Izet Hajrovic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

harishp
Kontakt:

Re: Izet Hajrovic

Post Postao/la harishp » 24 jun 2013, 22:03

MrMuscle je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Smeeesno kako neki mediji sada probaju predstavit Izmeta kao nekog patriotu. :lol:

Nego je li zavrsio sa vojskom? Da ga Svicarska ne posalje u Irak slucajno. :lol:
Ne znam sto si dvolican, sjeti se da si jos vise pljuvao po recimo Begovicu kad je rekao da mu je Kanada jedini izbor, a sad ga dizes u nebesa kao i 99% tadasnjih pljuvaca ukljucujuci @harisahapu....

Jedan gol Izeta u dresu repke i eto i njega ce te dizati..... Samo polako, nista on nije gori od ovih sto vec nastupaju za nasu repku, a sjedili su na dr. stolicama.....

Izet Hajrovic ce biti igracina, jer vec sa 21. god je jedan od najboljih igraca svicarske lige, nesto sto je bilo pojam za recimo Lulica u njegovim godinama, a svi znamo koliko nam Lula danas znaci u repci....
Gosn Misicko ne njajke.U nebesa takve dignuti jedino trinitrotuolom.
Svi golovi,i pm svjeta ne mogu saprati sto su zasrali.Jedno je trpiti a drugo cijeniti i postovati ili ti gotiviti.
Idi peri sudje mani se ovih tema.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 24 jun 2013, 22:07

Cartman je napisao/la:
MrMuscle je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Smeeesno kako neki mediji sada probaju predstavit Izmeta kao nekog patriotu. :lol:

Nego je li zavrsio sa vojskom? Da ga Svicarska ne posalje u Irak slucajno. :lol:
Ne znam sto si dvolican, sjeti se da si jos vise pljuvao po recimo Begovicu kad je rekao da mu je Kanada jedini izbor, a sad ga dizes u nebesa kao i 99% tadasnjih pljuvaca ukljucujuci @harisahapu....

Jedan gol Izeta u dresu repke i eto i njega ce te dizati..... Samo polako, nista on nije gori od ovih sto vec nastupaju za nasu repku, a sjedili su na dr. stolicama.....

Izet Hajrovic ce biti igracina, jer vec sa 21. god je jedan od najboljih igraca svicarske lige, nesto sto je bilo pojam za recimo Lulica u njegovim godinama, a svi znamo koliko nam Lula danas znaci u repci....
O cemu ti momak? Naravno da sam kritikovao Begovica kad je na kanadskom radiu izjavio da ce igrat za Kanadu. U najmanju ruku cudno ponasanje, nakon sto je prije toga prakticki potvrdio da ce igrat za nas. Ali razlika je u tome sto Beg nikada nije odbio BiH, samo je imao te izjave. Izet nas je odbio i onda vidio da nema mjesta u Svicarskoj, i sad opet hoce da se vraca. Na zalost nismo u situaciji da odbijemo takve likove, jer svaki igrac nam je potreban. Da ne spominjem i izjave na racun Dzeke (sto nasi mediji iz nekog razloga tvrde da su lazne, a Svicarci konstantno te izjave citiraju).

Izet je na nivou Medunjanina. Obicni placenik koji igra iz licnog interesa. Ali neka ih. Znam da vecini nama nece nikad bit drag kao Spahic, Pjanic, Dzeko ili bilo koji igrac koji igra od srca.
A imas li ti neki dokaz da je Izet odbio BiH... nemoj mi neke izmisljenje i placenicke novinske clanke, vec radijske (sto recimo ima potvrda za Begovica da je rekao da ce igrati samo za Kanadu) ili neki video gdje kaze da ce igrati za Svicarsku i da nece nastupati za Bosnu....
Naravno da nemas, to su sve izmislili Svicarci kako bi ga udaljili od BH dresa.....
Meni je dovoljno to sto je momak dolazio na okupljanja mlade repke i to u generaciji Sehica, Sunjica i dr.... Dakle kad je imao 18-19 god.. I kasnije kad je trebao dobiti poziv u mladu kad je vec njegova generacija igrala kvalifikacije tj. prosli ciklus, izvisio je za poziv zbog nekih letvi, koje ni u Kazahstanu ne bi imali mjesta.....
I logicno sta ce momak pomisliti da ne racunas na njega, kad umjesto njega zoves slabije igrace (Viscu i Stevu ne racunam, mada su obojica slabiji igraci od njega, ovdje karikiram na one na klupi).....

Meni je samo zasmetala tvoja dvolicnost, jer sad znam koliko dizes Bega, a ne samo ti vec haman svi tadasnji forumasi koji su poznjeli ono sto su posijali, al' mescini da su sve izobali.... bio sam i ja tada na forumu samo mi nije bio ovaj nick, al' sam imao stav koji i danas imam, da ne treba nikog pljuvati i nikom zatvarati vrata jer ne igraju svi srcem, al' barem profesionalno odrade posao kao sto ce i Izo odraditi.... KOji ce biti u buducnosti odlican igrac....

Ovo pisem iz razloga jer znam da ce te dizati Izeta nakon jedne njegove dobre partije koju pruzi u dresu Zmajeva, a nema sumnje da hoce...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 24 jun 2013, 22:07

Apsolutno nikad nisam volio plaćenike, posebno igrače koji vagaju za koju će zemlju igrati (odnosno čekaju koja će više ponuditi) i razmišljaju koja je njihova prava domovina, gdje pripadaju. Ako nećeš igrat' srcem i ponosno branit' boje svoje zemlje, onda idi gdje si naumio. Dvoličnjaci i licemjeri nam ne trebaju, samo se sjetimo njegovog odgovora Džeki i objeručke prihvatanje poziva Švicarske. Meni dovoljno, no opet neka ga Sušić pozove ako lik bude u formi i sposoban dati sebe za dobro reprezentacije. Treba razmišljati ponajviše o ličnoj koristi, u tom trenutku se emocije ostavljaju po strani i donosi odluka hladne glave.

Hase10
Kontakt:

Post Postao/la Hase10 » 24 jun 2013, 22:10

[youtube][/youtube]
Dobro dosao u BIH! :D :D
G BUSSA BUSS

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 jun 2013, 22:16

@Muscle: Necu nikada dizat Izeta, u to budi siguran.

A nemam ja sta vjerovat novinarima, Begic i Susic su javno rekli da su pozvali bracu Hajrovic, Seferovica i jos neke u Sloveniju, naravno da bi ih kasnije pozvali u A-repku i sredili drzavljanstvo. Samo je se jedan odazvao. To su ciste cinjenice. I onda jos spominjes neka okupljanja na koja je on navodno dolazio a nigdje dokazi za to. Ciste gluposti. Mora da ti je neki rod.

Volio bi da mu Susic kaze da mu nema poziva za SP, nego da ce dobit tek nakon Brazila. Ne zasluzuje on ovo SP sa zmajevima. Kao sto Hare rece, Izet se moze trpit u reprezentaciji, ali to je sve. Mnogo znoja on mora prolit za nasu ekipu da bi zasluzio postovanje i respekt.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 24 jun 2013, 22:26

Svi vi pričate kao da znate apsolutno sve , a zapravo ne znate ništa . Kao da mi znamo šta taj momak osjeća i misli .. to što mediji prenose , ne mora biti istinito . Ja samo kad vidim da je objavljen video intervju ću povjerovati .
@Cartman Znači kažeš da si pljuvao Begovića kada je izjavio da će igrati za Kanadu , a sada ga dižeš i hvališ . No , Izet koji je isto to uradio (samo za Švicarsku) , kažeš da nikad neće biti dizan u nebesa .

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 jun 2013, 22:28

viKK je napisao/la:Svi vi pričate kao da znate apsolutno sve , a zapravo ne znate ništa . Kao da mi znamo šta taj momak osjeća i misli .. to što mediji prenose , ne mora biti istinito . Ja samo kad vidim da je objavljen video intervju ću povjerovati .
@Cartman Znači kažeš da si pljuvao Begovića kada je izjavio da će igrati za Kanadu , a sada ga dižeš i hvališ . No , Izet koji je isto to uradio (samo za Švicarsku) , kažeš da nikad neće biti dizan u nebesa .
Begovic nije nikada odbio nijedan poziv BiH, imao je samo glupe izjave. Hajrovic nas je odbio i jedini razlog sto zeli da igra za BiH je to sto nije dovoljno dobar za Svicarsku. Pa da ga je Hitzfeld htio pozvat za ove prosle utakmice, vec bi bio izgubljen za nas kao Seferovic.

Ne smeta meni, neka igra, treba nam svaki kvalitetan igrac. Samo mi smeta sto neki probaju sada njega predstavljat kao patriotu koji je odbio Svicarsku, kad svi znamo sta je prava istina. Budimo iskreni sami sa sobom.

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 24 jun 2013, 22:33

Cartman je napisao/la:
viKK je napisao/la:Svi vi pričate kao da znate apsolutno sve , a zapravo ne znate ništa . Kao da mi znamo šta taj momak osjeća i misli .. to što mediji prenose , ne mora biti istinito . Ja samo kad vidim da je objavljen video intervju ću povjerovati .
Begovic nije nikada odbio nijedan poziv BiH, imao je samo glupe izjave. Hajrovic nas je odbio i jedini razlog sto zeli da igra za BiH je to sto nije dovoljno dobar za Svicarsku. Pa da ga je Hitzfeld htio pozvat za ove prosle utakmice, vec bi bio izgubljen za nas kao Seferovic.

Ne smeta meni, neka igra, treba nam svaki kvalitetan igrac. Samo mi smeta sto neki probaju sada njega predstavljat kao patriotu koji je odbio Svicarsku, kad svi znamo sta je prava istina. Budimo iskreni sami sa sobom.
Nije istina da nije dobar za svicu, pogledaj ovdje sta misle o njemu u Svici, Hitzfeld se i dalje bori za njega da se predomisli ali nema nazad jer je potpisao papir koji je vec stigao u Svicarski savez.

http://www.blick.ch/sport/fussball/nati ... 7.html#top" onclick="window.open(this.href);return false;
Anfernee "Penny" Hardaway #1

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 24 jun 2013, 22:36

Cartman je napisao/la:

Kad je on dobio poziv ? Nije ga ni dobio , jer ga nije ni mogao dobiti , nije imao državljanstvo .
To što on nije došao na ono okupljanje ništa ne govori , pa ni Kolašinac nije došao a opet 95% su šanse da će igrati za nas. Jednostavno su zauzeti ljudi jer igraju u ozbiljnim ligama za ozbiljne klubove . Naravno da je Sead Hajrović mogao doći kada je igrao za rezerve Arsenala . Seferović se tu jedini pokazao kao prava izdajica , pogotovo nakon što je prije koju godinu dobio i onu neku nagradu od sportsport.ba i sve to.. Svi su mislili da će igrati za nas , ali eto. A ne zaboravi i Medunjanina koji je također imao sličan slučaj kao i Hajrović .. tek kada je skontao da nema šanse da igra za A reprezentaciju Holandije , otišao je za nas.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 jun 2013, 22:37

Nije dovoljno dobar za Svicarsku trenutno, a za BiH jest. On zeli da sto prije upadne da bi napravio sto bolji transfer i da bi zaigrao na SP (i to igrao, ne samo da bude na spisku, jer mogao bi upast kao 22. ili 23. igrac tamo). Svicarska je na terenu nula od ekipe, ne mogu jadni Kipar pobjedit, ali imaju bolja imena od nas i siru klupu.

AeGon099
Kontakt:

Post Postao/la AeGon099 » 24 jun 2013, 22:40

treba momku dati šansu, što da ne. po meni je talentovaniji i od višće i stevanovića, a i sličan tip igrača. svako zaslužuje drugu šansu. ;)
Odlazi Safete.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 24 jun 2013, 22:40

Cartman je napisao/la:Nije dovoljno dobar za Svicarsku trenutno, a za BiH jest. On zeli da sto prije upadne da bi napravio sto bolji transfer i da bi zaigrao na SP (i to igrao, ne samo da bude na spisku, jer mogao bi upast kao 22. ili 23. igrac tamo).
Pa kao što kažem , baš kao Medunjanin . Opet kažem , mi ne znamo šta je u njegovoj glavi niti ne znamo mnogo istinitoga (mnogo toga u medijima su laži) .

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 24 jun 2013, 22:43

Hase10 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Dobro dosao u BIH! :D :D
Po ovom videu definitivno je se ubio da nasljedi Misketa :D

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 jun 2013, 22:47

viKK je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Nije dovoljno dobar za Svicarsku trenutno, a za BiH jest. On zeli da sto prije upadne da bi napravio sto bolji transfer i da bi zaigrao na SP (i to igrao, ne samo da bude na spisku, jer mogao bi upast kao 22. ili 23. igrac tamo).
Pa kao što kažem , baš kao Medunjanin . Opet kažem , mi ne znamo šta je u njegovoj glavi niti ne znamo mnogo istinitoga (mnogo toga u medijima su laži) .
Pa da, isto kao Medunjanin. Ali ne isto kao Begovic, kao sto neki ovdje tvrde.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 24 jun 2013, 22:49

cartman dominira.vjecita pegla :D nemoj se ljutit ali popusti malo.pa ko garantuje izetu da ce imati mjesta u nasem timu.i ako dode do repke klupa je .kakav god je mlad je i imamo igraca na duge staze.mladi je od misketa ibricica vede i jos mnogih.valjat ce nam to je sigurno
akobogda dovesti i kolasinca i bicakcica tu je i besic i akobogda nema straha za buducnost.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 24 jun 2013, 22:55

Patetika.

Avaz je ovo prenapuhao, kao i mnoge priče do sada u cilju da dobiju ekskluzivu. Eto, Ottmar Hitzfeld se toliko zabrinuo oko Hajrovića da ga ucjenjuje odlaskom na SP. Prosto ne zna šta će bez njega. Ma daj... :roll:

qurle
Kontakt:

Post Postao/la qurle » 24 jun 2013, 22:57

haha citam ove komentare svicaraca i smijem se, pa 90% komentara je na fazon da ga deportuju u BiH, tacno ispalo hajrovic - maradona.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 jun 2013, 23:03

Joj koja slika Hitzfelda gore. :lol:

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 24 jun 2013, 23:28

Novi clanak o Izetu na ss.ba portalu ne funkcionise, evo sta pise kad hoces otvoriti stranicu:

Stranica nije pronađena! :(

Stranica kojoj pokušavate pristupiti ne postoji.

Molimo da nas obavijestite ako smatrate da se radi o problemu u funkcionisanju portala.

Povratak na naslovnicu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: kakarut i 17 gostiju.