Reprezentacija Spanije - La Roja
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Reprezentacija Spanije - La Roja
Koji doktor jbt. Vraća se do svog šesnaesterca i iznosi svaku loptu, organzuje svaki napad i stigne zabiti tri komada. Prvi igrač koji je postigao hattrick u finalu u21 prvenstva, naravno zabio je u finalu istog takmičenja i dvije godine ranije.

Don't hate what you don't understand.
18 miliona 
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Rek'o sam ja za Thiaga sve i nema se tu sta vise dodati . Na njemu je sada sta ce dalje,da napreduje i pokaze sav potencijal u nekom drugom klubu ili da ostane u Barci i stagnira ,jer tesko da ce se pored Xavia naigrati.
Koke prekuc'o . Ima ga u svim linijama sredine terena. Ucestvuje u napadackim akcijama jednako kao i defanzivnim .
Jednostavno orgazam kod mene
Koke prekuc'o . Ima ga u svim linijama sredine terena. Ucestvuje u napadackim akcijama jednako kao i defanzivnim .
Jednostavno orgazam kod mene
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Bez potrebe su neki osporavali Tella, momak je prebrz, tri puta bježi ovim Italijanima prvi put odlično upošljava Kokea, pa penal i sada dobra prilika za Isca.
Bolje bi Jagodicevi puleni prosli od ovih talijana nakon 65min a moglo je i gore..
Slika je dokaz:

Slika je dokaz:

Seo Rušilac inače momak je legenda, mislim na Sea.
FORZA NAPOLI
FORZA NAPOLI
- tyler durden
- Kontakt:
Thiago i Isco su fakat level iznad svih ostalih.
Spanija dominira na svim razinama.
Spanija dominira na svim razinama.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Samo da vas pitam kakav je igrač Illaramendi? Čitao sam da se nešto Arsenal za njega interesuje 
Morata like Dzeko.
Nema Wenger para za kvalitet
neka posalje svoje skaute u Afriku tj. Francusku.
Samo da vas pitam kakav je igrač Illaramendi? Čitao sam da se nešto Arsenal za njega interesuje
Nema Wenger para za kvalitet
FORZA NAPOLI
FORZA NAPOLI
- tyler durden
- Kontakt:
frankqqqqq je napisao/la:Samo da vas pitam kakav je igrač Illaramendi? Čitao sam da se nešto Arsenal za njega interesuje
Odlican
Bravo opet
Izdominirali prvenstvo, strasna generacija. Jos ljepse igraju nego ovi stariji. Moje misljenje
Izdominirali prvenstvo, strasna generacija. Jos ljepse igraju nego ovi stariji. Moje misljenje
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Dva puta zaredom...
FORZA NAPOLI
FORZA NAPOLI
Lillard je napisao/la:Bravo opet![]()

Protiv Spanije se ne moze.
Simpatisem ih jos dok su zesci luzeri bili
FORZA NAPOLI
FORZA NAPOLI
Ovi mladi ( u21 ) nisu izgubili utakmice od 2009-te godine i treba reci da su odbranili titulu EP kao i starije im kolege.
Thiago je sa ovim hettrickom dosao na 4 gola u finalima. Time se izjednacio sa, ni manje ni vise, Vahom.
Samo 2 primljena gola na prvenstvu i to ova 2 komada od Italije u finalu.
Thiago je sa ovim hettrickom dosao na 4 gola u finalima. Time se izjednacio sa, ni manje ni vise, Vahom.
Samo 2 primljena gola na prvenstvu i to ova 2 komada od Italije u finalu.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
#dominacija
Bili su oni dobri i ranije ,mislim na Rojitu i mladje selekcije.Mravnjak je napisao/la:
Svakako da su Bogovi nogometa. Osvojili su posljednje Svjetsko prvenstvo, Europsko prvenstvo posljednja dva,takodje U21 , i U19 ... sada dolazi U-20 svjetsko sa Paco Alcacerom, Deulofeu, Jesse, Suso, Denis Suarez, Oliverom, Bernatom prvi su favoriti ..,i ako to osvoje , to ce biti kruna u svim kategorijama (osim za igrace do -17) . Ljepota ce biti kada 90% njih zavrsi u Engleskoj lizi
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ma dobro otisao sam vise na A repku.juznjak> je napisao/la:Bili su oni dobri i ranije ,mislim na Rojitu i mladje selekcije.Mravnjak je napisao/la:
Bili su dobri ali luzeri zesci samo kad vratim film na SP Nigerija 1998, EP Francuska 2000 pa recimo 2002 SP J.Koreje
FORZA NAPOLI
FORZA NAPOLI
I da, Thiago zabio lijevom i desnom nogom te glavom. To se zove golden hattrick ako se ne varam 
To je bila odlicna generacija koje je lako mogla do finala,ali visa je sila bila u pitanju tada protiv njihMravnjak je napisao/la:Ma dobro otisao sam vise na A repku.juznjak> je napisao/la:Bili su oni dobri i ranije ,mislim na Rojitu i mladje selekcije.Mravnjak je napisao/la:
Bili su dobri ali luzeri zesci samo kad vratim film na SP Nigerija 1998, EP Francuska 2000 pa recimo 2002 SP J.Koreje
Ma, Spanija je godinama ispadala na nevjerovatne nacine sa velikih takmicenja. Ono, vjeciti favoriti iz sjene, ispadnu, pa iz se proziva luzerima i sl.
1994- sudijska kradja u cetvrfinalu
1996- sudijska kradja u cetvrfinalu
1998- zasluzeno, iako su dali 8 golova u grupi
2000- fulan penal u 90oj za produzetke u cetvrtfinalu
2002- sudijska kradja u cetvrtfinalu, crni dan za fudbal
2004- nevjerovatno ispadanje u grupi u kojoj su bili kasniji finalisti
2006- po meni jedino zasluzeno rano ispadanje, pometeni od Francuske iako je bilo 0:1
Ovo danas ocekivano
U zadnja dva U21 ciklusa, znaci kvalifikacije i prvenstva, 15 utakmica, 14 pobjeda, 1 remi.... Nevjerovatno.
Cijela ekipa fantasticna, iako bi izdvojio:
Thiago- kapiten, gospodar sredine terena, ko isplati Barceloni smijesnu cifru od 18 miliona koliko iznosi kaluzula za ovog Maestra, napravio je posao ljeta.
Isco- vjerovatno tehnicki najjaci igrac trenutno, vizija nevjerovatna, vic u igri, precizan sut. Nadam se da ostaje u Primeri.
Morata- dzoker s klupe, omogucio lagani prolaz grupe, malo se muci kad treba kombinovati, ali je rodjeni strijelac
Naravno i ostali su odradili odlican posao.
Inace, mislim da se nikada nece iskupiti jaca U21 selekcija, barem sto se tice iskustva igranja na najvecem nivou.
1994- sudijska kradja u cetvrfinalu
1996- sudijska kradja u cetvrfinalu
1998- zasluzeno, iako su dali 8 golova u grupi
2000- fulan penal u 90oj za produzetke u cetvrtfinalu
2002- sudijska kradja u cetvrtfinalu, crni dan za fudbal
2004- nevjerovatno ispadanje u grupi u kojoj su bili kasniji finalisti
2006- po meni jedino zasluzeno rano ispadanje, pometeni od Francuske iako je bilo 0:1
Ovo danas ocekivano
U zadnja dva U21 ciklusa, znaci kvalifikacije i prvenstva, 15 utakmica, 14 pobjeda, 1 remi.... Nevjerovatno.
Cijela ekipa fantasticna, iako bi izdvojio:
Thiago- kapiten, gospodar sredine terena, ko isplati Barceloni smijesnu cifru od 18 miliona koliko iznosi kaluzula za ovog Maestra, napravio je posao ljeta.
Isco- vjerovatno tehnicki najjaci igrac trenutno, vizija nevjerovatna, vic u igri, precizan sut. Nadam se da ostaje u Primeri.
Morata- dzoker s klupe, omogucio lagani prolaz grupe, malo se muci kad treba kombinovati, ali je rodjeni strijelac
Naravno i ostali su odradili odlican posao.
Inace, mislim da se nikada nece iskupiti jaca U21 selekcija, barem sto se tice iskustva igranja na najvecem nivou.
''I fell in love with football as I would later fall in love with women: suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring.''
- Nick Hornby
- Nick Hornby
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.