BiH tenis

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Koji ranking očekujete naših na kraju 2018?

Anketa je završila: 31 dec 2017, 18:05.

Damir ulazi u TOP 20
14
16%
Damir će ostati između 30. i 50. pozicije
11
13%
Mirza ulazi u TOP 100
10
12%
Mirza će biti oko 120. pozicije
11
13%
Aldin ulazi u TOP 150
8
9%
Aldin ispada iz TOP 200
10
12%
Tomo ulazi u TOP 200
9
11%
Tomo ostaje oko 250. pozicije
12
14%

Ukupno glasova: 85

Neutral
Kontakt:

Re: BH tenis

Post Postao/la Neutral » 18 jun 2013, 18:53

66kg, polu muškarac što se tiče tjelesne kilaže ga otresa ko ašlamu. Pa nisu ovo 90-te :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Oznoji se kao da ja igram, kako mi je krivo, e moj Mirza. Ubjeđen sam da je ovo neki rekreacijski meč bez keša da bi ga Mirza sa lahkoćom dobio.

66kg..... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Pa Serena ima više kg od ovog pokemona.

I naravno poslije izgubljenog breaka nema borbe, lagano se predaš :evil:

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 18 jun 2013, 18:55

To bi bilo to ccc :oops: :oops:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

anti_zli
Kontakt:

Post Postao/la anti_zli » 18 jun 2013, 18:56

opet malo falilo...doklen vise

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 18 jun 2013, 18:58

anti_zli je napisao/la:opet malo falilo...doklen vise
De ba nemoj mo se lagati zato sto je nas. Mirza nikad nije ni bio u mecu.. Kakvi malo...

Kud onaj parmak preda mec jucer, nebi ceko danas cijeli dan malte ne mec da bi opet htjeo kosu pocupat..
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 18 jun 2013, 19:00

Neutral je napisao/la:66kg, polu muškarac što se tiče tjelesne kilaže ga otresa ko ašlamu. Pa nisu ovo 90-te :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Oznoji se kao da ja igram, kako mi je krivo, e moj Mirza. Ubjeđen sam da je ovo neki rekreacijski meč bez keša da bi ga Mirza sa lahkoćom dobio.

66kg..... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Pa Serena ima više kg od ovog pokemona.

I naravno poslije izgubljenog breaka nema borbe, lagano se predaš :evil:
neutral nemoj se ljutit al nemoj brate tenis da komentarises :D na svakom tvom komentaru se vidi da vise od 6 matcheva nisi pogledao i da bar kratko komentarises nego dajes kritike igracima :D covjek koji je usao u main draw na svakom grandslamu (izuzev wimbledona) al evo ima priliku za to ove godine, zasluzuje respect u svakom slucaju ;) uz to ima i 5 challanger finala :)
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 18 jun 2013, 19:00

@delko
pusti ga vidis da se u svaki sport razumije :S

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 18 jun 2013, 19:06

Ja sam pratio tenis u vremenu Samprasa, Kafenikova, Aggasija, Philippoussis, Raftera, Safin, Moya što se muškaraca tiče. Pa mlada Martina Hingis, Davenport te Kim Clijsters kada je tek počela igrati. Pa ko nije gledao Ivaniševića na Wimbeldonu itd

Kako možeš reći da nisam u životu pregledao 6 mečeva. Priznajem da ovo "new" ones ne gledam tako često osim GS-lamova polufinale, finale i neki meč ako se prenosi Nijemac ili Nijemica, no reći da sam potpuni početnik ne ide.

Druga stvar je što ja sve primam žestoko kao da ja gubim. Kako neću biti ljut ako neki naš predstavnik izgubi od muškarca sa 66kg 2013 godine u tenisu :twisted:

@arelinho

Hvala Bogu, to ti krivo, cry me a river ;)

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 18 jun 2013, 19:11

Pocupao sam kosu i pojeo flasu od 3.5 litra..Pa Mirzaaaaaaaaaaa :(

Nije iskoristio svoje prilike na samom pocetku meca, kada je lagano mogao doci do 4-0 i lako rijesiti prvi set. Kasnije bi sve bilo lakse, ali sta je tu je. Nismo gledali mec i ne mozemo pricati o igri, ali se i preko rezultata moze vidjeti da ima problema sa glavom. Imati 6 break prilika i to dva puta po 3, a ne iskoristiti nijednu......

To su stvari koje se moraju odraditi, inace ce protivnik kazniti svaku tvoju gresku.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 18 jun 2013, 19:12

Neutral nema mi sta biti krivo ;)

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 18 jun 2013, 19:55

Mirza je izgubio ovaj meč isto kao i onaj u Halle-u. Znači možeš igrat s njim- ako nisi i bolji, strašan problem je u glavi ovog momka. Reklo bi se tipično bosanski ono naše- pobjedit ću bilo koga, izgubit cu od bilo koga.

Ja bi više volio da se popravi u glavi i da sa spremnom psihom ide na turnire. Bitnije je da se nadje na dosta ATP turnira nego da na jednom "bljesne" i pobjedi igrača kojeg ni sam nije mislio pobjedit. Psiha je čudo u ovom sportu!

Do tada mi smo challenger nacija 8-)
075

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 18 jun 2013, 22:32

Ja sam prilikom zrijeba se ponadao (kao i vecina vas) da moze do prvog kola, pogovo nakon halle-a, al fakat mora napecat sponzore i trenera ako hoce nesto vise u karijeri
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 18 jun 2013, 23:04

Papastathopoulos je napisao/la:haha joj ovog neutrala, haman neki moralista, a da moze, svakoga bi u facu podyebavao sto je mrsav, jer imas ti jos postova gdje indirektno (a u ovom postu i direktno) ismijavas "neuhranjene" likove ;) odrezi usi, napravi malo promaju u glavi da ti se motor propuse ;) i da, mrsav sam ;)

On topic

Ja sam prilikom zrijeba se ponadao (kao i vecina vas) da moze do prvog kola, pogovo nakon halle-a, al fakat mora napecat sponzore i trenera ako hoce nesto vise u karijeri

Dečko, nisam ga niti jedne sekunde ismijavao, niti bi ikoga ismijavao. Lijepo sam napisao da je polu muškarac što se tiče fizičke, tjelesne građe. Niti u jednom trenutku nisam imao namjeru da ga učinim smiješnim ili slično.

Druga stvar je sada što si se ti prepoznao u svemu tome i što si me sa svojim seljačkim postom uvrijedio. No šta ćeš, jedan od 100 huligana sa foruma.

Uvijek sam moralista bio i biti ću.

I da, imam istu visinu kao taj teniser, 1.75, šta sada, treba da plačem što sam middle rasta :roll:

Spomenuo sam njegovu kilažu isključivo radi Mirze ;)

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 18 jun 2013, 23:55

Neutral je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:haha joj ovog neutrala, haman neki moralista, a da moze, svakoga bi u facu podyebavao sto je mrsav, jer imas ti jos postova gdje indirektno (a u ovom postu i direktno) ismijavas "neuhranjene" likove ;) odrezi usi, napravi malo promaju u glavi da ti se motor propuse ;) i da, mrsav sam ;)

On topic

Dečko, nisam ga niti jedne sekunde ismijavao, niti bi ikoga ismijavao. Lijepo sam napisao da je polu muškarac što se tiče fizičke, tjelesne građe. Niti u jednom trenutku nisam imao namjeru da ga učinim smiješnim ili slično.

Druga stvar je sada što si se ti prepoznao u svemu tome i što si me sa svojim seljačkim postom uvrijedio. No šta ćeš, jedan od 100 huligana sa foruma.

Uvijek sam moralista bio i biti ću.

I da, imam istu visinu kao taj teniser, 1.75, šta sada, treba da plačem što sam middle rasta :roll:

Spomenuo sam njegovu kilažu isključivo radi Mirze ;)
Neutral je napisao/la:I tu sramotu staviti na fb :lol: :lol: :lol:

Anoreksija, a uz to mu se digla čuna :lol:
Niko nije navedenu sliku komentarisao na nacin kao ti ;) vjerovatno sto imas manjka visine pa pokusavas sebi dati neku satisfakciju s ovakvim postovima ;) sve ti to svjesno radis, a ja ti seljackim postovima ukazujem na to ;) al ok, svakom' njegovo..

Do pisanja drug

EmirSioux89
Kontakt:

Post Postao/la EmirSioux89 » 19 jun 2013, 00:00

Smyczek bolji igrač kako god da okrenemo.Sto se tice mene kladionice su dzaba postavile ovu kvotu na Smyczek-a.Bašić mi je drag jer je Bosanac al treba mu trener, iskustvo ne moze se tek tako proc na Wimbldon.Nadam se da ce u nastavku karijere Mirza postic nesto znacajnije...
Manchester United!

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 19 jun 2013, 00:02

Neutral je napisao/la:

On topic

Lijepo sam napisao da je polu muškarac što se tiče fizičke, tjelesne građe. Niti u jednom trenutku nisam imao namjeru da ga učinim smiješnim ili slično.
slika
ZELJEZNICAR 1921!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 19 jun 2013, 00:05

Hahaha, kada ti 18 godišnjak pokušava glumetati cool dude. Momak, stavi prvo sliku koju sam komentarisao pa onda pametuj, ne budi derle maleno.

Čuj manjak visine :lol: :lol: :lol: Jadan ne bio :mrgreen:

@Hamza

Kada sam rekao polu muškarac aludirao sam na njegovu težinu koja rezultira logički slabiji servis (jačinu).

Još da se javi Victoria i imamo dream tim.

Edit: Ako želiš nastaviti diskusiju idi na chat ili pp ;)

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 19 jun 2013, 00:17

Sad sam i derle :???: a 3 godine si stariji od mene :???: pa jasta neg manjak visine, moja mala bez stikli je visocija od tebe :D

I gledaj objasnjenja za hamzinu sliku :lol: sad je polu-muskarac jer nema tezinu za servis :lol::oops: polupao si ti loncice, decko iz doba raftera i aggasi-a ;)

ArthurBishop
Kontakt:

Post Postao/la ArthurBishop » 19 jun 2013, 00:19

Ovdje je problem što raja nakon Janowicza očekuje Federer i Đoković igru od Mirze. Ne može preko noći odma' u glavne turnire ulaziti, pobjedio je Janowicza i pročulo se za njega, odlično. Uzeo dovoljno love za neke minimalne teniske uslove, odlično. Al' da popravi igru i preko noći počne pobjeđivati realno bolje igrače od sebe, neće moći. Imao je odličnu priliku da zaigra protiv najvećeg svih vremena, propustio ju je, je.bi ga život ide dalje. Danas i nije imao neku šansu, osim na početku meča neiskoristivši 3 break lopte. Ima 21 godinu i njegovo bolje vrijeme siguran sam tek dolazi. Sada će vjerovatno početi trenirat' sa pravim trenerom, a ne burazerom. Očekujem slijedeće godine njegov napredak i aBd ulazak u top 150. Sada je malo rano odmah početi očekivati od Mirze sjajne rezultate na osnovu jednog meča. To je taj naši sidrom, generalno balkanski, iznad kojeg se jedino Nole izdigao. Samo strpljivo i pružati punu podršku momku, a rezultat će doći siguran sam.
Željezničar za život cijeli!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 19 jun 2013, 00:20

Papastathopoulos je napisao/la:Sad sam i derle :???: a 3 godine si stariji od mene :???: pa jasta neg manjak visine, moja mala bez stikli je visocija od tebe :D

I gledaj objasnjenja za hamzinu sliku :lol: sad je polu-muskarac jer nema tezinu za servis :lol::oops: polupao si ti loncice, decko iz doba raftera i aggasi-a ;)

Pa kad nemaš mozga da ga koristiš pa ti moram sve crtati. Što bi uopće spominjao njegovu težinu ako ne radi servisa :roll:

Što sam napisao da ovo nisu 90-te ? :roll:

Manjak intelegencije, otišao si previše u visinu ;)

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 19 jun 2013, 01:04

I neophodno je bilo da sest puta napises da on ima 66 kg da bi mi shvatili da ima slab servis ?

I gledaj, fakat ne znam cemu sluzi ova rasprava, bezveze idemo u offtopic, a meni treba sna jer moram rano ustat' tako da...

Cujemo se ;)

Odgovori

Natrag na “Tenis BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAZIN i 3 gosta.