ali usprkos tome čisto sumnjam da bi ih amar pustio obojicu da neko ne dolazi. makar k'o treći štoper.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Sanel je pod ugovorom u Turskoj, neki dan je dao izjavu, tako da čak i da ga možemo platit, nemamo para za obeštećenje. A što se tiče Kajkuta, o tome se ko priča u raji ima 20 dana, ganja vani čini mi se.PL BiH -1 je napisao/la:Barem u ovome prelaznom roku Torlaka niko iz Zelje nije zvao ni na kafu kamo li na razgovore ili nesto nudio. Jednostavno pitajte ga. Amar Osim ga nije 100% zvao. Da je postojalo zanimanje Zeljeznicara ne bi mu Olimpik dao onako mizerne uslove. Pa bolji je Skaljic ugovor imao. Haman duplo jaci nego je Torlaku ponudjeno.
Ta dva igraca o kojima se prica ce doci samo ako nista bolje ne nadju. Ustvari moze se reci tri mada je Kajkutu onako neformalno ponudjena cifra sad da li je to da se ispita koliko trazi jer sam cuo da Amaru nije mnogo bitan. Ali hajd ga ti Amaru znaju.
Sanel Jahic je u Sarajevu. Ustvari jos 3-4 dana. Nasi nisu zainteresovani jer je Sanel u raji vec rekao da ga Zeljo ne moze platiti. Sanela spominjem jer je par ljudi bliskih strucnom stabu kao nagovaralo Amara da poprica sa njim ali izgleda da nema obostranog interesa a mozda je i to suplja. Ti u ovome gradu nikad ne mozes znati.
Za sad samo Amar i negovi pomocnici znaju. Eto za Vasilica je jedan momak sto je otisao u Mrkonji Grad rekao da ce nas napustiti i ja mu nisam vjerovao. Sve se radi tiho. Samo me interesuje sta Amar ocekuje od momaka stomsu na Mediteranskim igrama. Da li ozbiljno racuna na njih ili su tu da se dokazu.
Možda se nešto promijenilo u ovo par dana, nisam siguran. Uglavnom negdje sam pročitao da je rekao da nije dobio slobodne papire i da je i dalje u tursko. SC ja mislim il ovako negdje. Meni bi lično bilo drago da dodje, dobili bi iskusnog stanicaPL BiH -1 je napisao/la:Sanel nema vise ugovor. Barem sam ja tako cuo.
Hvala ti u svakom slucaju. Jedini covjek koji je izasao konkretno sa imena rekao sta zna i misli, a ne kao ovi na predhodnim stranicima svi nesto znaju a nigdje imene.PL BiH -1 je napisao/la:Barem u ovome prelaznom roku Torlaka niko iz Zelje nije zvao ni na kafu kamo li na razgovore ili nesto nudio. Jednostavno pitajte ga. Amar Osim ga nije 100% zvao. Da je postojalo zanimanje Zeljeznicara ne bi mu Olimpik dao onako mizerne uslove. Pa bolji je Skaljic ugovor imao. Haman duplo jaci nego je Torlaku ponudjeno.
Ta dva igraca o kojima se prica ce doci samo ako nista bolje ne nadju. Ustvari moze se reci tri mada je Kajkutu onako neformalno ponudjena cifra sad da li je to da se ispita koliko trazi jer sam cuo da Amaru nije mnogo bitan. Ali hajd ga ti Amaru znaju.
Sanel Jahic je u Sarajevu. Ustvari jos 3-4 dana. Nasi nisu zainteresovani jer je Sanel u raji vec rekao da ga Zeljo ne moze platiti. Sanela spominjem jer je par ljudi bliskih strucnom stabu kao nagovaralo Amara da poprica sa njim ali izgleda da nema obostranog interesa a mozda je i to suplja. Ti u ovome gradu nikad ne mozes znati.
Za sad samo Amar i negovi pomocnici znaju. Eto za Vasilica je jedan momak sto je otisao u Mrkonji Grad rekao da ce nas napustiti i ja mu nisam vjerovao. Sve se radi tiho. Samo me interesuje sta Amar ocekuje od momaka stomsu na Mediteranskim igrama. Da li ozbiljno racuna na njih ili su tu da se dokazu.
Gdje ?jasko_juve je napisao/la:Ajd sto stoperi odose, vec i Bekric 100%..
3 kluba u opticaju..znace se sutra navece sve.. znam koji klubovi al eto cuce segOlijat je napisao/la:Gdje ?jasko_juve je napisao/la:Ajd sto stoperi odose, vec i Bekric 100%..
daBaja_Zvjerka je napisao/la:Njemu je istekao ugovor ?
Sve više gubim nadu u kvalitet tima za narednu sezonu. Sve što je imalo valjalo je van tima (Bešlija, Zeba, Bekrić, Bogičević, Vasilić, Antolović pa i Smajić uz povrijeđene Zolotić, Kvesić) a da pritom nisu dovedena adekvatne zamjene. Pola pozicija na kojim su igrali ti igrači sada popunjavaju igrači koji su bili u drugom planu prošle sezone tipa E. Čolić, što ne ulijeva nadu. Centralnih veznih skoro da i nemamo bar ne kada je kvalitet u pitanju, a ofanzivni vezni ako (Hodžić ne ostane) ne postoji. U najmanju ruku zabrinjavajuća situacija. cccavlami97 je napisao/la:Igrači koji neće igrati protiv Viktorije, a počeli su zadnju sezonu 2012/13 (odlasci, povrede, kartoni):
-----------------------------Antolovoć--------------------------
B. Čolić----------Vasilić---------------Bogičević-------Kvesić
--------------Svraka--------------------Zolotić-----------------
M. Bešlija-------------------Bekrić----------------------Zeba
----------------------------Brković-----------------------------
Rezerve: Bukvić, Yoshida, Stanić, Čutuk, Smajić...