Zdravlje
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Zdravlje
Imam ja sa hemoroidom xd 

- vedofeelgood
- Kontakt:
Imam ja s bananama
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
@ vedo, jadan ti
Ja sam dok sam bio mlađi imao problema sa krajnicima, međutim, kako su godine prolazile, prestao je taj problem.
A hronično sam prehlađen, još od marta prošle godine, stalno mi nos curi izutra.
A kada igram nogomet, nemam problema, jedino sa šprintevima i konstantnošću zbog ( ne ) kondicije.
Što se tiče lomova, jednom sam slomio lijevu ruku, kojom i pišem, krajem osnovne škole, a tada su bili svi kontrolni, i onda sam morao sve usmeno odgovarati.
Nakon skidanja gipsa, ponovo slomim ruku, nakon 3 dana, odem da mi snimaju RTG, kažu nacikla, al nesmijemo da ti stavljamo gips " na svježe ", zato što si tek skinuo stari, i tako ostavim da mi zacijeli samo.
Eto, to bi bilo ukratko, ostalih problema sa zdravljem i nemam.

Ja sam dok sam bio mlađi imao problema sa krajnicima, međutim, kako su godine prolazile, prestao je taj problem.
A hronično sam prehlađen, još od marta prošle godine, stalno mi nos curi izutra.
A kada igram nogomet, nemam problema, jedino sa šprintevima i konstantnošću zbog ( ne ) kondicije.
Što se tiče lomova, jednom sam slomio lijevu ruku, kojom i pišem, krajem osnovne škole, a tada su bili svi kontrolni, i onda sam morao sve usmeno odgovarati.
Nakon skidanja gipsa, ponovo slomim ruku, nakon 3 dana, odem da mi snimaju RTG, kažu nacikla, al nesmijemo da ti stavljamo gips " na svježe ", zato što si tek skinuo stari, i tako ostavim da mi zacijeli samo.
Eto, to bi bilo ukratko, ostalih problema sa zdravljem i nemam.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
kosti lomio četiri puta, huh...
Sad, lijeva ruka jednom, desna ruka jednom, oba koljena otišla na grbama dok sam treniro fudbal, probio nogu na 4 razl.mjesta, jedno je koljeno desno, glava 3 puta razbijena, fali mi kose na tim mjestima, hronična povreda ramena, to je ukratko
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Jesi li ti jos ziv?Dex je napisao/la:Sad, lijeva ruka jednom, desna ruka jednom, oba koljena otišla na grbama dok sam treniro fudbal, probio nogu na 4 razl.mjesta, jedno je koljeno desno, glava 3 puta razbijena, fali mi kose na tim mjestima, hronična povreda ramena, to je ukratko

Đes vise, ti si slomio sve sto se dalo slomit

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Danas sam sjebao ovo napaceno koljeno prilikom ustajanja sa wc solje. Yup, i to se desilo.
Ma jedva, samo noge nisam lomio i kičmu, ovo sam sve živo razvaljivo, koliko sam kod doktora proveo na tim pregledima, al sad se čuvam pravo, ne igram fudbala ko prije, ko budala na svaku loptuUnofficialpage je napisao/la:Jesi li ti jos ziv?Dex je napisao/la:Sad, lijeva ruka jednom, desna ruka jednom, oba koljena otišla na grbama dok sam treniro fudbal, probio nogu na 4 razl.mjesta, jedno je koljeno desno, glava 3 puta razbijena, fali mi kose na tim mjestima, hronična povreda ramena, to je ukratko
Đes vise, ti si slomio sve sto se dalo slomit
- reds_forever
- Kontakt:
ja imam zucnu kesu dvostruko presavijenu i kaze zubar da imam traumu na desnom obrazu 

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
smanji drkanjeCautinho je napisao/la:Šta je najbolje protiv bubuljica,akni,čvilja...
FK Sarajevo !
- Cautinho
- Kontakt:
Jel ozbiljno?RizLa je napisao/la:smanji drkanjeCautinho je napisao/la:Šta je najbolje protiv bubuljica,akni,čvilja...
Keep walking.
Logično da je do tog, nemoj više po pet puta, rijeđe to, em ti ruka ode bezze
ja sam našao neku kremu,ubija
samo što se meni neda mazati svaku noć prije spavanja,ali uglavnom djeluje,nijedne nisam dobio dok sam mazao
a uklanja i već formirane

samo što se meni neda mazati svaku noć prije spavanja,ali uglavnom djeluje,nijedne nisam dobio dok sam mazao

Kakvih sam sve problema imo, sreća nikad nisam imo s bubuljicama, samo nekad neka iskoči i to na ljeto od znoja poslije teretane pa kad izađem na sunce 

- Cautinho
- Kontakt:
U mene ista situacija,imam i ja nesto,i izgleda da smiruje crvenilo i da ih susi,ali se meni neda to mazati svaku noc.bazeni je napisao/la:ja sam našao neku kremu,ubija![]()
samo što se meni neda mazati svaku noć prije spavanja,ali uglavnom djeluje,nijedne nisam dobio dok sam mazao![]()
Koja ti je krema?
Keep walking.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
jel neko od vas dobije nekad crvenilo na ocnim kapcima? ja uvjek dobijem nekad u ovo doba, malo se crveni, ali zna nekad zasrbiti pa se pocesem onako mahinalno, onda pogorsam i jos vise mi se zacrveni, a zna se nekad i koza perutati, pretpostavljam da je to zbog alergije, da li je ko od vas ima neku kremu preporuciti ili neki drugi nacin kako da se rijesim ovoga? samo ako je ikako moguce bez ikakvih tableta, masti, krema i sl, osim ako bas moram to kupiti
U mene se pojavljivalo bas skoro to na kapku,prvo crvenilo,kasnije nesto k'o herpes..mati mi rece da i prije kad sam bio manji,kad bi imao temperaturu,pojavljivalo mi se to :/QUARESMA 18<<< je napisao/la:jel neko od vas dobije nekad crvenilo na ocnim kapcima? ja uvjek dobijem nekad u ovo doba, malo se crveni, ali zna nekad zasrbiti pa se pocesem onako mahinalno, onda pogorsam i jos vise mi se zacrveni, a zna se nekad i koza perutati, pretpostavljam da je to zbog alergije, da li je ko od vas ima neku kremu preporuciti ili neki drugi nacin kako da se rijesim ovoga? samo ako je ikako moguce bez ikakvih tableta, masti, krema i sl, osim ako bas moram to kupiti
Trenutno korisnika/ca: Huske, kraljttbvb, MaroonBjelave i 11 gostiju.