Cartman je napisao/la:MrMuscle je napisao/la:Cartman je napisao/la:Smeeesno kako neki mediji sada probaju predstavit Izmeta kao nekog patriotu.
Nego je li zavrsio sa vojskom? Da ga Svicarska ne posalje u Irak slucajno.

Ne znam sto si dvolican, sjeti se da si jos vise pljuvao po recimo Begovicu kad je rekao da mu je Kanada jedini izbor, a sad ga dizes u nebesa kao i 99% tadasnjih pljuvaca ukljucujuci @harisahapu....
Jedan gol Izeta u dresu repke i eto i njega ce te dizati..... Samo polako, nista on nije gori od ovih sto vec nastupaju za nasu repku, a sjedili su na dr. stolicama.....
Izet Hajrovic ce biti igracina, jer vec sa 21. god je jedan od najboljih igraca svicarske lige, nesto sto je bilo pojam za recimo Lulica u njegovim godinama, a svi znamo koliko nam Lula danas znaci u repci....
O cemu ti momak? Naravno da sam kritikovao Begovica kad je na kanadskom radiu izjavio da ce igrat za Kanadu. U najmanju ruku cudno ponasanje, nakon sto je prije toga prakticki potvrdio da ce igrat za nas. Ali razlika je u tome sto Beg nikada nije odbio BiH, samo je imao te izjave. Izet nas je odbio i onda vidio da nema mjesta u Svicarskoj, i sad opet hoce da se vraca. Na zalost nismo u situaciji da odbijemo takve likove, jer svaki igrac nam je potreban. Da ne spominjem i izjave na racun Dzeke (sto nasi mediji iz nekog razloga tvrde da su lazne, a Svicarci konstantno te izjave citiraju).
Izet je na nivou Medunjanina. Obicni placenik koji igra iz licnog interesa. Ali neka ih. Znam da vecini nama nece nikad bit drag kao Spahic, Pjanic, Dzeko ili bilo koji igrac koji igra od srca.
A imas li ti neki dokaz da je Izet odbio BiH... nemoj mi neke izmisljenje i placenicke novinske clanke, vec radijske (sto recimo ima potvrda za Begovica da je rekao da ce igrati samo za Kanadu) ili neki video gdje kaze da ce igrati za Svicarsku i da nece nastupati za Bosnu....
Naravno da nemas, to su sve izmislili Svicarci kako bi ga udaljili od BH dresa.....
Meni je dovoljno to sto je momak dolazio na okupljanja mlade repke i to u generaciji Sehica, Sunjica i dr.... Dakle kad je imao 18-19 god.. I kasnije kad je trebao dobiti poziv u mladu kad je vec njegova generacija igrala kvalifikacije tj. prosli ciklus, izvisio je za poziv zbog nekih letvi, koje ni u Kazahstanu ne bi imali mjesta.....
I logicno sta ce momak pomisliti da ne racunas na njega, kad umjesto njega zoves slabije igrace (Viscu i Stevu ne racunam, mada su obojica slabiji igraci od njega, ovdje karikiram na one na klupi).....
Meni je samo zasmetala tvoja dvolicnost, jer sad znam koliko dizes Bega, a ne samo ti vec haman svi tadasnji forumasi koji su poznjeli ono sto su posijali, al' mescini da su sve izobali.... bio sam i ja tada na forumu samo mi nije bio ovaj nick, al' sam imao stav koji i danas imam, da ne treba nikog pljuvati i nikom zatvarati vrata jer ne igraju svi srcem, al' barem profesionalno odrade posao kao sto ce i Izo odraditi.... KOji ce biti u buducnosti odlican igrac....
Ovo pisem iz razloga jer znam da ce te dizati Izeta nakon jedne njegove dobre partije koju pruzi u dresu Zmajeva, a nema sumnje da hoce...