FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ciza
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ciza » 23 jun 2013, 13:55

brzi je napisao/la:
Buu je napisao/la:Dobar je za drugog golmana, a mozda i ne potpise.
Može jedino biti skup,za klasu bolji golman od Hadžića.
u 5-6 godina branio jedva jednu cijelu sezonu i to s tim da je branio kada se butina naprasno oprosti odfudbala i dok nisu nasli zamjenu on je bio na golu,ne zelim da ga omalovazavam pokazace vrijeme kakav je ali na umu trebate imat da nije imao takmicarske forme brat bratu nekoliko godina,sto ne znaci da nema kvalitet,ali mi je smijesno da nasem prvaku pojacanje bude 3-4 opcija golamana dinama,lokomotive, i da se pritome pribojavaju hocel ga moci placat,ako dodje valjalo bi da u narednoj utakmici stane na gol na maksimiru :)

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 23 jun 2013, 14:01

Infatino budi čovjek jednom i baci nam ove Gruzijce!
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 23 jun 2013, 14:03

ciza je napisao/la:
brzi je napisao/la:
Buu je napisao/la:Dobar je za drugog golmana, a mozda i ne potpise.
Može jedino biti skup,za klasu bolji golman od Hadžića.
u 5-6 godina branio jedva jednu cijelu sezonu i to s tim da je branio kada se butina naprasno oprosti odfudbala i dok nisu nasli zamjenu on je bio na golu,ne zelim da ga omalovazavam pokazace vrijeme kakav je ali na umu trebate imat da nije imao takmicarske forme brat bratu nekoliko godina,sto ne znaci da nema kvalitet,ali mi je smijesno da nasem prvaku pojacanje bude 3-4 opcija golamana dinama,lokomotive, i da se pritome pribojavaju hocel ga moci placat,ako dodje valjalo bi da u narednoj utakmici stane na gol na maksimiru :)
Kada uzmes u obzir na ne dobijes nista za osvojenu titulu, vec da zivis od jednog nastupa u evropi, mislim da bi ti onda trebalo postati jasno, zasto se zapravo pribojavam da li cemo moci placati ovakvog golmana. Takoder, uzmi zadnji komentar Bogija pred odlazak, pa ces moci uvidjeti sta je jedan od primarni razloga sto ga je natjeralo na odlazak. Tako da biti prvak ove zemlje je smijesno, ukoliko ne zaradis nesto na euro-sceni.

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 23 jun 2013, 14:07

@ciza Ma može njega Željo plaćati, nije to problem, nego pitanje koliko je pametno davati golmanu veliku platu. Golmanu koji je (kako je neko govorio) imao napuknuće ligamenata i povredu koljena i koji je malo ili nikako igrao za ekipe u kojima je bio zadnjih godina. Čim je on došao u Želju na pripreme, vjeruj da se ne nada nekim ogromnim primanjima. To što je 3-4 golman ne znaći puno jer uvijek će u ozbiljnim ekipama na golu biti stariji i iskusniji golman nego neki mlađi. Rijetkost su ekipe koje na golu imaju mlade golmane osim ako nije neki "Wonderkid".
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 23 jun 2013, 14:11

Dobar je Fićo, samo ga držite dalje od casina. :mrgreen:
Hayley <3

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 23 jun 2013, 14:22

Zadovoljan sam, odradio sam već dva treninga s novim suigračima, koji su me sjajno primili. Nakon prvog treninga razgovarao sam s trenerom Osimom, brzo smo se dogovorili, dobio sam potporu svih ljudi u klubu. Potpisat ću ugovor na jednu godinu, s opcijom produljenja za još jednu godinu", za Večernji list je istakao Lončarić.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/loncaric ... vsi/107645
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

BKwizard
Kontakt:

Post Postao/la BKwizard » 23 jun 2013, 14:22

NK Bratstvo Bosanska Krupa
Nottingham Forest FC

"Gudison Park jе njihova tvrđava, njihov dom. Nе trеba im vеći, jеr imaju ono što su nеki olako ispustili – osеćaj pripadnosti nеčеmu što trajе 122 godine. Trajaćе i daljе."

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 23 jun 2013, 14:27

badblueboylivno je napisao/la:Dobar je Fićo, samo ga držite dalje od casina. :mrgreen:

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 23 jun 2013, 14:43

za sve ti hvala amare 8-)
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 23 jun 2013, 14:46

fedeltafrotta je napisao/la:za sve ti hvala amare 8-)
;)

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 23 jun 2013, 14:54

Sta bolan Molde,Celtic,Dinamo??? Koga god izvucemo,prolazimo aBd...

P.S. Glodar,mozemo mi svakog od nosilaca izvuc,samo je za sjevernjake manja vjerovatnoca.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 23 jun 2013, 15:03

Izvlacenje parova je sutra u 12:00, mozda nas sreca pomazi ili onaj celavi.

Mozda ovaj Ekranas ne bi bio los, jednom smo davno igrali sa njima a pitanje je mozemo li ih dobiti radi tih "regija" i novih pravila.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 23 jun 2013, 15:07

Elegant je napisao/la:Izvlacenje parova je sutra u 12:00, mozda nas sreca pomazi ili onaj celavi.

Mozda ovaj Ekranas ne bi bio los, jednom smo davno igrali sa njima a pitanje je mozemo li ih dobiti radi tih "regija" i novih pravila.
igrali smo sa Akranesom(Island)
Einigkeit und Recht und Freiheit

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 23 jun 2013, 15:10

5 golmana? lončarić, hadžić, bukvić, karić, kjoševski?
šta će nam toliko?

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 23 jun 2013, 15:12

inacefindecko je napisao/la:5 golmana? lončarić, hadžić, bukvić, karić, kjoševski?
šta će nam toliko?
Bukvić i Karić su bivši , a za Kjosevskog je mislim bolje da brani još jednu sezonu za juniore nego da u prvom timu presjedi 30 kola
Zadnja izmjena: hamzaTM87, dana/u 23 jun 2013, 15:13, ukupno mijenjano 1 put.
ZELJEZNICAR 1921!

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 23 jun 2013, 15:12

inacefindecko je napisao/la:5 golmana? lončarić, hadžić, bukvić, karić, kjoševski?
šta će nam toliko?
Neko je jucer napiso da je Bukvic uzeo papire a Karicu se nece ponuditi novi ugovor sto znaci da iduce sezone imamo tri golmana: Filip Loncaric, Adnan Hadzic i Vedran Kjosevski. 8-)

Edit: @Hamza je bio brzi. Sve u svemo ljepo ovo izgleda! Barem za nase uslove! :)
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 23 jun 2013, 15:17

sajo10 je napisao/la:
šta će nam toliko?
Neko je jucer napiso da je Bukvic uzeo papire a Karicu se nece ponuditi novi ugovor sto znaci da iduce sezone imamo tri golmana: Filip Loncaric, Adnan Hadzic i Vedran Kjosevski. 8-)

Edit: @Hamza je bio brzi. Sve u svemo ljepo ovo izgleda! Barem za nase uslove! :)
Kara vjerovatno novi trener golmana posto je Guso otisao iz kluba.

Glodar
Kontakt:

Post Postao/la Glodar » 23 jun 2013, 15:21

neroazzuro je napisao/la: P.S. Glodar,mozemo mi svakog od nosilaca izvuc,samo je za sjevernjake manja vjerovatnoca.
Možemo al na FM; U stvarnom životu NE MOŽEMO. Ne znam kako da to objasnim da ti bude jasno. Jedino da ti nacrtam. Spremio sam voštane bojice, nije problem :mrgreen:

Regionalne grupe, naša neprolazna, kraj priče. Za nas tuga neviđena.

Eto, vidjećeš sutra kakva nam je grupa. Ne znam kako do sada niste naučili i upratili šta se dešava oko formiranja tih grupa i naše tradicionalne sreće u tim izvlačenjima.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 23 jun 2013, 15:25

slika
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 23 jun 2013, 15:29

Gazi ih Amare, samo gazi. Dok krv ne propisaju nemoj stajati
NO PYRO NO PARTY

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 42 gosta.