FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Anonimac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Anonimac » 23 jun 2013, 15:39

Propali (pokušaji) pregovora s Jocom Stokićem i još nekim fudbalerima koji bi za ovaj tim Željezničara predstavljali istinska pojačanja, više su dokaz dosljednosti i principijelnosti šefa plave struke, nego nemoći i nemogućnosti ispunjenja često nerealnih zahtjeva.
Nisam znao da smo sa njim pregovarali.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

kukac
Kontakt:

Post Postao/la kukac » 23 jun 2013, 16:04

A šta je sa Arom jel zvanicno ostaje jos kod nas ili ?

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 23 jun 2013, 16:07

kukac je napisao/la:A šta je sa Arom jel zvanicno ostaje jos kod nas ili ?
Pa najvjerovatnije da je to gotovo cim je sam on izjavio za Avaz prije polaska u Tursku mescini da ce ostati do iduceg ljeta...?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 23 jun 2013, 16:12

tereni sa plastičnom travom kod Stadiona Grbavica

Kao što je već ranije najavljeno, u danima koji su pred nama, održaće se fudbalski/nogometni turnir "Dževad Begić - Đilda". Turnir će biti održan na plastičnoj travi stadiona Grbavica a trajaće u ovisnosti od broja prijava, dva ili tri dana (05.07.-07.07.).

Turnir je humanitarnog karaktera i sav novac od prijava ide za porodicu Begić.

Ekipe trebaju da budu sastavljene po sistemu 5+1. Kotizacija za učešće na turniru iznosi 30 KM. Zadnji rok za prijavu je utorak, 02.07.2013.
Za one koji zakasne sa prijavom, kotizacija će iznositi 40 KM. Broj igrača po ekipi je maksimalno osam. Pravo učestovanja imaju isključivo navijači FK Željezničar.

Satnice turnira kao i raspored ekipa će biti objavljeno dan pred početak turnira.

Prijave šaljite na:
[email protected]
U prijavi je potrebno navesti:
Ime tima, predstavnika tima i kontakt mail i telefon predstavnika tima.

Za one najbolje obezbjeđene su i nagrade.
Nadamo se lijepom druženju I pozivamo sve one koje neće igrati da dođu i tako uveličaju ovu manifestaciju.

Molimo sve one koji se prijave da se ponašaju u skladu sa tipom i karakterom turnira.
Više informacija uskoro!
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 23 jun 2013, 16:23

Molim vas, tko zna zna nesto o sljedecem, neka mi odgovori. Hvala unaprijed.

Naime, imam informacije da je Mexico u oba duela sa nama(reprezentacija BIH) na porducju Amerike, uspio zaraditi do 5 mil $ (US Dolara). E sada, mene zanimama koliko smo mi zaradili od toga svega?

Znam da je off-topic, ali zaista me zanima.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 23 jun 2013, 16:39

ciza je napisao/la: u 5-6 godina branio jedva jednu cijelu sezonu i to s tim da je branio kada se butina naprasno oprosti odfudbala i dok nisu nasli zamjenu on je bio na golu,ne zelim da ga omalovazavam pokazace vrijeme kakav je ali na umu trebate imat da nije imao takmicarske forme brat bratu nekoliko godina,sto ne znaci da nema kvalitet,ali mi je smijesno da nasem prvaku pojacanje bude 3-4 opcija golamana dinama,lokomotive, i da se pritome pribojavaju hocel ga moci placat,ako dodje valjalo bi da u narednoj utakmici stane na gol na maksimiru :)
Zeznuo si se, i to na veliko. On je bio prvi golman i ostao bi prvi golman da se nije ozljedio. Loncaric se ozljedio u jednoj utakmici protiv Hajduka, zamijenio ga je Kelava koji se zadrzao na golu buduci da je ovaj imao duzu stanku, a ni povratak nije bio lak. Bio je i na operaciji, onda su se javili novinari s njegovim novim ispadima i tu mu je bio kraj. Da se nije ozlijedio Kelava nikad nebi stao na gol Dinama. On je sigurno pojacanje za Zeljeznicar, pa cak i ovakav gdje je pola godine bez kluba. Momak je talentiran, rodjeni golman i ne treba mu puno da udje u formu.

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 23 jun 2013, 16:54

ma ne kazem ja da je nekvaltietan ,da im rupu u karijeri ima,i da je branio zato sto se butina povukao neocekivano,tako je i dobio mjesto,a kelavu nije mogao izbaciti zbog tih povreda ali i kvaltietom koji je kelava pokazao,ali kasnije nije nesto puno pokazao kako u lokomotivi tako i u ovom gaz metanu cim ga se rijesavaju,ali svakako im dolazi dzaba pa ih nista ne kosta i da se ne pokazu,ako se pkaze na dobitku

kukac
Kontakt:

Post Postao/la kukac » 23 jun 2013, 17:00

Jel ima negdje prenos Turska - BIH , da gledamo ove nase mlade nade ??

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 23 jun 2013, 17:01

U Gaz Metan je otisao iz jednog razloga, bila su im ozlijedjena sva tri golmana u jednom trenutku, te su trebali bilo koga. Nakon sto su se ovi vratili za njega su vrata bila zatvorena. To je on sam znao kad je isao u Rumunjsku. I ja koliko pamtim on nikad nije bio u Lokomotivi mada na wikipediji ima podatak da je branio tamo 2006.

I razlika izmedju njega i Kelave je to sto je Loncaric prirodno talentiran, a Kelava je sve stekao teskim radom, tj. on je istreniran golman. Da je Loncaric trenirao i trudio se koliko je Kelava danas bi o njemu pisali veliki svjetski listovi. Njemu samo malo treba, ali mu glava nije uredu.

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 23 jun 2013, 17:34

kukac je napisao/la:Jel ima negdje prenos Turska - BIH , da gledamo ove nase mlade nade ??
u koliko sati igraju?
Ma vi stvarno niste normalni !!!

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 23 jun 2013, 17:40

PlaviSaJUGA je napisao/la:
kukac je napisao/la:Jel ima negdje prenos Turska - BIH , da gledamo ove nase mlade nade ??
u koliko sati igraju?
kazu bice ovdje http://www.sptv.hr/SPTVStream.aspx" onclick="window.open(this.href);return false; u 20:45..
BUDI ŽELJO !!!

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 23 jun 2013, 17:41

Da, SPTV prenosi već treću utakmicu Turske - valjda su samo pokrili svoju reprezentaciju.
Hayley <3

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 23 jun 2013, 17:57

Glodar je napisao/la:
neroazzuro je napisao/la: P.S. Glodar,mozemo mi svakog od nosilaca izvuc,samo je za sjevernjake manja vjerovatnoca.
Možemo al na FM; U stvarnom životu NE MOŽEMO.
Regionalne grupe, naša neprolazna, kraj priče. Za nas tuga neviđena.
Itekako mozemo izvuci kao sto je rekao neroazzuro, no samo je veca vjerovatnoca da cemo dobiti nekoga sa juga Evrope nego nekoga sa sjevera. No sutra je izvlacenje, sabura ljudi, vec oko 11:00 cemo znati kako izgleda ta nasa podgrupa i koga mozemo izvuci oko 12:00.

Koliko sam upoznat, izvlacenje ce biti sa live stream-om na stranici UEFA.com, no nisam 100% siguran :)
Zadnja izmjena: AnelZ, dana/u 23 jun 2013, 17:59, ukupno mijenjano 1 put.

kukac
Kontakt:

Post Postao/la kukac » 23 jun 2013, 17:59

AnelZ je napisao/la:
Glodar je napisao/la:
neroazzuro je napisao/la: P.S. Glodar,mozemo mi svakog od nosilaca izvuc,samo je za sjevernjake manja vjerovatnoca.
Možemo al na FM; U stvarnom životu NE MOŽEMO. Ne znam kako da to objasnim da ti bude jasno. Jedino da ti nacrtam. Spremio sam voštane bojice, nije problem :mrgreen:

Regionalne grupe, naša neprolazna, kraj priče. Za nas tuga neviđena.

Eto, vidjećeš sutra kakva nam je grupa. Ne znam kako do sada niste naučili i upratili šta se dešava oko formiranja tih grupa i naše tradicionalne sreće u tim izvlačenjima.
Itekako mozemo izvuci kao sto je rekao neroazzuro, no samo je veca vjerovatnoca da cemo dobiti nekoga sa juga Evrope nego nekoga sa sjevera. No sutra je izvlacenje, sabura ljudi, vec oko 11:00 cemo znati kako izgleda ta nasa podgrupa i koga mozemo izvuci u 12:00.

Koliko sam upoznat, izvlacenje ce biti sa live stream-om na stranici UEFA.com, no nisam 100% siguran.

Bit ce i na OBN

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 23 jun 2013, 18:05

@AnelZ Nek si mu rekao ;) Lik danas, samo što nije rekao da "tačno zna koji je Željin protivnik ali eto neće da kaže". :D Toliko je bio uvjren u to svoje mišljenje.
Zadnja izmjena: Anonimac, dana/u 23 jun 2013, 18:40, ukupno mijenjano 1 put.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

sb citizen
Kontakt:

Post Postao/la sb citizen » 23 jun 2013, 18:18

lončarić je odlican golman, samo se nadam da nema previse kockarnica po sarajevu jer nece bit dobro po vas :D pozz iz zg-a ;)

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 23 jun 2013, 18:33

Fantasticno fizicki i psihicki pripremiti igrace i odigrat cemo neizvjesno sa svakim od mogucih protivnika. Igraci kad "lete" po terenu 90 minuta nema te ekipe koja ce nas izblamirati, bar od ovih 17 eventualnih. A kad se vuku po terenu kao protiv maribora drugo poluvrijeme tamo, onda ti niko ne moze pomoci. Dobar primjer je prvih 15-tak minuta na Kosevu protiv Maribora, igraci su usli s vjerom da mogu cudo napraviti, nabili ih u 16 m, 2-3 100% sanse, vjerovatno cist penal itd, a tom istom Mariboru se divimo i dan danas. Da smo imali ekipu koja je mogla igrati onim tempom 70 minuta mi bi njih uzeli 3 razlike. Valjda je nesto ova generacija naucila iz predhodnih nekoliko blamaza. Sretno sutra i sretno u dvomecu, i da aBd prodjemo.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 23 jun 2013, 18:40

amko27 je napisao/la:Fantasticno fizicki i psihicki pripremiti igrace i odigrat cemo neizvjesno sa svakim od mogucih protivnika. Igraci kad "lete" po terenu 90 minuta nema te ekipe koja ce nas izblamirati, bar od ovih 17 eventualnih. A kad se vuku po terenu kao protiv maribora drugo poluvrijeme tamo, onda ti niko ne moze pomoci. Dobar primjer je prvih 15-tak minuta na Kosevu protiv Maribora, igraci su usli s vjerom da mogu cudo napraviti, nabili ih u 16 m, 2-3 100% sanse, vjerovatno cist penal itd, a tom istom Mariboru se divimo i dan danas. Da smo imali ekipu koja je mogla igrati onim tempom 70 minuta mi bi njih uzeli 3 razlike. Valjda je nesto ova generacija naucila iz predhodnih nekoliko blamaza. Sretno sutra i sretno u dvomecu, i da aBd prodjemo.
BRAVO!!!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 23 jun 2013, 18:57

amko27 je napisao/la:Fantasticno fizicki i psihicki pripremiti igrace i odigrat cemo neizvjesno sa svakim od mogucih protivnika. Igraci kad "lete" po terenu 90 minuta nema te ekipe koja ce nas izblamirati, bar od ovih 17 eventualnih. A kad se vuku po terenu kao protiv maribora drugo poluvrijeme tamo, onda ti niko ne moze pomoci. Dobar primjer je prvih 15-tak minuta na Kosevu protiv Maribora, igraci su usli s vjerom da mogu cudo napraviti, nabili ih u 16 m, 2-3 100% sanse, vjerovatno cist penal itd, a tom istom Mariboru se divimo i dan danas. Da smo imali ekipu koja je mogla igrati onim tempom 70 minuta mi bi njih uzeli 3 razlike. Valjda je nesto ova generacija naucila iz predhodnih nekoliko blamaza. Sretno sutra i sretno u dvomecu, i da aBd prodjemo.
To što si ti rekao Švabo je objasnio u par riječi davno već.
[youtube][/youtube]
DRUG NEBI TI PUNCA

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 23 jun 2013, 19:52

slika

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: VivaLaLiberta i 16 gostiju.