Ovako nesto sam mislio za sljedece sisanje. Ubi visak kose na ovim vrucinama

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Greivis je napisao/la:Jest ako si ruzan.gojzerica je napisao/la:Najjača frizura + ovako malo brade.![]()
Ma udebljah se , pa su mi neke stvari okraćale il' ne mogu preko leđaNeutral je napisao/la:Dobra, imam i ja jednu crnu od Tommy-a, prejaka je.
Ako imate viška keša, kupit je, kvalitet je neosporan![]()
3 mjeseca sljedeće kombinacija :
Šorc i bez majice. Kada se ide negdje, šorc i majica. Ne bi obukao trenerku ili hlače na ovoj žegi nid pod razno, jedino na svadbu neku
Šta ovo sve prodaješ, da se ti nećeš ženiti ?
Pogledaj BBI, NewYorker,...hanniz je napisao/la:Ima li se gdje uzeti ove bermude u SA?
http://www.maufeitio.pt/online" onclick="window.open(this.href);return false; shop/en/581-carhartt-klondike-bermuda-2105217.html
prekratki za moj ukus..jasmin10 je napisao/la:meni su ovi teksasni sorcevi pravo ****. bermude su mi sasvim ok, ali ovi sorcevi
I mene zanima gdje ima uzet' ovakvih? Uskoro rođendan djevojci, pa da joj kupim.sikirica je napisao/la:Gdje ima u Sarajevu kupiti jednobojnih sorceva (bermuda) , ali da butik ili shoping centar radi poslije 18:00 nedjeljom. a ne kao NY koji se zatvori msm oko 18:00 ?![]()
Npr. nesto ovako :
moustapha je napisao/la:Nemojte mi samo reci da su to muski sorcevi.
High je napisao/la:Kad vidim ovaj šorc, odmah mi na pamet padnu obrijane noge.
Na Halidovom koncertu.TH14 je napisao/la:Gdje se u Sarajevu mogu kupiti one majice s natpisima rock ili metal grupa?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.