One-hit wonder.emir18 je napisao/la:Magicno,ovaj momak je zasluzio mnogo bie gdje je bio do sada?
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Pusi on sam sebi citav mec.Koliko je samo sporih drugih servisa izbacio izvan teren,a da ne spominjem kako uglavnom i kada ih vrati to radi onim sliceom koji obicno bude previsok pa ga covjek samo pokupi na mrezi.Benop je napisao/la:Sad je sam sebi popušio, dvije brejk lopte.
- anelbavarac
- Kontakt:
Lose stvari izgledaju za Rogera

u p.ichki materinojemir18 je napisao/la:Magicno,ovaj momak je zasluzio mnogo bie gdje je bio do sada?
Inače, prije meča su Federeru zabranili iz ITF-a da nosi patike s narandžastim đonom, koje je nosio u prvom kolu i koje su bile namijenjene za ovaj WB.
toooooooooooo 
-
hackerinho
- Kontakt:
jedino je ovako i mogao brejknut...
Ovo je Roger a ne Rafa...
Vracao se Feko I iz mnogo gorih situacija, dobija 100%
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Pa samo je vratio break a vi se ponašate kao da je dobio. 
Pustio ga malo Stah hehe,nemoze Fed da najde caku
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ako ništa, lijepo se igra. S&V igra je postala rijetkost u "modernom tenisu". A kad sam još pisao da je Federeru potrebno da je što više prakticira, barem na travi.
Sergiy je danas preko 110 puta izašao na mrežu i sigurno ima uspješnost oko 80%. To se cijeni, momak je apsolutno zaslužio pobjedu.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Momak ima Damu to je bitno,vako igrati prtiv najveceg na travi neprocjenjivo..
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Cijeni se da ce on ovako odigrati i naredno kolo....formance je napisao/la:Sergiy je danas preko 110 puta izašao na mrežu i sigurno ima uspješnost oko 80%. To se cijeni, momak je apsolutno zaslužio pobjedu.
Sad ga mora brejknut.
sad il' nikad.
Stakhovsky je stvarno nevjerovatan na mreži.Odlično se snalazi.
sad il' nikad.
Stakhovsky je stvarno nevjerovatan na mreži.Odlično se snalazi.
You'll never walk alone.
To me ne zanima. Bitno mi je da je danas pokazao bolju igru i veće umijeće i najvažnije, vratio vjeru i zanimljivost u ovaj sport, da one najbolje nije nemoguće pobijediti.darker10 je napisao/la:Cijeni se da ce on ovako odigrati i naredno kolo....
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
al stvarno me odusevio ovaj mali...kako igra danas...da je finale tacno bi navijao za njega da dobije
ako ce ovako igrati do kraja turnira nek dobije danas najveceg
ako ce ovako igrati do kraja turnira nek dobije danas najveceg
Blizu je napred momcino!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.