Problem Slobode uopste je da igraci ne mogu potpisati profesionalni ugovor jer igraju 1.Federacije, svaki igrac koji je tu moze imat samo amaterski ugovor i to predstavlja veliki problem, jer ovi mladji igraci ne mogu potpisati profesinalni ugovor na 4 godine na primjer. Jos kad dodas da je Adem Sabovic menadjer Gojkovicu onda ti je sve jasno, znaci Reno nema nikakve veze stim, njemu kad Adem kaze da ce ici u Celik on mora tu otic nema druge.
Ne znam sta kukate za odlaskom Gradimira Crnogorca, smijesno je to da govorite da je najbolji igrac bio Slobode u prosloj sezoni, bio sam i ja na stadionu i gledao svaku utakmicu, po meni Grado nije nesto posebno poakazao u ovoj proljetnoj sezoni realno govoreci, imao je dosta gresaka, i vi ako mislite da je on za Slobodu igrac onda se varate, dao je gol protiv Bratstva i to je to, imao je dosta gresaka a da ne govorim onu u Vitezu gresku koju je napravio, mnogi ce se slozit samnom da je Sloboda imala bolju ekipu na jesen nego na proljece, pa Tarik Ceric koji je stariji od njeg je mnogo dao za Slobodu u protekloj sezoni, dao 4 gola sto dovoljno govori o svemu.
Sad neke spekulacije kruze da ce dosta igraca doci i da ce ih i otici, ne znam sta da kazem, svi smo mi mislili da treba forsirat mladje igrace ali zapravo oni ne mogu iznijeti taj teret da bi se plasirali u PL, znaci moramo dovesti ozbiljne igrace koji su zeljni lopte a ne "Vive Cluba" "Rome" itd. Dosta smo mi popustali ovim igracima i previse su se uobrazili. Znaci samo ozbiljni igraci dolaze u obzir a ne oni koji ce ucjenjivati kao npr Crnogorac pa nisi ti druze Spahic.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫