NBA Playoffs

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Greivis
Kontakt:

Re: NBA Playoffs

Post Postao/la Greivis » 21 jun 2013, 12:03

miki_92 je napisao/la: pa zasto je onda pobjegao iz CLE :mrgreen:
Pa Bobcatsi imaju bolju ekipu od one ekipe Cavsa kada se oduzme James.

http://s11.postimg.org/6nbvxe2pf/Ko_je_ko.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: Greivis, dana/u 21 jun 2013, 12:03, ukupno mijenjano 1 put.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 21 jun 2013, 12:03

Nije troll, @grevis je najveca neznalica na forumu. I njemu su vjerovatno Lakersi nanijeli toliko traume u djetinjstvu da sad ima gore posljedice nego stanovnici Cernobila.

slika

Inace, svaka cast Miamiju na zasluzeno osvojenoj tituli. Mozda su imali srece, narocito u 6 utakmici ali sreca prati hrabre. Spursi mozda propala zadnja sansa da sa velikom trojkom osvoje titulu, sad su tu neki drugi i bolji klinci kao onaj Leonard.
15.10 - 15.06 ...

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 21 jun 2013, 12:10

Greivis je napisao/la:

http://s11.postimg.org/6nbvxe2pf/Ko_je_ko.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Naravno da imaju, tada su Cavsi imali najgori tim u ligi, bez ikakvog talenta. James sada da ode u Bobcatse, Bobcatsi bi se prosetali ligom. James bi od Biyomba napravio Mutomba, od Mullensa bi napravio bolju verziju Dirka, od Kembe bi napravio Chrisa Paula, od Hendersona bi napravio verziju Wadea koja je bolji suter od pravog Wadea, Bobcatsi bi imali 4 All-Star igraca: Biyombo, Mullens, Kemba i James.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 21 jun 2013, 12:23

adriano_leite je napisao/la:
Greivis je napisao/la:

Naravno da imaju, tada su Cavsi imali najgori tim u ligi, bez ikakvog talenta. James sada da ode u Bobcatse, Bobcatsi bi se prosetali ligom. James bi od Biyomba napravio Mutomba, od Mullensa bi napravio bolju verziju Dirka, od Kembe bi napravio Chrisa Paula, od Hendersona bi napravio verziju Wadea koja je bolji suter od pravog Wadea, Bobcatsi bi imali 4 All-Star igraca: Biyombo, Mullens, Kemba i James.
Šta se odmah pališ Ilgauskas?
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 21 jun 2013, 12:24

Amar Dzeko je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la: Naravno da imaju, tada su Cavsi imali najgori tim u ligi, bez ikakvog talenta. James sada da ode u Bobcatse, Bobcatsi bi se prosetali ligom. James bi od Biyomba napravio Mutomba, od Mullensa bi napravio bolju verziju Dirka, od Kembe bi napravio Chrisa Paula, od Hendersona bi napravio verziju Wadea koja je bolji suter od pravog Wadea, Bobcatsi bi imali 4 All-Star igraca: Biyombo, Mullens, Kemba i James.
Odakle ti naleti/izroni/sleti?

Mes Que Un Club!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 21 jun 2013, 12:27

LenBias je napisao/la:je li ovo prva utakmica za vrijeme koje i nakon koje salt i fan ne pisu komentare? :lol:
Pa znas legao sam i preko TV-a gledao utakmicu sa jaranom tako da nisam bio u mogucnosti da tebi ovdje pisem komentare. Ja sam citavu godinu komentarisao utakmice, dok si ti bio samo jednu noc aktivan ovdje za vrijeme utakmice, to jest sinoc.

Vama je bitno izgleda sta BIHfan i Salt kazu, haa?
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 21 jun 2013, 12:28

Čestitke Miamiu.
Iako sam trebao biti neutralan, simpatije su mi bile na strani San Antonia.
Ponovno čestitke Miamiu, Spursi su sami izgubili titulu, imali su toliko toliko mnogo šansi da ovo završe, a oni nisu iskoristili nijednu. Bili su toliko neiskusni u trenucima kada se lomilo, totalna opozicija od onog što su trebali biti.
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 21 jun 2013, 12:30

adriano_leite je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la: Naravno da imaju, tada su Cavsi imali najgori tim u ligi, bez ikakvog talenta. James sada da ode u Bobcatse, Bobcatsi bi se prosetali ligom. James bi od Biyomba napravio Mutomba, od Mullensa bi napravio bolju verziju Dirka, od Kembe bi napravio Chrisa Paula, od Hendersona bi napravio verziju Wadea koja je bolji suter od pravog Wadea, Bobcatsi bi imali 4 All-Star igraca: Biyombo, Mullens, Kemba i James.
Odakle ti naleti/izroni/sleti?
Doš'o malo vidjeti svakodnevne frustracije na forumu :D
Nije da svršavam na Jamesa, ali trenutno jeste najbolji na svijetu, i ne samo trenutno nego i od Jordanove ere.I gdje god da igra taj tim bi bio kandidat za naslov.To je činjenica.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 21 jun 2013, 12:34

adriano_leite je napisao/la: Odakle ti naleti/izroni/sleti?
Doš'o malo vidjeti svakodnevne frustracije na forumu :D
Nije da svršavam na Jamesa, ali trenutno jeste najbolji na svijetu, i ne samo trenutno nego i od Jordanove ere.I gdje god da igra taj tim bi bio kandidat za naslov.To je činjenica.
I kakve to ima veze s mojim komentarom vezanim za Bobcatse? Bobcatsi su najnetalentovanija ekipa u NBA ligi, da dobiju 2 Jamesa, onda bi bili kandidati za nesto vise od 1. picka na draftu. Postove mrznje prema Jamesu ne vezi uz moje ime, jer ima vise od godinu dana nisam nista lose napisao o Jamesu, a mozda bih imao najvise razloga da ga pljujem ;) .

Mes Que Un Club!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 21 jun 2013, 12:37

Jedno je sigurno, za koga LBJ MVP navija u finalu taj izgubi finale. :lol: (mislim na ova zadnja 3 finala Heata)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 21 jun 2013, 12:40

BIHfan je napisao/la:
LenBias je napisao/la:je li ovo prva utakmica za vrijeme koje i nakon koje salt i fan ne pisu komentare? :lol:
Pa znas legao sam i preko TV-a gledao utakmicu sa jaranom tako da nisam bio u mogucnosti da tebi ovdje pisem komentare. Ja sam citavu godinu komentarisao utakmice, dok si ti bio samo jednu noc aktivan ovdje za vrijeme utakmice, to jest sinoc.

zanimljivo je to da bas sinoc prvi put nisu bio u mogucnosti da pises komentare, veoma uvjerljivo :lol: ja ih nikada ne pisem za vrijeme utakmice jer ne vidim potrebu pisanja istih tada jer se ne moze utakmica gledati kako treba ali ti to inace radis i bas sinoc kada je heat uzeo drugi naslov u nizu ti i salt se usitite :mrgreen:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 21 jun 2013, 12:44

LenBias je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:

zanimljivo je to da bas sinoc prvi put nisu bio u mogucnosti da pises komentare, veoma uvjerljivo :lol: ja ih nikada ne pisem za vrijeme utakmice jer ne vidim potrebu pisanja istih tada jer se ne moze utakmica gledati kako treba ali ti to inace radis i bas sinoc kada je heat uzeo drugi naslov u nizu ti i salt se usitite :mrgreen:
Zanimljivo je da i ti nisi pisao komentare nakon blowout-ova u game 1,3 i 5. Ja sam ipak pisao sve utakmice osim ove, cak i prosle sezone sa bio tu svih 5 utakmica. Al ko si ti da ja tebi ovdje pisem sto nisam komentarisao. Uzivaj u svojoj tituli, ovo vam je zadnja. ;)
FK DELFIN NEUM

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 21 jun 2013, 12:50

naravno, od iduce sezone u bullsima dinastija :D ne lazi vezano za mene, nemas potrebe, svi znaju da sam nakon svake utakmice bio tu, neke samo radi obaveza nisam mogao gledati jer je ovo bilo vrijeme zavrsnih ispita na fakultetima, ali hajde, moras lagati, za sebe i ostale, kada ste sinoc kukavicki podvili rep ;)

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 21 jun 2013, 13:07

LenBias je napisao/la:naravno, od iduce sezone u bullsima dinastija :D ne lazi vezano za mene, nemas potrebe, svi znaju da sam nakon svake utakmice bio tu, neke samo radi obaveza nisam mogao gledati jer je ovo bilo vrijeme zavrsnih ispita na fakultetima, ali hajde, moras lagati, za sebe i ostale, kada ste sinoc kukavicki podvili rep ;)
Naravno, sad mi jos govoris da lazem. Fino od tebe. Doduse kolike komplekse imas da nakon osvojene titule dodjes HEJJJJ na temu Chicaga i postavis sliku HI Haters. :lol:
Al nisi ti jedini jadan ovdje sto se tog tice, ti si mala maca za lumanog i Magicu.
FK DELFIN NEUM

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 21 jun 2013, 13:14

to nisu kompleksi, to je samo pozdav od strane sampiona ekipi mrzitelja i podrzavanja svega sto se nalazi na suprotnoj strani heata, to nisu navijaci, kompleksi su konstantno dolaziti na teme i pljuvati nekoga coporski iako sav ostatak normalnog svijeta govori suprotno od tebe, to su kompleksi a svi znamo koja grupa igraca to radi ;) toliko sto se mene tice po tom pitanju a ti, ako imas volju i zelju, i dalje lazi, izmisljaj, mrzi, prozivaj, pogresno kontaj kao i svakoga puta, bitno je da ste sinoc svi vi koji ste tako glasni bili proteklih dana podvili rep i bili manji od makovog zrna, samo to je bitno

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 21 jun 2013, 13:24

LenBias je napisao/la:to nisu kompleksi, to je samo pozdav od strane sampiona ekipi mrzitelja i podrzavanja svega sto se nalazi na suprotnoj strani heata, to nisu navijaci, kompleksi su konstantno dolaziti na teme i pljuvati nekoga coporski iako sav ostatak normalnog svijeta govori suprotno od tebe, to su kompleksi a svi znamo koja grupa igraca to radi ;) toliko sto se mene tice po tom pitanju a ti, ako imas volju i zelju, i dalje lazi, izmisljaj, mrzi, prozivaj, pogresno kontaj kao i svakoga puta, bitno je da ste sinoc svi vi koji ste tako glasni bili proteklih dana podvili rep i bili manji od makovog zrna, samo to je bitno
Jesam ja pljuvao tvog ljubimca kad je ima sut 3-12 ili kad je imao sut 15-25?
Ovdje sam kontra Heata pisao samo sa argumentima i opravdano. A to je bilo nakon jadnih floperskih pokusaja i skrivanja Jamesa u nekim momentima utakmice. Naravno i sudjenje sam nekad spominjao, kad je ocigledno se šiljilo na stranu Heata. Ja sam i vise nego korektan bio ali sta ti ja mogu. ;)
Nisam ja kao Salt ovdje podpaljivao vatru pa da mene prozivas.
FK DELFIN NEUM

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 21 jun 2013, 13:56

Greivis je napisao/la: Realno, da Lebrona sad u Bobcatse ubacis, oni bi bili kandidati za titulu.
Ma jasno, to je već pokazao kada je onaj Cleveland odveo u finale, a tad je bio još zelen i daleko od današnjeg LeBrona. Što se napretka tiče, pobornik sam ideje, da uvijek može bolje i to je ideja koja tjera vrhunske sportiste da neprestano napreduju, tako da očekujem još boljeg LeBron Jamesa u sljedeće 3-4 sezone.

Što se tiče konkurencije, ruku na srce, tu su sad i Cleveland All-Stars, riječi su suvišne.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 21 jun 2013, 13:56

Amar Dzeko je napisao/la: i ne samo trenutno nego i od Jordanove ere.
slika
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 21 jun 2013, 14:04

work je napisao/la:
Greivis je napisao/la: Realno, da Lebrona sad u Bobcatse ubacis, oni bi bili kandidati za titulu.
Ma jasno, to je već pokazao kada je onaj Cleveland odveo u finale, a tad je bio još zelen i daleko od današnjeg LeBrona. Što se napretka tiče, pobornik sam ideje, da uvijek može bolje i to je ideja koja tjera vrhunske sportiste da neprestano napreduju, tako da očekujem još boljeg LeBron Jamesa u sljedeće 3-4 sezone.

Što se tiče konkurencije, ruku na srce, tu su sad i Cleveland All-Stars, riječi su suvišne.
slika
FK DELFIN NEUM

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 jun 2013, 14:06

Koliko ga hejtamo, to je nevjerovatno.

Kobe, a pogotovo Jordan nisu bježali iz ekipe da bi osvojili prsten, to je činjenica. To će mu biti najveća mrlja u karijeri, uvijek rečenica koju će svi moći izgovoriti ako kažu da je jedan od .... ;)

On jeste najbolji košarkaš trenutno na svijetu, no svrstavati ga u najvećeg svih vremena je krajnje smiješno.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.