ko skonta,skontat ce

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Tako ce i biti onda, ode kod njega pa da vidim sta ce mi reci.Cini mi se svako sat vremena nastane po jedna nova, necu se zezati sa tim da ne bi' i ja mor'o tabletama rijesavatibavarian_bk je napisao/la:Zavisi koja vrsta . Odi dermatologu, on ce ti reci sve kako stvari stoje. Ja sam se tako zajebavao pa sam sad na tabletama zbog bubuljica .
Ma ne stoje nikakve sarene kombinacije, samo crne pantalone i jeans !uschtipak je napisao/la:Malocas vidjeh lika lika u tirkiznim pantalonama. Sve sam 'vako gledala.Cudno mi nekako, i ne stoji uopste da musko nosi pantalone 'toplih boja'.
![]()
Stoje sve boje, osim ovih debilnih, sto raja fura sad. Ljubicaste, roza, zute i tako toanonimni je napisao/la:Ma ne stoje nikakve sarene kombinacije, samo crne pantalone i jeans !uschtipak je napisao/la:Malocas vidjeh lika lika u tirkiznim pantalonama. Sve sam 'vako gledala.Cudno mi nekako, i ne stoji uopste da musko nosi pantalone 'toplih boja'.
![]()
anonimni je napisao/la:@ uschtipak
Nisam ja hitlerski nastrojen, nego mrzim te boje vidjeti na muskarcu, je li mu cilj da bude kao Deen i da svi misle da je LGBT ili da se odijeva normalno, a opet oku lijepo ?
Sent from my ST23i using Tapatalk 4 Beta
a možda je i on doš'o u rajvosa na ćevapeDex je napisao/la:Ušćipak da ne bi u Zavidovićima, tako jedan lik nosi, bukvalno mu isti stajling
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl, Quartararo i 21 gost.