FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nime_tm87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nime_tm87 » 04 dec 2009, 16:13

Ali, ima jedna dobraa izreke :Ne brinite se oko toga sto ljudi misle oni to rijetko i rade! :mrgreen: :mrgreen:
Malo se nadovezite na temu sadasnju!

njofra
Kontakt:

Post Postao/la njofra » 04 dec 2009, 16:22

vozra ljudi ja sam "19TM87" i samo hocu da kazem da sam popio ban od nasih "OBJEKTIVNIH" aministratora zbog toga sto sam rekao liku da je MLUMAN...a vjerujte prije toga sam htio normalno sa njim razgovarati. Naravno raspravljao sam se sa nekim pitarom koji je konstantno provocirao. Kad smo izgubili od pitara u prvenstvu oni nisu silazili sa ove teme dvije sedmice i konstantno su provocirali, posebno Gerrard pa nisam primjetio da je dobio ban...
Zelim jos ovim postom pokazati da uopste nije tesko napraviti novu adresi i prijavit se sa novim nikom i provocirati ljude konstantno, a gospoda iz administracije nek pogledaju moji 1000 i nesto postova i vide jesam li kad koga uvrijedio ili ga nazvao pogrdnim do sinoc, kad je prekipilo...I tako dok pitarcici ovde svakodnevno provociraju na nasoj temi nas savjesni bistrikboy odma opomene nase navijace kad pocnu zezat tamo na njihovoj temi ( svaka njemu cast ali prvo nek pogleda malo ovu temu i zasto ustvari ima najvise stranica, zato sto im je zeljo svima trn u oku...pa dok malo pitari provociraju nestto malo ra,malo fukare,malo ovi oni eto 500 i nesto stranica)
19TM87 to sam ja

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 04 dec 2009, 16:25

sorrow je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:A kako bi ti sebe nazvao???...zvizdeci direktno utices na samopuzdanje igraca, onih koji ga okruzuju i onih koji su ga postavili medju te stative...za koga navijas????? zelju od prije 20 godina ili onog kakav je sada...dacu ti ja album sa slikicama iz 86 pa pljesci...
Znas kakva je to ljubav...isto ko kad frajer razbije trebu od ljubavi "bona ja te marisem jer te previse volim"...
Nezadovoljan si, onda otidji na trening i fino reci cika amare mislim da neznate izabrati golmana i da ne vidite da je on nije talentovan...
Za svaku sehinu nesigurnost si TI kriv! lafo trpite momka 3 godine, a 3 godine mu zvizdite...kad god nas je spasio sutite, niko ni aplauz, nista...
SVAKI igrac je na terenu jer je Amar tako rekao, ako je igrac los to je Amarova krivica jer ga gledamo a ne igraceva!
I jos jednom ako zelis Zelji dobro neces mu zvizdati, nego ces otici na trening i dati treneru do znanja da mu nesto u timu ne stima!

Moze li se neko sjetit kad smo zvizdali nekom protivnickom igracu a da nije spaljevic i pitar???
gdje si jos vidio da navijac vuce trenera za rukav davajuci mu sugestije ko ce igrati a ko ne?? to se moze samo zvizdukom, koji opet ništa ne moze promijeniti jer je struka tu da odluci ko ce igrati a ko nece, ali bar tako mogu izraziti svoje nezadovoljstvo stanjem viđenim na terenu...i nema drugog nacina...ja ako nisam zadovoljan nemogu aplauzirati a necu ni sutiti...i nemoj se saliti na tu temu Zeljo prije 30 god, sadašnji Zeljo...tebi nije sjeb kad ti dođu livadske ekipe poput Rudara, Zrinjskog i uzmu bodove na Grbavici???
Napad je losiji 100puta od odbrane i niko im ne zvizdi...sto?...jer su licemjeri...
Dosad smo trebali dati 15 golova vise, ali NE sehic ne valja, on je kriv jer nam je napad tup...
U svakom klubu ce navijaci otici na trening, barem nekom normalnom klubu a ne provincijskom, i izraziti nezadovoljstvo! ako ne vjerujes meni raspitaj se malo i procitaj po netu...
I samo da te usrecim...Seha nece nigdje sa stativa, jedino ako ga povreda ne sprijeci da brani...i da te utjesim, branio bi kod svakog trenera koji bi dosao, ne samo Amara...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Manijakk
Kontakt:

Post Postao/la Manijakk » 04 dec 2009, 16:25

Ja sam do sada bio 20 dana na hladjenju, zbog admina... ja ne znam koji im je...

njofra
Kontakt:

Post Postao/la njofra » 04 dec 2009, 16:31

Manijakk je napisao/la:Ja sam do sada bio 20 dana na hladjenju, zbog admina... ja ne znam koji im je...
Normala meni nije krivo nek banuju prvog mene kad kiksam...I priznam jesam reko sam liku da je MALUMAN...ali naravno nakon njegova 4 posta provokacija...a Bgm prije tog kljcnog posta sam pokusao sa njim i jos par forumasa normalno pricati
19TM87 to sam ja

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 04 dec 2009, 16:33

Mene za ovih evo 680 i kusur postova dosad nijednom nisu banali ;)

njofra
Kontakt:

Post Postao/la njofra » 04 dec 2009, 16:35

nime_tm87 je napisao/la:Mene za ovih evo 680 i kusur postova dosad nijednom nisu banali ;)
necemo vise o mom banu ali nisu ni mene za 1000 i kusur postova nijednom banovali pa sinoc jesu...ali nemoj te vise kvarti temu zbog mog bana...procice 7 dana
19TM87 to sam ja

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 04 dec 2009, 16:38

Pa sad niko nije spomenuo da je Stanic bio taj koji je ispao i Seha pravi penal, al druga stvar je to sto kod nas kad nekog raja uzme na zub bio dobar ili los nece valjati ni u jednom slucaju.Nekad se navijaci Zelje imali onaj prepoznatljiv smek sa pjesmama Mehmeda majka budila koje su pjevane Mesi, shavatam itekako da nije to vise isto vrijeme al ko je pametan shvatice, Seha je jako mlad za jednog golmana i takav ima dosta utakmica iza sebe golmani sazrijevaju s godinama to je cinjenica i kad vec spominjemo posudbu u neki drugi klub sad je vec kasno za to, ako je to trebalo odraditi onda je to trebalo biti prije najmanje dvije sezone.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

maximus_genius

Post Postao/la maximus_genius » 04 dec 2009, 16:54

Joj citam postove i gledam kakvi sve ima likova da bog sacuva,PA nebi seha bio na golu da ima boljeg!!!! :evil: nema boljeg pa et onda brani seha i sta ako mu zvizdite onda ce mu bit samopouzdanje manje i losije ce branit i sta ste postigli? nista dobro!!!! :evil: pa ja sam nervoz cim pomislim na to zvizdanje nasim igracima to rade samo gluPani jer neaju pojma,ajd koga imamo da ce bolje branit od sehe?nikog!!! :evil:

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 04 dec 2009, 16:58

pile87 je napisao/la:Pa sad niko nije spomenuo da je Stanic bio taj koji je ispao i Seha pravi penal, al druga stvar je to sto kod nas kad nekog raja uzme na zub bio dobar ili los nece valjati ni u jednom slucaju.Nekad se navijaci Zelje imali onaj prepoznatljiv smek sa pjesmama Mehmeda majka budila koje su pjevane Mesi, shavatam itekako da nije to vise isto vrijeme al ko je pametan shvatice, Seha je jako mlad za jednog golmana i takav ima dosta utakmica iza sebe golmani sazrijevaju s godinama to je cinjenica i kad vec spominjemo posudbu u neki drugi klub sad je vec kasno za to, ako je to trebalo odraditi onda je to trebalo biti prije najmanje dvije sezone.
pa Bosno moja divna mila...pa na lijepom plavom Dunavu...
a sad me stid doci u dresu jer sve sminkeri sa kacketima i bijelim tenama me cudno gledaju :mrgreen:
gdje su fajerke, starke, martinke (za marisanja :mrgreen: ), zeljini salovi a ne barkodovi...

sorrow
Kontakt:

Post Postao/la sorrow » 04 dec 2009, 17:02

Seyo_TM je napisao/la:
sorrow je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:A kako bi ti sebe nazvao???...zvizdeci direktno utices na samopuzdanje igraca, onih koji ga okruzuju i onih koji su ga postavili medju te stative...za koga navijas????? zelju od prije 20 godina ili onog kakav je sada...dacu ti ja album sa slikicama iz 86 pa pljesci...
Znas kakva je to ljubav...isto ko kad frajer razbije trebu od ljubavi "bona ja te marisem jer te previse volim"...
Nezadovoljan si, onda otidji na trening i fino reci cika amare mislim da neznate izabrati golmana i da ne vidite da je on nije talentovan...
Za svaku sehinu nesigurnost si TI kriv! lafo trpite momka 3 godine, a 3 godine mu zvizdite...kad god nas je spasio sutite, niko ni aplauz, nista...
SVAKI igrac je na terenu jer je Amar tako rekao, ako je igrac los to je Amarova krivica jer ga gledamo a ne igraceva!
I jos jednom ako zelis Zelji dobro neces mu zvizdati, nego ces otici na trening i dati treneru do znanja da mu nesto u timu ne stima!

Moze li se neko sjetit kad smo zvizdali nekom protivnickom igracu a da nije spaljevic i pitar???
gdje si jos vidio da navijac vuce trenera za rukav davajuci mu sugestije ko ce igrati a ko ne?? to se moze samo zvizdukom, koji opet ništa ne moze promijeniti jer je struka tu da odluci ko ce igrati a ko nece, ali bar tako mogu izraziti svoje nezadovoljstvo stanjem viđenim na terenu...i nema drugog nacina...ja ako nisam zadovoljan nemogu aplauzirati a necu ni sutiti...i nemoj se saliti na tu temu Zeljo prije 30 god, sadašnji Zeljo...tebi nije sjeb kad ti dođu livadske ekipe poput Rudara, Zrinjskog i uzmu bodove na Grbavici???
Napad je losiji 100puta od odbrane i niko im ne zvizdi...sto?...jer su licemjeri...
Dosad smo trebali dati 15 golova vise, ali NE sehic ne valja, on je kriv jer nam je napad tup...
U svakom klubu ce navijaci otici na trening, barem nekom normalnom klubu a ne provincijskom, i izraziti nezadovoljstvo! ako ne vjerujes meni raspitaj se malo i procitaj po netu...
I samo da te usrecim...Seha nece nigdje sa stativa, jedino ako ga povreda ne sprijeci da brani...i da te utjesim, branio bi kod svakog trenera koji bi dosao, ne samo Amara...
s ovim me mozes usreciti jedino ako nisam u pravu i ako Seha postane golmanchina, ja se nadam da ce tako biti, a ako bude ja cu se javno ovdje na forumu izviniti tebi i tvojim istomisljenicima ;). kraj rasprave...

Bikinjo

Post Postao/la Bikinjo » 04 dec 2009, 17:06

Zna li iko za neka pojaćanja,koja će doći ,Šta je sa bZebom,Pelakom ,jeli išta istina :lol:

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 04 dec 2009, 17:15

Amar je jedino mjerilo kada je Seha u pitanju!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 04 dec 2009, 17:18

Nadam se da ce se u klubu desavati nesto (po mogucnosti pozitivno) da ne bi morali 3 mjeseca pisati o Ibrahimu ... 8-)
Zadnja izmjena: Stole iz Bora, dana/u 04 dec 2009, 17:20, ukupno mijenjano 1 put.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 04 dec 2009, 17:18

Ja zelim sehi,sve najbolje,puno zdravlja i da potpise za juventus.nek brani gdje pozeli,samo da ne docekamo proljece sa njim na golu.
Einigkeit und Recht und Freiheit

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 04 dec 2009, 17:21

bistrikboy je napisao/la:Amar je jedino mjerilo kada je Seha u pitanju!
...**** je bit trener, svako ispira usta stobom...neki dan ovdje djecko izvali, dabogda amar imao sa mamom bebu jer je dao sehi traku...ja bi snajper sa sobom nosao da sjedim na klupi :mrgreen:

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 04 dec 2009, 17:28

Seyo_TM je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Amar je jedino mjerilo kada je Seha u pitanju!
...**** je bit trener, svako ispira usta stobom...neki dan ovdje djecko izvali, dabogda amar imao sa mamom bebu jer je dao sehi traku...ja bi snajper sa sobom nosao da sjedim na klupi :mrgreen:
Sigurno se sjecas Adzemovih nastupa u sampionskoj sezoni kada su u 15.toj minuti sa sjevera dobacivali "Amare mjenjaj ga yebo te on" :mrgreen: Ja mislim protiv Troglava da je tekma bila!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 04 dec 2009, 17:34

Joj mrsko mi vise pisat o Sehi ,ako neko ima pamto nesto da kaze veznbao za klub i pojacanja nek pise ako ne onda tisina.KRAJ RASPRAVE

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 04 dec 2009, 17:36

nime_tm87 je napisao/la:Joj mrsko mi vise pisat o Sehi ,ako neko ima pamto nesto da kaze veznbao za klub i pojacanja nek pise ako ne onda tisina.KRAJ RASPRAVE
E takav jedan treba na sjeveru! Da usutka one psovace cim kazu JE .. 8-)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 04 dec 2009, 17:39

A jos bolje od toga je sto se godinama plakalo za Amarom, covjek dodje i evo sta mu neko napise...Definitivno smo teska publika i nije da postoje psovaci sa sjevera uopste je takva situacija, po meni jer je prije nekoliko godina nestalo tog nekog pozitivnog naboja a to se moglo primjetiti u recimo utakmici sa Sirokim osjecao sam se ko nekad, pa nas je na treningu nekad bilo ko sad raje na utakmici, za povratak dobre atmosfere potrebno je vrijeme i naravno uspjesi nismo na losem putu a tada ce oni nezadovoljni psovaci sami nestati ili ce se uklopiti u masi.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ristagrad i 35 gostiju.