FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- anelbavarac
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
evo link
http://www.tv-kino.net/stream/live/de/****-hd.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.tv-kino.net/stream/live/de/****-hd.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zahvaljujemanelbavarac je napisao/la:evo link
- moustapha
- Kontakt:
moustapha je napisao/la:O Zeuse, poceli smo i trenigne gledati.
vala, cim sam procito ovaj tvoj komentar, vjeruj da sam namah ugasio strim.
lazem.
ps.
dobrodoslica za novog/starog druga @gala.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Bgm ce ih nauciti tiki taku
Zaheban ovaj Pep
Znaci sada kada sam pogledao trening, 100% sam siguran da zeli da uspostavi igru kratkih pasova u Bayernu..
Kako ce to na kraju ispasti, ostaje da se vidi.
[youtube][/youtube]
Zaheban ovaj Pep
Znaci sada kada sam pogledao trening, 100% sam siguran da zeli da uspostavi igru kratkih pasova u Bayernu..
Kako ce to na kraju ispasti, ostaje da se vidi.
[youtube][/youtube]
Nadam se da ce te igrati kako ste igrali do sad a ne ta dosadna dodavanja. Smor za gledaoce.
ma kakva yebena tiki taka i kakvi bakraci. ovo se radi na svakom treningu.Bilall je napisao/la:Bgm ce ih nauciti tiki taku
osim toga, ak pokusa s nekim radikalnim promjenama, ima da flopa i dobije pedalu.
Jes, ali ovdje ih zbija u mali prostor i forsira dodavanje iz prve.. Mislim, ja bih volio da Bayern zadrzi svoj stari stil igre ali tesko.. Citam malocas i da je naporavio identican trening kao u Barceloni.secer je napisao/la:ma kakva yebena tiki taka i kakvi bakraci. ovo se radi na svakom treningu.Bilall je napisao/la:Bgm ce ih nauciti tiki taku
osim toga, ak pokusa s nekim radikalnim promjenama, ima da flopa i dobije pedalu.
- brzitesanj
- Kontakt:
Ma kakva je to priča da nameće tiki-taku još se nije nii upoznao sa igračima danas je tek prvi trening. Ak bude nametao novu filozofiju igre to se mora raditi potepeno, neće toradit prvi dan prvi trening. 
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Ma kakva tika taka kod našeg Bayerna nema ništa od toga ovo što su danas radili se radi na svakom treningu a posto je nakon mjesec dana skoro prvi trening igrači došli sa odmora ne 100% u snazi Pep se odlučio za nešto laganiji početak 
Zadnja izmjena: Bayern@heart, dana/u 26 jun 2013, 20:10, ukupno mijenjano 1 put.
- anelbavarac
- Kontakt:
Dva i pol sata prvi trening, dusu im je iscupao 
koliko mi je poznato, gvardo je i u barci najredovnije uvodio neke novine, tako da se ne sekiram da ce bayernovi treninzi biti dosadni. igra svakako nece.
jao, jedva cekam sudar sa celskim.
jao, jedva cekam sudar sa celskim.
Priprema ih za igru kratkih pasova sigurno.brzitesanj je napisao/la:Ma kakva je to priča da nameće tiki-taku još se nije nii upoznao sa igračima danas je tek prvi trening.
- brzitesanj
- Kontakt:
Ne vidim razlog totalnog mijenjanja taktike kojim smo ove sezone osvojili sve sto se moglo osvoiti, taktike koja se pokazala jajo efikasna, ali vidjet ćemo ne možemo na osnovu jednog treninga uvidjeti nakane novog trenera. 
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
- anelbavarac
- Kontakt:
Ovaj prvi trening ne mora nista da znaci
Martinez,Gotze,Schweini,Mandzo,Dante, Gustavo Pizzaro, su igraci koji su falili na prvom treningu Pepa,tako da je ovo bilo vise upoznavanje sa igracima koji su na raspolaganju, tek kada se prikljuce ostali igraci mozemo donositi zakljucke kako bi odprilike Bayern mogao igrati,uostalom tu famoznu tiki taka samo je Barcelona mogla igrati,i niko vise.
Martinez,Gotze,Schweini,Mandzo,Dante, Gustavo Pizzaro, su igraci koji su falili na prvom treningu Pepa,tako da je ovo bilo vise upoznavanje sa igracima koji su na raspolaganju, tek kada se prikljuce ostali igraci mozemo donositi zakljucke kako bi odprilike Bayern mogao igrati,uostalom tu famoznu tiki taka samo je Barcelona mogla igrati,i niko vise.
dobro, anketa kaze da vjerujete u gvardu i njegove metode.
ja sam glaso za polovican uspjeh tj. vjerujem da cemo uzet samo lapo od svih mogucih titula.
ok, zadovoljan cu bit ak maznu celski, ligu prvaka i bundesku.
ja sam glaso za polovican uspjeh tj. vjerujem da cemo uzet samo lapo od svih mogucih titula.
ok, zadovoljan cu bit ak maznu celski, ligu prvaka i bundesku.
Opet se vratio u lice staro te hodi našom temom,
riječ je o životinjskom nazivu ptičje vrste.
Ljudi ti govore ovo se radi na svakom treningu, ali jok ti svoje pa svoje,
neka bolan prokljuca nam glavu s tim kljunovima oštrim.
Biće ovo jako uspješna epoha, vjerujte kad vam kažu ljudi koji znaju,
ima da ide k'o po loju, a izvjesno je da će gaće skidati i oni koji nisu navikli,
mislim na Domuzaru.
riječ je o životinjskom nazivu ptičje vrste.
Ljudi ti govore ovo se radi na svakom treningu, ali jok ti svoje pa svoje,
neka bolan prokljuca nam glavu s tim kljunovima oštrim.
Biće ovo jako uspješna epoha, vjerujte kad vam kažu ljudi koji znaju,
ima da ide k'o po loju, a izvjesno je da će gaće skidati i oni koji nisu navikli,
mislim na Domuzaru.
- brzitesanj
- Kontakt:
Grdo se varaju oni koji misle da Guardiola zna samo da postavi tika-taku, on je pokazao da zna da postavi tika taku u Barci,on ne bi bio tu gdje jeste da zna da postavi samo tik-taku, mislim da je Pep već obavio razgovor na temu taktike prije potpisa sa Rummeniggeom ili Ulijem. 
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
Dobro odradjen prvi trening, pogtovo mi se svidja sto ima dosta mladih igraca sto znaci da ce i njima Pep da ti sansu. Evo gledam slike i snimke sa treninga i nesto mi se cini da Pep posebno gotivi Cana stalno mu nesto objasnjava.
men se ucinilo da ga kritikuje zato sto non-stop grijesi.vendeta87 je napisao/la:nesto mi se cini da Pep posebno gotivi Cana stalno mu nesto objasnjava.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.