Pa Bobcatsi imaju bolju ekipu od one ekipe Cavsa kada se oduzme James.miki_92 je napisao/la: pa zasto je onda pobjegao iz CLE![]()
http://s11.postimg.org/6nbvxe2pf/Ko_je_ko.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Pa Bobcatsi imaju bolju ekipu od one ekipe Cavsa kada se oduzme James.miki_92 je napisao/la: pa zasto je onda pobjegao iz CLE![]()
Naravno da imaju, tada su Cavsi imali najgori tim u ligi, bez ikakvog talenta. James sada da ode u Bobcatse, Bobcatsi bi se prosetali ligom. James bi od Biyomba napravio Mutomba, od Mullensa bi napravio bolju verziju Dirka, od Kembe bi napravio Chrisa Paula, od Hendersona bi napravio verziju Wadea koja je bolji suter od pravog Wadea, Bobcatsi bi imali 4 All-Star igraca: Biyombo, Mullens, Kemba i James.Greivis je napisao/la:Pa Bobcatsi imaju bolju ekipu od one ekipe Cavsa kada se oduzme James.miki_92 je napisao/la: pa zasto je onda pobjegao iz CLE![]()
http://s11.postimg.org/6nbvxe2pf/Ko_je_ko.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Šta se odmah pališ Ilgauskas?adriano_leite je napisao/la:Naravno da imaju, tada su Cavsi imali najgori tim u ligi, bez ikakvog talenta. James sada da ode u Bobcatse, Bobcatsi bi se prosetali ligom. James bi od Biyomba napravio Mutomba, od Mullensa bi napravio bolju verziju Dirka, od Kembe bi napravio Chrisa Paula, od Hendersona bi napravio verziju Wadea koja je bolji suter od pravog Wadea, Bobcatsi bi imali 4 All-Star igraca: Biyombo, Mullens, Kemba i James.Greivis je napisao/la:Pa Bobcatsi imaju bolju ekipu od one ekipe Cavsa kada se oduzme James.miki_92 je napisao/la: pa zasto je onda pobjegao iz CLE![]()
Odakle ti naleti/izroni/sleti?Amar Dzeko je napisao/la:Šta se odmah pališ Ilgauskas?adriano_leite je napisao/la: Naravno da imaju, tada su Cavsi imali najgori tim u ligi, bez ikakvog talenta. James sada da ode u Bobcatse, Bobcatsi bi se prosetali ligom. James bi od Biyomba napravio Mutomba, od Mullensa bi napravio bolju verziju Dirka, od Kembe bi napravio Chrisa Paula, od Hendersona bi napravio verziju Wadea koja je bolji suter od pravog Wadea, Bobcatsi bi imali 4 All-Star igraca: Biyombo, Mullens, Kemba i James.
Pa znas legao sam i preko TV-a gledao utakmicu sa jaranom tako da nisam bio u mogucnosti da tebi ovdje pisem komentare. Ja sam citavu godinu komentarisao utakmice, dok si ti bio samo jednu noc aktivan ovdje za vrijeme utakmice, to jest sinoc.LenBias je napisao/la:je li ovo prva utakmica za vrijeme koje i nakon koje salt i fan ne pisu komentare?
Doš'o malo vidjeti svakodnevne frustracije na forumuadriano_leite je napisao/la:Odakle ti naleti/izroni/sleti?Amar Dzeko je napisao/la:Šta se odmah pališ Ilgauskas?adriano_leite je napisao/la: Naravno da imaju, tada su Cavsi imali najgori tim u ligi, bez ikakvog talenta. James sada da ode u Bobcatse, Bobcatsi bi se prosetali ligom. James bi od Biyomba napravio Mutomba, od Mullensa bi napravio bolju verziju Dirka, od Kembe bi napravio Chrisa Paula, od Hendersona bi napravio verziju Wadea koja je bolji suter od pravog Wadea, Bobcatsi bi imali 4 All-Star igraca: Biyombo, Mullens, Kemba i James.
I kakve to ima veze s mojim komentarom vezanim za Bobcatse? Bobcatsi su najnetalentovanija ekipa u NBA ligi, da dobiju 2 Jamesa, onda bi bili kandidati za nesto vise od 1. picka na draftu. Postove mrznje prema Jamesu ne vezi uz moje ime, jer ima vise od godinu dana nisam nista lose napisao o Jamesu, a mozda bih imao najvise razloga da ga pljujemAmar Dzeko je napisao/la:Doš'o malo vidjeti svakodnevne frustracije na forumuadriano_leite je napisao/la: Odakle ti naleti/izroni/sleti?![]()
Nije da svršavam na Jamesa, ali trenutno jeste najbolji na svijetu, i ne samo trenutno nego i od Jordanove ere.I gdje god da igra taj tim bi bio kandidat za naslov.To je činjenica.
zanimljivo je to da bas sinoc prvi put nisu bio u mogucnosti da pises komentare, veoma uvjerljivoBIHfan je napisao/la:Pa znas legao sam i preko TV-a gledao utakmicu sa jaranom tako da nisam bio u mogucnosti da tebi ovdje pisem komentare. Ja sam citavu godinu komentarisao utakmice, dok si ti bio samo jednu noc aktivan ovdje za vrijeme utakmice, to jest sinoc.LenBias je napisao/la:je li ovo prva utakmica za vrijeme koje i nakon koje salt i fan ne pisu komentare?
Vama je bitno izgleda sta BIHfan i Salt kazu, haa?
Zanimljivo je da i ti nisi pisao komentare nakon blowout-ova u game 1,3 i 5. Ja sam ipak pisao sve utakmice osim ove, cak i prosle sezone sa bio tu svih 5 utakmica. Al ko si ti da ja tebi ovdje pisem sto nisam komentarisao. Uzivaj u svojoj tituli, ovo vam je zadnja.LenBias je napisao/la:zanimljivo je to da bas sinoc prvi put nisu bio u mogucnosti da pises komentare, veoma uvjerljivoBIHfan je napisao/la:Pa znas legao sam i preko TV-a gledao utakmicu sa jaranom tako da nisam bio u mogucnosti da tebi ovdje pisem komentare. Ja sam citavu godinu komentarisao utakmice, dok si ti bio samo jednu noc aktivan ovdje za vrijeme utakmice, to jest sinoc.LenBias je napisao/la:je li ovo prva utakmica za vrijeme koje i nakon koje salt i fan ne pisu komentare?
Vama je bitno izgleda sta BIHfan i Salt kazu, haa?ja ih nikada ne pisem za vrijeme utakmice jer ne vidim potrebu pisanja istih tada jer se ne moze utakmica gledati kako treba ali ti to inace radis i bas sinoc kada je heat uzeo drugi naslov u nizu ti i salt se usitite
Naravno, sad mi jos govoris da lazem. Fino od tebe. Doduse kolike komplekse imas da nakon osvojene titule dodjes HEJJJJ na temu Chicaga i postavis sliku HI Haters.LenBias je napisao/la:naravno, od iduce sezone u bullsima dinastijane lazi vezano za mene, nemas potrebe, svi znaju da sam nakon svake utakmice bio tu, neke samo radi obaveza nisam mogao gledati jer je ovo bilo vrijeme zavrsnih ispita na fakultetima, ali hajde, moras lagati, za sebe i ostale, kada ste sinoc kukavicki podvili rep
Jesam ja pljuvao tvog ljubimca kad je ima sut 3-12 ili kad je imao sut 15-25?LenBias je napisao/la:to nisu kompleksi, to je samo pozdav od strane sampiona ekipi mrzitelja i podrzavanja svega sto se nalazi na suprotnoj strani heata, to nisu navijaci, kompleksi su konstantno dolaziti na teme i pljuvati nekoga coporski iako sav ostatak normalnog svijeta govori suprotno od tebe, to su kompleksi a svi znamo koja grupa igraca to raditoliko sto se mene tice po tom pitanju a ti, ako imas volju i zelju, i dalje lazi, izmisljaj, mrzi, prozivaj, pogresno kontaj kao i svakoga puta, bitno je da ste sinoc svi vi koji ste tako glasni bili proteklih dana podvili rep i bili manji od makovog zrna, samo to je bitno
Ma jasno, to je već pokazao kada je onaj Cleveland odveo u finale, a tad je bio još zelen i daleko od današnjeg LeBrona. Što se napretka tiče, pobornik sam ideje, da uvijek može bolje i to je ideja koja tjera vrhunske sportiste da neprestano napreduju, tako da očekujem još boljeg LeBron Jamesa u sljedeće 3-4 sezone.Greivis je napisao/la: Realno, da Lebrona sad u Bobcatse ubacis, oni bi bili kandidati za titulu.
Amar Dzeko je napisao/la: i ne samo trenutno nego i od Jordanove ere.
work je napisao/la:Ma jasno, to je već pokazao kada je onaj Cleveland odveo u finale, a tad je bio još zelen i daleko od današnjeg LeBrona. Što se napretka tiče, pobornik sam ideje, da uvijek može bolje i to je ideja koja tjera vrhunske sportiste da neprestano napreduju, tako da očekujem još boljeg LeBron Jamesa u sljedeće 3-4 sezone.Greivis je napisao/la: Realno, da Lebrona sad u Bobcatse ubacis, oni bi bili kandidati za titulu.
Što se tiče konkurencije, ruku na srce, tu su sad i Cleveland All-Stars, riječi su suvišne.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.