Oznoji se kao da ja igram, kako mi je krivo, e moj Mirza. Ubjeđen sam da je ovo neki rekreacijski meč bez keša da bi ga Mirza sa lahkoćom dobio.
66kg.....

I naravno poslije izgubljenog breaka nema borbe, lagano se predaš

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
De ba nemoj mo se lagati zato sto je nas. Mirza nikad nije ni bio u mecu.. Kakvi malo...anti_zli je napisao/la:opet malo falilo...doklen vise
neutral nemoj se ljutit al nemoj brate tenis da komentarisesNeutral je napisao/la:66kg, polu muškarac što se tiče tjelesne kilaže ga otresa ko ašlamu. Pa nisu ovo 90-te![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Oznoji se kao da ja igram, kako mi je krivo, e moj Mirza. Ubjeđen sam da je ovo neki rekreacijski meč bez keša da bi ga Mirza sa lahkoćom dobio.
66kg.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa Serena ima više kg od ovog pokemona.
I naravno poslije izgubljenog breaka nema borbe, lagano se predaš
Papastathopoulos je napisao/la:haha joj ovog neutrala, haman neki moralista, a da moze, svakoga bi u facu podyebavao sto je mrsav, jer imas ti jos postova gdje indirektno (a u ovom postu i direktno) ismijavas "neuhranjene" likoveodrezi usi, napravi malo promaju u glavi da ti se motor propuse
i da, mrsav sam
On topic
Ja sam prilikom zrijeba se ponadao (kao i vecina vas) da moze do prvog kola, pogovo nakon halle-a, al fakat mora napecat sponzore i trenera ako hoce nesto vise u karijeri
Neutral je napisao/la:Papastathopoulos je napisao/la:haha joj ovog neutrala, haman neki moralista, a da moze, svakoga bi u facu podyebavao sto je mrsav, jer imas ti jos postova gdje indirektno (a u ovom postu i direktno) ismijavas "neuhranjene" likoveodrezi usi, napravi malo promaju u glavi da ti se motor propuse
i da, mrsav sam
On topic
Ja sam prilikom zrijeba se ponadao (kao i vecina vas) da moze do prvog kola, pogovo nakon halle-a, al fakat mora napecat sponzore i trenera ako hoce nesto vise u karijeri
Dečko, nisam ga niti jedne sekunde ismijavao, niti bi ikoga ismijavao. Lijepo sam napisao da je polu muškarac što se tiče fizičke, tjelesne građe. Niti u jednom trenutku nisam imao namjeru da ga učinim smiješnim ili slično.
Druga stvar je sada što si se ti prepoznao u svemu tome i što si me sa svojim seljačkim postom uvrijedio. No šta ćeš, jedan od 100 huligana sa foruma.
Uvijek sam moralista bio i biti ću.
I da, imam istu visinu kao taj teniser, 1.75, šta sada, treba da plačem što sam middle rasta![]()
Spomenuo sam njegovu kilažu isključivo radi Mirze
Niko nije navedenu sliku komentarisao na nacin kao tiNeutral je napisao/la:I tu sramotu staviti na fb![]()
![]()
![]()
Anoreksija, a uz to mu se digla čuna![]()
Neutral je napisao/la:Papastathopoulos je napisao/la:haha joj ovog neutrala, haman neki moralista, a da moze, svakoga bi u facu podyebavao sto je mrsav, jer imas ti jos postova gdje indirektno (a u ovom postu i direktno) ismijavas "neuhranjene" likoveodrezi usi, napravi malo promaju u glavi da ti se motor propuse
i da, mrsav sam
On topic
Lijepo sam napisao da je polu muškarac što se tiče fizičke, tjelesne građe. Niti u jednom trenutku nisam imao namjeru da ga učinim smiješnim ili slično.
Papastathopoulos je napisao/la:Sad sam i derlea 3 godine si stariji od mene
pa jasta neg manjak visine, moja mala bez stikli je visocija od tebe
I gledaj objasnjenja za hamzinu slikusad je polu-muskarac jer nema tezinu za servis
:oops: polupao si ti loncice, decko iz doba raftera i aggasi-a
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.