Ovi su bas okomiti.L_blancos je napisao/la:Ova selekcija je susta suprotnost svih drugih selekcija Spanije.
Nema meljanja lopte, Jese i Delofeu su igracine.
Reprezentacija Spanije - La Roja
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Reprezentacija Spanije - La Roja
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Jese i Delofeu su igracine,ali isto tako vec si umislili da su Ronaldo i Messi . To im nece valjati u karijeri . Trenutno nisu niko i nista,imaju dobre sezone u drugoj ligi ,ali kada ostave pecat u nekoj klubu ,onda nek se qurce a ne kao sinoc Izgube loptu i nista,stanu i cekaju da neki drugi igrac pogine za tu loptu da bi oni se oni mogli zahebavati s istom i driblati petoricu igraca .
Manquillo odlican,dosta pretrcao ,bio je dobar i u napadau i u odbrani . Ocekivao sam vise od Bernata . Vezni red nekako mi je djelovao najlosije . Oliver je bio vrlo aktivan, ali igrao je previse povuceno i nije odigrao nesto specijalno . Suso prilicno dobar utisak ostavio na mene . 
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Hazarderski.
koja furka bez devetke
mada kontam da je Jesea djelom izvadio , jer ovaj nije bas toliko spreman nakon duge sezone.
koja furka bez devetke
mada kontam da je Jesea djelom izvadio , jer ovaj nije bas toliko spreman nakon duge sezone.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Španija dobila , Jese zabio.
al haman se to podrazumijeva jer nikog ne zanima
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ma vidio sam da ih je Jese bac'o po podu.Raul_64 je napisao/la:Španija dobila , Jese zabio.
Mali je strasan.
A Deuofeu nije ni igrao tako da su francuzi dobro i prosli.
Zato seniori sada protiv Italije tanko.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Oliver je, iskreno, najveci talent u ovoj generaciji.
Svaka cast i Jeseu i Delofeu, koji su vise eksponirani radi klubova, ali ono sto ima Oliver vec sada se moze nagovjestiti da ce biti strasna igracina.
Svaka cast i Jeseu i Delofeu, koji su vise eksponirani radi klubova, ali ono sto ima Oliver vec sada se moze nagovjestiti da ce biti strasna igracina.
Ja nikako da stignem da odgledam Olivera
vidim po komentarima da je bio odlican ...a i na Blanca je ostavio dobar utisak koliko vidim
.
Sto se tice utakmice Spanija -Italija. Italijani su bili bolji , trebali su mozda i voditi . Fale ovdje za ovakvu postavku Italijana Soldado i Fabregas, jer Soldado se dobro krece izmedju linija odbrane ,i tako ostavljajuci iza rupe za Fabregasa koji zna da se priguzi iz drugog plana, sto je pokazao i na ovom Cupu . Pedro napolje a umjesto njega Navas i Martinez umjesto Silve .
Sto se tice utakmice Spanija -Italija. Italijani su bili bolji , trebali su mozda i voditi . Fale ovdje za ovakvu postavku Italijana Soldado i Fabregas, jer Soldado se dobro krece izmedju linija odbrane ,i tako ostavljajuci iza rupe za Fabregasa koji zna da se priguzi iz drugog plana, sto je pokazao i na ovom Cupu . Pedro napolje a umjesto njega Navas i Martinez umjesto Silve .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
- anonymousHD
- Kontakt:
Još ovaj Kup da uzmemo i da završim pratit repke... Više nije zanimljivo. 
Najopasniji po gol Italije bili su Ramos i Pique .
Navas je veceras prekuco , prolazio je kako je htio , uz to sve ima i sjajan centarsut.Al' kakav je igrac Iniesta , veceras je imao par jeebackih poteza , ono kad je posl'o par Italijana po cevape pa onda pas za Albu
. Imao je i onaj sjajan solo- prodor i onda sut u aut .
Sut mora popraviti, ima brate prilicno neprecizan udarac.
Al' samo su Ramo i Sacirin prejjak stoperski par .

Al' samo su Ramo i Sacirin prejjak stoperski par .

I Iniesta je dobro podbacio. Na stranu njegovi driblinzi i prodori koje radi svaku utakmicu, ali nije ni on bio svoj, za Xavija da ne pricam ..
Jedan Fabregas i Villa mu sjede na klupi a on Torresa ostavlja i jos kasnije Martineza ubacuje da mu glumi napadaca, naravno totalni fejl.
Pressing se igrao nekih 10 minuta i gotovo.
Sada se tek vidi koliko Alonso fali ..
Jedan Fabregas i Villa mu sjede na klupi a on Torresa ostavlja i jos kasnije Martineza ubacuje da mu glumi napadaca, naravno totalni fejl.
Pressing se igrao nekih 10 minuta i gotovo.
Sada se tek vidi koliko Alonso fali ..
- RealMoudrid
- Kontakt:
Puno se priča o Xaviju, Iniesti, Alonsu itd itd.
Kikser je taj koji je donio većinu velikih naslova Španiji. I to doslovno. A večeras je donio i finale. Najveći igrač u historiji Furije.
Kikser je taj koji je donio većinu velikih naslova Španiji. I to doslovno. A večeras je donio i finale. Najveći igrač u historiji Furije.
Zadnja izmjena: RealMoudrid, dana/u 28 jun 2013, 00:48, ukupno mijenjano 1 put.
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Tačno.RealMoudrid je napisao/la:Puno se priča o Xaviju, Iniesti, Alonsu itd itd.
Kikser je taj koji je donio većinu velikih naslova Španija. I to doslovno. A večeras je donio i finale. Najveći igrač u historiji Furije.
Xavi je najveci da se razumijemo.
Ne moze rezerva Madrida u istu recenicu s njim.
- RealMoudrid
- Kontakt:
Misliš onaj Xavi koji je presjedio svoje prvo finale Lige prvaka? Da. Najveći dodavač na pola metra u historiji nogometa. Ništa više.M4kaveli je napisao/la:Xavi je najveci da se razumijemo.
Doviđenja.
2012/2013
Bas taj.RealMoudrid je napisao/la:Misliš onaj Xavi koji je presjedio svoje prvo finale Lige prvaka? Da. Najveći dodavač na pola metra u historiji nogometa. Ništa više.M4kaveli je napisao/la:Xavi je najveci da se razumijemo.
Doviđenja.
- Consigliere
- Kontakt:
Ko je kikser?
Xavi je doktor nogometa, yebes hejtere.
Xavi je doktor nogometa, yebes hejtere.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Pretjerano ti seres jarane. Ne moze u istu recenicu s njim?M4kaveli je napisao/la:Xavi je najveci da se razumijemo.
Pa u najmanju ruku , Iker je rame uz rame sa Xavijem. Po mnogima je i najveci . Al' ok tebi halalimo, ionako ne ocekujemo objektivnost od tebe kad su Real i Barca u pitanju.
Jeboo te da nisam procitao ovo "rezerva Madrida" pomislio bi da je u pitanju usporedba Valdes-Xavi
Iker je najveći Španac u historiji i najveći golman na svijetu u historiji.Iniesta je nakon njega najzaslužniji za titule Španije.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ovo je bila zayebancija za Casillasa dakako.geoxx je napisao/la:Pretjerano ti seres jarane. Ne moze u istu recenicu s njim?M4kaveli je napisao/la:Xavi je najveci da se razumijemo.
Ne moze rezerva Madrida u istu recenicu s njim.![]()
Pa u najmanju ruku , Iker je rame uz rame sa Xavijem. Po mnogima je i najveci . Al' ok tebi halalimo, ionako ne ocekujemo objektivnost od tebe kad su Real i Barca u pitanju.![]()
Jeboo te da nisam procitao ovo "rezerva Madrida" pomislio bi da je u pitanju usporedba Valdes-Xavi
Sta bi ti odgovorio na ovako ''objektivan'' post ?
RealMoudrid je napisao/la:Misliš onaj Xavi koji je presjedio svoje prvo finale Lige prvaka? Da. Najveći dodavač na pola metra u historiji nogometa. Ništa više.M4kaveli je napisao/la:Xavi je najveci da se razumijemo.
Doviđenja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.