One-hit wonder.emir18 je napisao/la:Magicno,ovaj momak je zasluzio mnogo bie gdje je bio do sada?

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
One-hit wonder.emir18 je napisao/la:Magicno,ovaj momak je zasluzio mnogo bie gdje je bio do sada?
Pusi on sam sebi citav mec.Koliko je samo sporih drugih servisa izbacio izvan teren,a da ne spominjem kako uglavnom i kada ih vrati to radi onim sliceom koji obicno bude previsok pa ga covjek samo pokupi na mrezi.Benop je napisao/la:Sad je sam sebi popušio, dvije brejk lopte.
u p.ichki materinojemir18 je napisao/la:Magicno,ovaj momak je zasluzio mnogo bie gdje je bio do sada?
Cijeni se da ce on ovako odigrati i naredno kolo....formance je napisao/la:Sergiy je danas preko 110 puta izašao na mrežu i sigurno ima uspješnost oko 80%. To se cijeni, momak je apsolutno zaslužio pobjedu.
To me ne zanima. Bitno mi je da je danas pokazao bolju igru i veće umijeće i najvažnije, vratio vjeru i zanimljivost u ovaj sport, da one najbolje nije nemoguće pobijediti.darker10 je napisao/la:Cijeni se da ce on ovako odigrati i naredno kolo....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.