"Raščić nam se danas javio i uz duboko izvinjenje otkazao dogvoreni dolazak u Velež. Kao što znate, trebao se pojaviti na sutrašnjem treningu, međutim nazvao je i kazao da mu je u međuvremenu iskočio angažman u Hong Kong, a obzirom da je već u poznim igračkim godinama, prioritet mu je naravno zarada", kazao je sportski direktor Veleža Admir Velagić,a u pmfelix54 je napisao/la:hahah sto vas zajeba.. - Raščić umjesto u Velež ide u Hong Kong
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Inace momak je legenda,mislim na Sea.
Inace Sandzacki lovac,ubija medvjeda i od njega pravi jaknu.
Buduci BH zmaj i kapiten.
VELEZ!!!!!!!!!!!!!!!
Inace Sandzacki lovac,ubija medvjeda i od njega pravi jaknu.
Buduci BH zmaj i kapiten.
VELEZ!!!!!!!!!!!!!!!
- theprodigy
- Kontakt:
ne znam koliko su tacne informacije ovdje, al pise da letic ima ugovor do 30.06.2013?
http://www.transfermarkt.co.uk/en/bojan ... 66985.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.co.uk/en/bojan ... 66985.html" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
Potpisao sam i višegodišnji ugovor, tako da su moji planovi vezani isključivo za „Rođene“.-Letićtheprodigy je napisao/la:ne znam koliko su tacne informacije ovdje, al pise da letic ima ugovor do 30.06.2013?
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
jeb.oga letic vise, ko da je Maicon u pitanju
-
- Kontakt:
Pa sta je ovo jbte,i ovi sto su trebali doci otkazuju jedan po jedan,nimalo obecavajuca situacija.salwio je napisao/la:"Raščić nam se danas javio i uz duboko izvinjenje otkazao dogvoreni dolazak u Velež. Kao što znate, trebao se pojaviti na sutrašnjem treningu, međutim nazvao je i kazao da mu je u međuvremenu iskočio angažman u Hong Kong, a obzirom da je već u poznim igračkim godinama, prioritet mu je naravno zarada", kazao je sportski direktor Veleža Admir Velagić,a u pmfelix54 je napisao/la:hahah sto vas zajeba.. - Raščić umjesto u Velež ide u Hong Kong
- Titova-Juga
- Kontakt:
Mnogo nas je zaj+ebo u p.m
Pa LežVe je ionako postao šprdancija od kluba, nije pomoću trikova moguće nekoga zaje_bati ko već godinama zaje_bava sam sebe!
Pa LežVe je ionako postao šprdancija od kluba, nije pomoću trikova moguće nekoga zaje_bati ko već godinama zaje_bava sam sebe!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
PA BOZE SACUVAJ HONG KONG GA DOVEDE PRIJE VELEZA
dobro da ih je samo on zajebo i Bebanic ostaje u Braniteljufelix54 je napisao/la:hahah sto vas zajeba.. - Raščić umjesto u Velež ide u Hong Kong
ovo je sigurno bilo sarkasticnovm22 je napisao/la:PA BOZE SACUVAJ HONG KONG GA DOVEDE PRIJE VELEZA

money money money..

Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Od svih polovnjaka na svijetu Hong Kong bas Velezovog dovede. Jao baksuzaarhimed89 je napisao/la:ovo je sigurno bilo sarkasticnovm22 je napisao/la:PA BOZE SACUVAJ HONG KONG GA DOVEDE PRIJE VELEZA![]()
money money money..

Jedan grad jedna liga, od Duje Čopa iz Dinama je brat igrao u Hong Kongu, uzeo je 60000$ za ligu od par mjeseci, nije loše, organizacijski jača liga od BiH, samo je to neambicioznost za igrača, kao Svedska npr.arhimed89 je napisao/la:ovo je sigurno bilo sarkasticnovm22 je napisao/la:PA BOZE SACUVAJ HONG KONG GA DOVEDE PRIJE VELEZA![]()
money money money..
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
-
- Kontakt:
Ja se samo bojim da nam i Ibro otkaze ,zbog nekih privatnih razlogavm22 je napisao/la:Od svih polovnjaka na svijetu Hong Kong bas Velezovog dovede. Jao baksuzaarhimed89 je napisao/la:ovo je sigurno bilo sarkasticnovm22 je napisao/la:PA BOZE SACUVAJ HONG KONG GA DOVEDE PRIJE VELEZA![]()
money money money..

Ma zalit ce Rascic sto nije dosao u jedan veci klub u karijeri.Cijeli zivot je igrao po onim manjim Borac,Sarajevo,Olimpik,Sandefjord,NK Bela Krajina i tak.Ovo mu je bila idealna prilika da za zivota osim sto je igrao za velikana Zelju zaigra i za Velezvm22 je napisao/la:Od svih polovnjaka na svijetu Hong Kong bas Velezovog dovede. Jao baksuzaarhimed89 je napisao/la:ovo je sigurno bilo sarkasticnovm22 je napisao/la:PA BOZE SACUVAJ HONG KONG GA DOVEDE PRIJE VELEZA![]()
money money money..

Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Raščića nisam ni smatrao pojačanjem tako da mi je ova vijest ok.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
- el-fighter
- Kontakt:
Al nam ga Rascic suknu momacki
Nadam se da ovako nece biti za Bebanica i Letica.

Nadam se da ovako nece biti za Bebanica i Letica.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Ja mislim da nasa uprava Tana ,Mrkva i ekipa nas zajebaje najvise laze I zamaziva oci sa lazima sve opravdano isto kao I sa Bandovicem ugovori potpisani sve mucke pare se uzimaju ispod stola prodaju papirine devre svakako
zbog saobracaja nisu mogli doci na prozivku dogovoreno sa Bebanicem ali nije se pojavio na prozivku puno price u vezi pojacanja a nista nije uradjeno niko nije potpiso to je namazano
nebudeli pet provjereni pojacanja do kraja sedmice potpisano treba sve ovo zacerati
daj boze da zadrzimo ekipu od prosle sezone Ostrakovic, Letic, Majkic , Nuhic, Hebibovc, Okic, Zolj....... to su najveca pojacanja da se zadrze kljucni igraci od prosle sezone
zbog saobracaja nisu mogli doci na prozivku dogovoreno sa Bebanicem ali nije se pojavio na prozivku puno price u vezi pojacanja a nista nije uradjeno niko nije potpiso to je namazano
nebudeli pet provjereni pojacanja do kraja sedmice potpisano treba sve ovo zacerati
daj boze da zadrzimo ekipu od prosle sezone Ostrakovic, Letic, Majkic , Nuhic, Hebibovc, Okic, Zolj....... to su najveca pojacanja da se zadrze kljucni igraci od prosle sezone
U ozbiljnim klubovima, sva prica o dolascima novih igraca, i raznim spekulacijama se ne izlazi u medije sve dok sav posao i pairologija ne bude zavrsena - upravo zbog ovakvih stvari kao danas sa Rascicem. Ovdje je jedini gubitnik opet Velez, opet se daje podloga za sprdanje sa svetim imenom. Ja razumijem i Rascica, svaki igrac PL bi isto uradilo, i isto sam misljenja da on ne bih bio toliko pojacanje kao sto su neki ovdje najavljivali, karijera mu je u izlaznoj putanji i nije nista pokazao u Borcu.
U ozbiljnim klubovima se isto tako planski radi pred svaku predstojecu sezonu, zna se kada i gdje se ide na pripreme, na kojim pozicijama su potrebna pojacanja i postave se rokovi za dovodjenje novih igraca. Znaci, ako se igracu dadne fiksni rok za potpis, bez ikakvih prolongiranja, ako do tog potpisa ne dodje, ide se na na druge opcije, a tih opcija je uvijek 4-5 kao rezerva ako prva zelja propadne.
U ozbiljnim klubovima se isto tako planski radi pred svaku predstojecu sezonu, zna se kada i gdje se ide na pripreme, na kojim pozicijama su potrebna pojacanja i postave se rokovi za dovodjenje novih igraca. Znaci, ako se igracu dadne fiksni rok za potpis, bez ikakvih prolongiranja, ako do tog potpisa ne dodje, ide se na na druge opcije, a tih opcija je uvijek 4-5 kao rezerva ako prva zelja propadne.
samo mostarski, samo bahato
jedino ostaje skupština, koja jedino može polučiti neka rješenja i da se javno kaže da ovako ne ide...
ali VELEŽ je postao nažalost cirkus-
izradi ga Raščić, pitanje je šta će biti s Bebanićem, Vila definitivno otpao, niko i ne spominje jusufspahića?
daj bože da se na skupštini obistini ono u vezi Kodre i Džubura, ali to su sve želje, jer u klubu nema autoriteta, a realno možemo se ljutiti ili ne, fali nam neko kao amar...
@Rodeni
teško ćeš ih zadržati, jer su oni vidjeli ako mogu ovi vintati upravu, zašto ne bismo i mi?
ali VELEŽ je postao nažalost cirkus-

daj bože da se na skupštini obistini ono u vezi Kodre i Džubura, ali to su sve želje, jer u klubu nema autoriteta, a realno možemo se ljutiti ili ne, fali nam neko kao amar...
@Rodeni
teško ćeš ih zadržati, jer su oni vidjeli ako mogu ovi vintati upravu, zašto ne bismo i mi?

-
- Kontakt:
Spominjao je Velagić kako je klub blizu dogovora s Edinom Bebanićem, ofenzivcem Branitelja, igračem koji je ponikao u Veležu, ali u njemu nikada nije dobio priliku. Njegova situacija je, kaže Velagić, specifična.
- On je zahtijevao određene uvjete na koje smo mi pristali, ali nakon toga Branitelj, s kojim ga ugovor veže do 30. ovog mjeseca, mu je ponudio bolje. Razgovarali smo i nakon toga i ponovno “se našli”. Dao mi je svoju riječ da će doći kod nas, što se i poklapa s njegovim prethodnim izjavama kako želi napraviti iskorak u Premier ligu.
Sabahudin Jusufbašić iz GOŠK-a? Njegov dolazak u Vrapčiće trebao bi se dogoditi danas, no od dogovora s Olimpicovim ofenzivcem Muamerom Vilom – neće biti ništa.
- Jusufbašić bi nam se trebao priključiti u srijedu, kada dolazi i Raščić, dok je mogućnost da nam se priključi Vila otpala. Imamo neke najave da će nam na probu doći još neki igrači vrijedni pažnje, ali o tom – po tom, dodao je sportski direktor.
- On je zahtijevao određene uvjete na koje smo mi pristali, ali nakon toga Branitelj, s kojim ga ugovor veže do 30. ovog mjeseca, mu je ponudio bolje. Razgovarali smo i nakon toga i ponovno “se našli”. Dao mi je svoju riječ da će doći kod nas, što se i poklapa s njegovim prethodnim izjavama kako želi napraviti iskorak u Premier ligu.
Sabahudin Jusufbašić iz GOŠK-a? Njegov dolazak u Vrapčiće trebao bi se dogoditi danas, no od dogovora s Olimpicovim ofenzivcem Muamerom Vilom – neće biti ništa.
- Jusufbašić bi nam se trebao priključiti u srijedu, kada dolazi i Raščić, dok je mogućnost da nam se priključi Vila otpala. Imamo neke najave da će nam na probu doći još neki igrači vrijedni pažnje, ali o tom – po tom, dodao je sportski direktor.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
- Titova-Juga
- Kontakt:
Crvenarmija je napisao/la:Dao mi je svoju riječ da će doći kod nas
Velež i ljudi oko njega izgleda još uvijek žive u nekim pradavnim vremenima...

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.