Malo se nadovezite na temu sadasnju!
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Napad je losiji 100puta od odbrane i niko im ne zvizdi...sto?...jer su licemjeri...sorrow je napisao/la:gdje si jos vidio da navijac vuce trenera za rukav davajuci mu sugestije ko ce igrati a ko ne?? to se moze samo zvizdukom, koji opet ništa ne moze promijeniti jer je struka tu da odluci ko ce igrati a ko nece, ali bar tako mogu izraziti svoje nezadovoljstvo stanjem viđenim na terenu...i nema drugog nacina...ja ako nisam zadovoljan nemogu aplauzirati a necu ni sutiti...i nemoj se saliti na tu temu Zeljo prije 30 god, sadašnji Zeljo...tebi nije sjeb kad ti dođu livadske ekipe poput Rudara, Zrinjskog i uzmu bodove na Grbavici???Seyo_TM je napisao/la:A kako bi ti sebe nazvao???...zvizdeci direktno utices na samopuzdanje igraca, onih koji ga okruzuju i onih koji su ga postavili medju te stative...za koga navijas????? zelju od prije 20 godina ili onog kakav je sada...dacu ti ja album sa slikicama iz 86 pa pljesci...
Znas kakva je to ljubav...isto ko kad frajer razbije trebu od ljubavi "bona ja te marisem jer te previse volim"...
Nezadovoljan si, onda otidji na trening i fino reci cika amare mislim da neznate izabrati golmana i da ne vidite da je on nije talentovan...
Za svaku sehinu nesigurnost si TI kriv! lafo trpite momka 3 godine, a 3 godine mu zvizdite...kad god nas je spasio sutite, niko ni aplauz, nista...
SVAKI igrac je na terenu jer je Amar tako rekao, ako je igrac los to je Amarova krivica jer ga gledamo a ne igraceva!
I jos jednom ako zelis Zelji dobro neces mu zvizdati, nego ces otici na trening i dati treneru do znanja da mu nesto u timu ne stima!
Moze li se neko sjetit kad smo zvizdali nekom protivnickom igracu a da nije spaljevic i pitar???
Normala meni nije krivo nek banuju prvog mene kad kiksam...I priznam jesam reko sam liku da je MALUMAN...ali naravno nakon njegova 4 posta provokacija...a Bgm prije tog kljcnog posta sam pokusao sa njim i jos par forumasa normalno pricatiManijakk je napisao/la:Ja sam do sada bio 20 dana na hladjenju, zbog admina... ja ne znam koji im je...
necemo vise o mom banu ali nisu ni mene za 1000 i kusur postova nijednom banovali pa sinoc jesu...ali nemoj te vise kvarti temu zbog mog bana...procice 7 dananime_tm87 je napisao/la:Mene za ovih evo 680 i kusur postova dosad nijednom nisu banali
pa Bosno moja divna mila...pa na lijepom plavom Dunavu...pile87 je napisao/la:Pa sad niko nije spomenuo da je Stanic bio taj koji je ispao i Seha pravi penal, al druga stvar je to sto kod nas kad nekog raja uzme na zub bio dobar ili los nece valjati ni u jednom slucaju.Nekad se navijaci Zelje imali onaj prepoznatljiv smek sa pjesmama Mehmeda majka budila koje su pjevane Mesi, shavatam itekako da nije to vise isto vrijeme al ko je pametan shvatice, Seha je jako mlad za jednog golmana i takav ima dosta utakmica iza sebe golmani sazrijevaju s godinama to je cinjenica i kad vec spominjemo posudbu u neki drugi klub sad je vec kasno za to, ako je to trebalo odraditi onda je to trebalo biti prije najmanje dvije sezone.
s ovim me mozes usreciti jedino ako nisam u pravu i ako Seha postane golmanchina, ja se nadam da ce tako biti, a ako bude ja cu se javno ovdje na forumu izviniti tebi i tvojim istomisljenicimaSeyo_TM je napisao/la:Napad je losiji 100puta od odbrane i niko im ne zvizdi...sto?...jer su licemjeri...sorrow je napisao/la:gdje si jos vidio da navijac vuce trenera za rukav davajuci mu sugestije ko ce igrati a ko ne?? to se moze samo zvizdukom, koji opet ništa ne moze promijeniti jer je struka tu da odluci ko ce igrati a ko nece, ali bar tako mogu izraziti svoje nezadovoljstvo stanjem viđenim na terenu...i nema drugog nacina...ja ako nisam zadovoljan nemogu aplauzirati a necu ni sutiti...i nemoj se saliti na tu temu Zeljo prije 30 god, sadašnji Zeljo...tebi nije sjeb kad ti dođu livadske ekipe poput Rudara, Zrinjskog i uzmu bodove na Grbavici???Seyo_TM je napisao/la:A kako bi ti sebe nazvao???...zvizdeci direktno utices na samopuzdanje igraca, onih koji ga okruzuju i onih koji su ga postavili medju te stative...za koga navijas????? zelju od prije 20 godina ili onog kakav je sada...dacu ti ja album sa slikicama iz 86 pa pljesci...
Znas kakva je to ljubav...isto ko kad frajer razbije trebu od ljubavi "bona ja te marisem jer te previse volim"...
Nezadovoljan si, onda otidji na trening i fino reci cika amare mislim da neznate izabrati golmana i da ne vidite da je on nije talentovan...
Za svaku sehinu nesigurnost si TI kriv! lafo trpite momka 3 godine, a 3 godine mu zvizdite...kad god nas je spasio sutite, niko ni aplauz, nista...
SVAKI igrac je na terenu jer je Amar tako rekao, ako je igrac los to je Amarova krivica jer ga gledamo a ne igraceva!
I jos jednom ako zelis Zelji dobro neces mu zvizdati, nego ces otici na trening i dati treneru do znanja da mu nesto u timu ne stima!
Moze li se neko sjetit kad smo zvizdali nekom protivnickom igracu a da nije spaljevic i pitar???
Dosad smo trebali dati 15 golova vise, ali NE sehic ne valja, on je kriv jer nam je napad tup...
U svakom klubu ce navijaci otici na trening, barem nekom normalnom klubu a ne provincijskom, i izraziti nezadovoljstvo! ako ne vjerujes meni raspitaj se malo i procitaj po netu...
I samo da te usrecim...Seha nece nigdje sa stativa, jedino ako ga povreda ne sprijeci da brani...i da te utjesim, branio bi kod svakog trenera koji bi dosao, ne samo Amara...
...**** je bit trener, svako ispira usta stobom...neki dan ovdje djecko izvali, dabogda amar imao sa mamom bebu jer je dao sehi traku...ja bi snajper sa sobom nosao da sjedim na klupibistrikboy je napisao/la:Amar je jedino mjerilo kada je Seha u pitanju!
Sigurno se sjecas Adzemovih nastupa u sampionskoj sezoni kada su u 15.toj minuti sa sjevera dobacivali "Amare mjenjaj ga yebo te on"Seyo_TM je napisao/la:...**** je bit trener, svako ispira usta stobom...neki dan ovdje djecko izvali, dabogda amar imao sa mamom bebu jer je dao sehi traku...ja bi snajper sa sobom nosao da sjedim na klupibistrikboy je napisao/la:Amar je jedino mjerilo kada je Seha u pitanju!
E takav jedan treba na sjeveru! Da usutka one psovace cim kazu JE ..nime_tm87 je napisao/la:Joj mrsko mi vise pisat o Sehi ,ako neko ima pamto nesto da kaze veznbao za klub i pojacanja nek pise ako ne onda tisina.KRAJ RASPRAVE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.