Ne kontam šta sad real treba da igra sa tri zadnja vezna, malo dva?Paradajz je napisao/la:Zato sto je Javi Garcia prosek obican, covek se raspada u City-ju, ovi iz Benfice jedva docekali da ga prodaju, a oni nikad ne prodaju svoje najbolje igrace za "mali" novac. Sam dolazak njegov u PL je mene zacudio jer znam da je prosecan igrac. Khedira 100 puta bolji, veliki je to radnik, radi on dosta posla i treba ceniti to sto on radi na terenu. Jbg, losa forma se svakom desi, ne mora odmah zbog toga igraca prodavati. Razumeo bih da si naveo bilo kojeg drugog zadnjeg veznog, ali ti se bas za najgoreg uhvatio, ali bas najgoreg. Taj teren sad nece videti u City-ju pored Fernandinha.Unbekannt je napisao/la: Zasto da ne?! Kedira mi deluje sve losiji u zadnje vreme. Garsija je igrao u Realu, cak je i dete kluba. Po potrebi moze igrati i stopera. Ne kazem da je bolji od Kedire, ali nekako ne volim videti Kediru u prvih 11. Najbolje bi bilo kad bi Luka i Cabi igrali zajedno, bez klasicnog zadnjeg veznog kakav je on. Garsija da zameni Cabija ponekad, jer je u godinama i ne moze odigrati preko 50 utakmica u sezoni. E sad ne znam kakav je onaj Kasemiro, ali trebao bi biti dobar cim je prebacen u prvi tim. Iskreno, voleo bih se resiti i Pepea dok se jos mogu uzeti fine pare za njega.
Xabi i Modric na sredini, kapiram da bi to tesko funkcionisalo, protiv slabijih ekipa da, ali protiv jacih, nikako.
Casermiro je odlican potencijal, videcemo sta ce biti od njega.
pa nisu levante
ispred njih će biti isco, ljevo ronaldo, desno ozil, naprijed benz., ako ne bude neki još pojačanja.