno Pique). Teško je biti napadač kad ostalih 8-9 igrača ne radi ništa jer apsolutno ništa ne mogu uraditi.M4kaveli je napisao/la:Pique i Ramos uvijek sazvakaju i ispljunu Cavanija i Suareza.
I više.Sa Shakirom idu i na 300.M4kaveli je napisao/la:Ne pricamo o Pandzi i slicnima nego o 2 stopera svjetske klase koji zajedno vrijede skoro 80 miliona.RealMoudrid je napisao/la:Dva kvazistopera. Ne zna se koji je gori (vjerovatno Pique). Teško je biti napadač kad ostalih 8-9 igrača ne radi ništa jer apsolutno ništa ne mogu uraditi.M4kaveli je napisao/la:Pique i Ramos uvijek sazvakaju i ispljunu Cavanija i Suareza.
Sta kaze lola Coates 
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
11 golova u 11 nastupa.

http://www.marca.com/2013/06/17/futbol/ ... 23430.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.marca.com/2013/06/17/futbol/ ... 23430.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Cuj Busquets pre Javia...
Pa Brka izveo rezervni sastav jer nema potrebe da igraju najjaci, protiv ovakvog Urugvaja ciji napad vredi 100m, a ostatak ekipe 5m. Zalosno u sta se pretvorio Uruguay, polufinalste SP, do nicega...
Pa Brka izveo rezervni sastav jer nema potrebe da igraju najjaci, protiv ovakvog Urugvaja ciji napad vredi 100m, a ostatak ekipe 5m. Zalosno u sta se pretvorio Uruguay, polufinalste SP, do nicega...
Iniesta igrac utakmice.
De Gea; Montoya, Bartra, Íñigo Martínez, Moreno; Koke, Illarramendi, Thiago; Tello, Isco, Morata.
Očekivano.
Očekivano.
ma poderat ce ihxaviesta je napisao/la:De Gea; Montoya, Bartra, Íñigo Martínez, Moreno; Koke, Illarramendi, Thiago; Tello, Isco, Morata.
Očekivano.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

link
http://lsh.streamhunter.eu/static/popup ... 49150.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Seo Rušilac inače momak je legenda, mislim na Sea.
FORZA NAPOLI
FORZA NAPOLI
Koke-Thiago= hebenica 
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
La Furia Rojita!

''I fell in love with football as I would later fall in love with women: suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring.''
- Nick Hornby
- Nick Hornby
Izgleda da je vec pocelo, ubrzo ce i u19 i u20 gdje je Spanija opet glavni favorit. Jedino u u20 ima donekle konkurenta u Francuskoj ostalo bi trebali uzeti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.