Baš tako, ovo si u pravu 100%! Kod Amara nema "zajebancije", ako se sjećate, baš protiv Veleža je to bilo. Amar vadi u 27-oj minuti našeg najboljeg igrača, djete Grbavice i ljubimca navijača Zajka Zebu jer se počeo "zajebavati". Poslije toga više nije igrao do polusezone kada dobija odriješene ruke da može napustiti klub.TNT je napisao/la:Ovaj Letic nesto muti sa Sarajevom, a uprava blago receno nema pojma.
Ako ima ugovor (profesionalni) a bas se pravi frajer I nesto radi iza ledja, onda bi ja njega fino ostavio na tribini jedno pola sezone.
Ali znam da nema ni Ibro ni Tana muda za ovo, pa ce ili otici za vrecu kikirikija ili igrati od prve tekme.
U PL jedini sto to moze da uradi je Amar I zbog ti I slicni stvari I jeste Zeljo tu I ko zna koliko jos dugo ce ostali morati da im gledaju u ledja.
Jedini preduslov za prefesionalni rad I da nema zaebancije je redovna plata ma koliko god da je ali da su primanja redovna, I onda polako po svom zakonu ko hoce nek izvoli ko nece ima tribina.
Zatim, slična scena sa drugim najboljim igračem, Samirom Bekrićem isto tako ljubimca navijača, koji kasnije nije nikako ili je vrlo malo (par minuta pred kraj) igrao do kraja sezone, čak je i na tribinama bio par tekmi. Danas traži ino angažman mada ima opcija i da ostane u klubu. Al' nebitno...
Htio sam reći, što je očigledno, da je ustvari ozbiljnost stvar uspjeha (bar što se tiće naše lige). Najbolji primjer za to je Amar i Željo. Iako nismo ulagali novac u transfere, danas imamo, slobodno mogu reći, respektabilan tim (bar kad je PL u pitanju). Mnoge ostale ekipe u PL i samim tim igrači su neozbiljni. Dok se to ne promjeni, teško da će biti napredka. Iskreno, volio bih da se i vi malo uozbiljite i da Velež gledamo u vrhu pa i u Evropi, što da ne, jer Veležu nije mjesto među ekipama koje se bore za opstanak, pogotovo ne u ovoj ligi. Morate se i vi (kao navijači) malo trznuti iz sna i pritisnuti malo upravu i igrače da kvalitetnije rade svoj posao jer je očigledno da ovo do sada ne funkcioniše.
Pozdrav Rođenim!