FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ChWilla
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ChWilla » 25 jun 2013, 14:05

u našim katastrofama protiv maccabija i u manjoj mjeri protiv maribora cijela ekipa je izgledala neadekvatno, ali bogi i vasilić su ipak izgledali još mrvu neadekvatnije od ostalih :mrgreen: hvala im za sve u ligi, ali za evropu nisu.

ali usprkos tome čisto sumnjam da bi ih amar pustio obojicu da neko ne dolazi. makar k'o treći štoper.

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 25 jun 2013, 14:26

Jel otisao uz obestecenje? Mislim da je produzio ugovor, nisam siguran
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 25 jun 2013, 14:27

Barem u ovome prelaznom roku Torlaka niko iz Zelje nije zvao ni na kafu kamo li na razgovore ili nesto nudio. Jednostavno pitajte ga. Amar Osim ga nije 100% zvao. Da je postojalo zanimanje Zeljeznicara ne bi mu Olimpik dao onako mizerne uslove. Pa bolji je Skaljic ugovor imao. Haman duplo jaci nego je Torlaku ponudjeno.

Ta dva igraca o kojima se prica ce doci samo ako nista bolje ne nadju. Ustvari moze se reci tri mada je Kajkutu onako neformalno ponudjena cifra sad da li je to da se ispita koliko trazi jer sam cuo da Amaru nije mnogo bitan. Ali hajd ga ti Amaru znaju.

Sanel Jahic je u Sarajevu. Ustvari jos 3-4 dana. Nasi nisu zainteresovani jer je Sanel u raji vec rekao da ga Zeljo ne moze platiti. Sanela spominjem jer je par ljudi bliskih strucnom stabu kao nagovaralo Amara da poprica sa njim ali izgleda da nema obostranog interesa a mozda je i to suplja. Ti u ovome gradu nikad ne mozes znati.

Za sad samo Amar i negovi pomocnici znaju. Eto za Vasilica je jedan momak sto je otisao u Mrkonji Grad rekao da ce nas napustiti i ja mu nisam vjerovao. Sve se radi tiho. Samo me interesuje sta Amar ocekuje od momaka stomsu na Mediteranskim igrama. Da li ozbiljno racuna na njih ili su tu da se dokazu.

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 25 jun 2013, 14:31

PL BiH -1 je napisao/la:Barem u ovome prelaznom roku Torlaka niko iz Zelje nije zvao ni na kafu kamo li na razgovore ili nesto nudio. Jednostavno pitajte ga. Amar Osim ga nije 100% zvao. Da je postojalo zanimanje Zeljeznicara ne bi mu Olimpik dao onako mizerne uslove. Pa bolji je Skaljic ugovor imao. Haman duplo jaci nego je Torlaku ponudjeno.

Ta dva igraca o kojima se prica ce doci samo ako nista bolje ne nadju. Ustvari moze se reci tri mada je Kajkutu onako neformalno ponudjena cifra sad da li je to da se ispita koliko trazi jer sam cuo da Amaru nije mnogo bitan. Ali hajd ga ti Amaru znaju.

Sanel Jahic je u Sarajevu. Ustvari jos 3-4 dana. Nasi nisu zainteresovani jer je Sanel u raji vec rekao da ga Zeljo ne moze platiti. Sanela spominjem jer je par ljudi bliskih strucnom stabu kao nagovaralo Amara da poprica sa njim ali izgleda da nema obostranog interesa a mozda je i to suplja. Ti u ovome gradu nikad ne mozes znati.

Za sad samo Amar i negovi pomocnici znaju. Eto za Vasilica je jedan momak sto je otisao u Mrkonji Grad rekao da ce nas napustiti i ja mu nisam vjerovao. Sve se radi tiho. Samo me interesuje sta Amar ocekuje od momaka stomsu na Mediteranskim igrama. Da li ozbiljno racuna na njih ili su tu da se dokazu.
Sanel je pod ugovorom u Turskoj, neki dan je dao izjavu, tako da čak i da ga možemo platit, nemamo para za obeštećenje. A što se tiče Kajkuta, o tome se ko priča u raji ima 20 dana, ganja vani čini mi se.
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 25 jun 2013, 14:34

Sanel nema vise ugovor. Barem sam ja tako cuo.

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 25 jun 2013, 14:36

PL BiH -1 je napisao/la:Sanel nema vise ugovor. Barem sam ja tako cuo.
Možda se nešto promijenilo u ovo par dana, nisam siguran. Uglavnom negdje sam pročitao da je rekao da nije dobio slobodne papire i da je i dalje u tursko. SC ja mislim il ovako negdje. Meni bi lično bilo drago da dodje, dobili bi iskusnog stanica :mrgreen:

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 25 jun 2013, 14:37

Uostalom, u Češkoj igra veliki broj igrača iz BiH, Jirži Plišek je bio trener i Želje i Sarajeva, Admir Vladavić je trenirao kod Pavela Vrbe u Žilini, baš kao i Eldar Hasanović, a u češki fudbal duboko je involviran i Irfan Redžepagić, menadžer Edina Džeke i nekadašnji član UO FK Sarajeva.

"Znamo da je Željo najjači u BiH i to nam je dovoljno", kaže nam u uvodu Mysliveček i na pitanje koliko je upoznat sa igračkim kadrom bh. prvaka, odgovara:

"Od ranije smo upoznati sa kvalitetima Čolića (Benjamin, op.a) i znamo da je on jedan od boljih igrača", kaže direktor kluba, koji je bio sretan kada je saznao da Čolić ne može igrati u prvoj utakmici zbog kartona.

"Sreća za nas."

Mysliveček dodaje i to kako je za njih otežavajuća okolnost što će u prvom susretu biti domaćini, s obzirom na velike nepoznanice kada je u pitanju Željo, ali ne bježi od uloge favorita.

"Naš cilj je grupna faza Lige prvaka i Željezničar nam je prva prepreka na tom putu. Favoriti smo, ali svaka utakmica počinje od 0:0. Do meča ima još vremena, koje ćemo mi iskoristiti za analiziranje protivnika."

Pavel Vrba, trener Plzena, dodao je kako se njegov tim morati dobro potruditi ukoliko želi proći dalje...

"Željezničar je suveren u BiH. Imaju kvalitet, a mi ćemo morati dati sve od sebe da prođemo dalje. S obzirom na snagu i ambicije našeg tima, imamo obavezu da prođemo u sljedeću fazu", rekao je kratko Vrba.

Češki mediji našeg prvaka uglavnom predstavljaju kroz Edina Džeku, ali i Jiržija Plišeka, Čeha koji je imao kratku avanturu na Grbavici.

Iz ovoga teksta se vidi da sa respektuju :( ipak bi vise volio da su vise pouzdaniji u svoj prolaz...Posto ce se raspitivati sad za nase igrace,to nam moze biti samo + jer taman kad prokuze nekog naseg od ovih boljih on ce mozda i otici tako da ih tu mozemo sjebati..:P
Lopta je okrugla nadam se i da ce nas malo sreca pogledati jer nemoze svake godine biti nas protivnik(i ćorava koka jednom ubode)..a nadam se da to bude u ovom dvomecu..
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 25 jun 2013, 14:39

Česi su jedni od rijetkih koji imaju respekta prema nama, barem u fudbalskom smislu.

Numaa
Kontakt:

Post Postao/la Numaa » 25 jun 2013, 14:48

slika

slika

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 25 jun 2013, 14:49

Numa hoce li biti sta od clanskih karata ili je propao projekat ?
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 25 jun 2013, 14:50

Pitanje za tebe mladicu. Da li jos uvijek radis u marketingu ili je istina da si digao sidro?

gOlijat
Kontakt:

Post Postao/la gOlijat » 25 jun 2013, 15:04

PL BiH -1 je napisao/la:Barem u ovome prelaznom roku Torlaka niko iz Zelje nije zvao ni na kafu kamo li na razgovore ili nesto nudio. Jednostavno pitajte ga. Amar Osim ga nije 100% zvao. Da je postojalo zanimanje Zeljeznicara ne bi mu Olimpik dao onako mizerne uslove. Pa bolji je Skaljic ugovor imao. Haman duplo jaci nego je Torlaku ponudjeno.

Hvala ti u svakom slucaju. Jedini covjek koji je izasao konkretno sa imena rekao sta zna i misli, a ne kao ovi na predhodnim stranicima svi nesto znaju a nigdje imene.
Posebno ovaj @zeljo1 njemu reko jedan clan uprave :lol: Kakav crni clan uprave Amar samo zna ko ce doci i otici i koga planira, ko je blizak Amaru bas moze znati, ovako da i ja kazem nesto o transferima idu nam jedan ili dvojica a dolaze mozda petorica a dvojica ce mozda ostati provjereno. Bacajte grah sad ...
Zadnja izmjena: gOlijat, dana/u 25 jun 2013, 15:06, ukupno mijenjano 1 put.

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 25 jun 2013, 15:05

Numaa pravi ask..fm..... :D
Zadnja izmjena: ipetm, dana/u 25 jun 2013, 15:11, ukupno mijenjano 1 put.
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 25 jun 2013, 15:08

Ajd sto stoperi odose, vec i Bekric 100%..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 25 jun 2013, 15:11

ja bi malog bajića gurnuo odmah na jedno od krila pa šta bude. ko je konkurencija, stanić i bučan, momak se već nadavao golova u jačoj konkurenciji nego što će oni za života :mrgreen:

gOlijat
Kontakt:

Post Postao/la gOlijat » 25 jun 2013, 15:12

jasko_juve je napisao/la:Ajd sto stoperi odose, vec i Bekric 100%..
Gdje ?

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 25 jun 2013, 15:13

gOlijat je napisao/la:
jasko_juve je napisao/la:Ajd sto stoperi odose, vec i Bekric 100%..
Gdje ?
3 kluba u opticaju..znace se sutra navece sve.. znam koji klubovi al eto cuce se :)
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 25 jun 2013, 15:14

Njemu je istekao ugovor ?
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 25 jun 2013, 15:15

Baja_Zvjerka je napisao/la:Njemu je istekao ugovor ?
da

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 25 jun 2013, 15:18

avlami97 je napisao/la:Igrači koji neće igrati protiv Viktorije, a počeli su zadnju sezonu 2012/13 (odlasci, povrede, kartoni):

-----------------------------Antolovoć--------------------------

B. Čolić----------Vasilić---------------Bogičević-------Kvesić

--------------Svraka--------------------Zolotić-----------------

M. Bešlija-------------------Bekrić----------------------Zeba

----------------------------Brković-----------------------------

Rezerve: Bukvić, Yoshida, Stanić, Čutuk, Smajić...
Sve više gubim nadu u kvalitet tima za narednu sezonu. Sve što je imalo valjalo je van tima (Bešlija, Zeba, Bekrić, Bogičević, Vasilić, Antolović pa i Smajić uz povrijeđene Zolotić, Kvesić) a da pritom nisu dovedena adekvatne zamjene. Pola pozicija na kojim su igrali ti igrači sada popunjavaju igrači koji su bili u drugom planu prošle sezone tipa E. Čolić, što ne ulijeva nadu. Centralnih veznih skoro da i nemamo bar ne kada je kvalitet u pitanju, a ofanzivni vezni ako (Hodžić ne ostane) ne postoji. U najmanju ruku zabrinjavajuća situacija. ccc
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Levin i 24 gosta.