Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
malo pjene i opali ziletomHeller je napisao/la:Ne znam kako bi se obrijo zarasto sam prav´o a brada mi ide ono normala brkovi, malo se prekida pa nastavlja nije pretjerano gusta nego ono tamandajte kakve prijedloge
Dobreeee.. para?Trequartista je napisao/la:
Namjerno nisam htio da uzmem onu plavo-bjelu kombinaciju.
Znaci ista kao na slici..samo malo drukcija...skrozNeutral je napisao/la:
Takva je brada kod mene, s tim da su mi naravno brkovi obrijani i ovo ispod usne i sa strane u tom dijelu. Brada od uha do uha![]()
Vehbosi vam zavide, još tole i eto platePapastathopoulos je napisao/la:Znaci ista kao na slici..samo malo drukcija...skrozNeutral je napisao/la:
Takva je brada kod mene, s tim da su mi naravno brkovi obrijani i ovo ispod usne i sa strane u tom dijelu. Brada od uha do uha![]()
jaruga nisam za sebe govoriorio_Ferdy88 je napisao/la:Vehbosi vam zavide, još tole i eto platePapastathopoulos je napisao/la:Znaci ista kao na slici..samo malo drukcija...skrozNeutral je napisao/la:
![]()
gdje si kupio? koliko kosta?IlPrincipe je napisao/la:Danas stigla maja![]()
21KM me izaslo, narucio preko jednog momkaLenBias je napisao/la:gdje si kupio? koliko kosta?IlPrincipe je napisao/la:Danas stigla maja![]()
Heller je napisao/la:Ne znam kako bi se obrijo zarasto sam prav´o a brada mi ide ono normala brkovi, malo se prekida pa nastavlja nije pretjerano gusta nego ono tamandajte kakve prijedloge
Ja mislim da ima u Tom Tailoru,35-50 kmDesimaL je napisao/la:Gdje ima uzeti ?
Heller je napisao/la:Ne znam kako bi se obrijo zarasto sam prav´o a brada mi ide ono normala brkovi, malo se prekida pa nastavlja nije pretjerano gusta nego ono tamandajte kakve prijedloge
RealMoudrid je napisao/la:
Ma znam ko je. Al je majca treš.EvoMene je napisao/la:Miladin Šobić je kantautor iz 70-ih ili 80-ih čini mi se. Ima dobrih stvari, poslušaj, meni se pravo svidio.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], napoleon72 i 5 gostiju.