FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Backspace
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Backspace » 29 jun 2013, 14:18

Ja bi radije mozda jednog desnog beka jer svi znamo da je Lahm u nekim godinama mislim moze igrati da se razumijemo, opet ne treba rizikovat da se povrijedi i sta onda? ;)

Napadac u slucaju da Mario ode ja sam samo za Lewu. ;)

MIA SAN MIA.! 8-)
Was ist ein Dortmunder in der Sauna???
Kacke am Dampfen!!!

I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 29 jun 2013, 14:25

Backspace je napisao/la:Ja bi radije mozda jednog desnog beka jer svi znamo da je Lahm u nekim godinama mislim moze igrati da se razumijemo, opet ne treba rizikovat da se povrijedi i sta onda? ;)

Napadac u slucaju da Mario ode ja sam samo za Lewu. ;)

MIA SAN MIA.! 8-)
A Rafinha :?: :)

Dokazao da moze dostojno zamijeniti naseg kapitena.

A Lewat je nas al od 2014-te.

Backspace
Kontakt:

Post Postao/la Backspace » 29 jun 2013, 14:29

Jaaaa doduse Rafa ja zaboravio na njega hvala sto si me napomeno. :)

Lewa svakako sad ga ne daju do godine dzaba ce doci ha ya. ;) :P
Kacke am Dampfen!!!

I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 29 jun 2013, 14:44

Mirni smo što se tiče transfera, jedino ako ode Gomez onda treba naći nekogu dostojnu zamjenu za Gomeza i trebalo bi dovesti još jednog igrača u odbranu prvensveno zbog odsustva Badstubera jer se Holiger tek vraća u martu. 8-)
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

Backspace
Kontakt:

Post Postao/la Backspace » 29 jun 2013, 14:47

@brzitesanj naravno ali opet se nadam to da ce Pep dovesti barem jos jednog igraca ako nista. ;)
Kacke am Dampfen!!!

I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 29 jun 2013, 14:50

Boa,Dante,Kirchoff,i Buyto potrebe za dovodjenjem odbrambenog igraca bas i ne vidim,istina povezivani smo sa raznim imenima,ali to su izgleda bile samo spekulacije i nista vise ;)

Ne bih ja tu nista dirao :)

Backspace
Kontakt:

Post Postao/la Backspace » 29 jun 2013, 14:52

Ta trojica uredu Buyten jos malo i penzija ili ce otici sve mi na to mirise ali otom potom... ;)

Nebi se trebalo nista dirati uostalom Pep je tu i uprava koja dominira a ne mi navijaci ili ti ga kako god vec. ;)
Kacke am Dampfen!!!

I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 29 jun 2013, 15:03

Backspace je napisao/la:Ta trojica uredu Buyten jos malo i penzija ili ce otici sve mi na to mirise ali otom potom... ;)
Buyto je produzio ugovor na jos jednu sezonu ;)

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 29 jun 2013, 15:23

Pep uhvacen dok krade lubenice po pijaci... Sram ga bilo :-)
slika
Zbog velike velicine slike, istu otvorite desnim klikom i pritisnite na Open in Nju Teb da bi vodjeli tu bruku i sramotu

Pita Pepi Kirchoffa "Koji gel koristi?", a on njemu odgovara "Suti mali!"
slika
Sent from my Philips Smart TV.

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 29 jun 2013, 15:37

Backspace je napisao/la:@brzitesanj naravno ali opet se nadam to da ce Pep dovesti barem jos jednog igraca ako nista. ;)
Kojeg bi ti to igrača želio da Pep dovede. ;)
dr.adnan je napisao/la:Pep uhvacen dok krade lubenice po pijaci... Sram ga bilo :-)
slika
Zbog velike velicine slike, istu otvorite desnim klikom i pritisnite na Open in Nju Teb da bi vodjeli tu bruku i sramotu
:lol: :lol: :lol:
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 29 jun 2013, 15:59

Bilall je napisao/la: Sinoc Effe komentarise Leverkusen a nema ga ovamo.. a bez njega ovaj pdf definitivno nije isti. Gero se izgubio u vidu magle a za njim i don_burza, a i anton nas je napustio.
Ma dići ćemo atmosferu kad već toliko insistiraš. Mora više biti i materijala za to... :D
Ali nađe se uvijek.....

A što se nabrojanih forumaša tiče, Gero će se opet aktivirat, samo sad mislim da malo više opet rilja u Švabiji, pa ne može toliko biti aktivan. Don Burza mi je enigma, nisam upratio šta se s čovjekom dogodilo? :? Bio dosta aktivan, a da sad ni po koju minuticu ne može odvojit za pdf, ne znam....Mora da je na nekim dijelovima planete gdje se teško dolazi do neta.... :D Hajd nek je samo zdrav i živ....Ja se samo plašim da sa damama sumnjivog morala nije pretjerao....Ali valjda čovjek ima mjeru......

Evo Neutral nam je zabrinut šta s Gomom i ko će ga kupit. Nervoza ga uhvatila oko toga. Opušteno, opušteno, to ćemo mi lako, samo se čeka neka veća ponuda, možda evo City uleti. Riješit će se to, a ako čovjek ostane kod nas opet dobro. Samo valjda će se tad sve sredit kako treba.....

Drugi već poletili da se brinu ko bi trebao još doći, oni bi samo da kupuju. Pa imate i slatki program po tržnim centrima pa tamo kupujte.... :D
Možda bude neko iznenađenje do kraja roka, a ja o tome ne razmišljam i skoro da ne želim pojačanja još neka.
Goetzinho je tu, pa to je fantazija, šta više da duša poželi. Ako kakva bomba bude, super, ja sretan. Ali baš neki kalibar, to se ne odbija.... :) A da se nešto mora kupovat, ne mora.....

Za Lewata mnogi misle da je priča završena, a ja nešto dosta vjerujem, da on stiže već ovog ljeta. Nekako dosta toga govori u prilog tome. Njega mogu zavolit i reči da je to pravi transfer, ako čovjek bude trpao ko lud i baš bude na visokom nivou. Do tad nekako i može doći kod nas i ne mora. Opet sve zavisi dal će Gomo sigurno otići...Dolazak transfera me sigurno ne bi izbacio iz cipela....Nije to sad nešto (pa ni približno tome) kao kad je dolazio Martinez, za kojeg sam rekao da će nam donijeti novu dimenziju igre, on nas je baš unaprijedio. A to je jednostavno transfer bio, zbog kojeg nastaje euforija. Pa onda Goetze, pa i to je fantazija. A onda Lewat je tu u rangiranju, ko eto nešt onako, nešto što bi moglo biti dobro, ali ne stvara mi euforiju neku.

Ako Gomez i ode, nama iz prije pomenutih razloga ne treba novi napadač faktički. Ono zbog više opcija nije zgoreg da dođe, ali nije potreba. Znamo da bi tad imali Pizarra i Mandžu, a Muller bi onda u špicu kod Pepa bio ozbiljna opcija i rado bi volio to vidjet. Nekako Mullera smo vidjeli u različitim ulogama, a samo ga još želimo vidjet baš u špicu. On je to nekad prije i igrao, prije nego je postao standardan.
Goetze povremeno kao false 9, može biti zanimljivo, ali protiv nekih protivnika to ne treba forsirat.
Ali ja generalno mislim da bi mi mogli dostići takav nivo, da brojne varijacije će biti moguće tokom same utakmice i to će našu ekipu učiniti totalno nepredvidljivom. A znamo kakva nam je ekipa već sad, po ovom nivou iz protekle sezone..... :)

E sad želim postaviti jedno pitanje? Ko vam je onako iskreno ulijevao više povjerenja prošle sezone, Boateng ili Van Buyten? Ja moram priznat da je dugo vremena meni Belgijanac, ali pri kraju sezone je Boa napravio određene iskorake. A sad me malo više po tom pitanju vaše mišljenje (sviju znači) zanima. Pa poslije možda po tom pitanju još nešto kažem detaljnije....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 29 jun 2013, 16:00

:lol:
slika
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 29 jun 2013, 16:55

effe_sa je napisao/la:Don Burza mi je enigma, nisam upratio šta se s čovjekom dogodilo?
i burza je u inostranstvu. nema sta, njih dvojica crnce ko pravi. 8-)
nego, sta je sa antona? fale nam njegovi postovi.
al da je tema loma zamrla, zamrla je. jedva cekam da krenu utakmice, pa da je prodrmamo. 8-)
ustvari, ispravnije je napisat da je prodrmate.
da mi nije onog savjetovalista preko privatnih, davno bi se digle ruke od foruma.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

libje
Kontakt:

Post Postao/la libje » 29 jun 2013, 18:10

http://www.abendzeitung-muenchen.de/inh ... refresh=51
Live-ticker

Prva utakmica pod palicom Pepa!!!

Sastav:
Manuel Neuer, Jan Kirchhoff, Philipp Lahm, Thomas Müller, Diego Contento, Emre Can, Pierre-Emile Höjbjerg, Alessandro Schöpf, Rico Strieder, Vladimir Rankovic, Oliver Markoutz.
Zadnja izmjena: libje, dana/u 29 jun 2013, 18:12, ukupno mijenjano 1 put.
--------------- Neuer -----------------
Lahm---Boateng---Martinez---Alaba
---------- Schweinsteiger ------------
-------Thiago ------- Götze-----------
---Robben ------------------ Ribery---
--------------- Lewa ------------------

nele-BHF
Kontakt:

Post Postao/la nele-BHF » 29 jun 2013, 18:11

Kad porastem naučit ću njemački jezik. ^^

libje
Kontakt:

Post Postao/la libje » 29 jun 2013, 18:14

nele-BHF je napisao/la:Kad porastem naučit ću njemački jezik. ^^
Evo da se ne sikiraš!!!!

10.: TOR für den FC Bayern! 0:1. Oliver Markoutz. Aus 15 Metern, links flach unten ins Tor.

libje
Kontakt:

Post Postao/la libje » 29 jun 2013, 18:17

slika

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 29 jun 2013, 18:37

nele-BHF je napisao/la:Kad porastem naučit ću njemački jezik. ^^
Od kad ga samo više učiš.....Rekoh ja tebi davno, na časove kad god hoćeš po povoljnoj tarifi..Za tebe ko jarana....... :D
secer je napisao/la:
effe_sa je napisao/la:Don Burza mi je enigma, nisam upratio šta se s čovjekom dogodilo?
i burza je u inostranstvu. nema sta, njih dvojica crnce ko pravi. 8-)
nego, sta je sa antona? fale nam njegovi postovi.
al da je tema loma zamrla, zamrla je. jedva cekam da krenu utakmice, pa da je prodrmamo. 8-)
ustvari, ispravnije je napisat da je prodrmate.
da mi nije onog savjetovalista preko privatnih, davno bi se digle ruke od foruma.
Morat ću ja njih obići uskoro da vidim šta oni tamo rade....Samo jel ono Burza isto u DE? Hajd gero je radnik, vrijedan, marljiv, ovaj Burza, njega treba na oko držat.....Ma otišao je on u neke istočne zemlje garant, lopina je to....
Obići ću i tebe Zuckeru, kad ti ne znaš da se javiš kad vamo dođeš, onda moram ja tamo inspekciju tvojih poslova da izvršim..... :)
A anto mrcina malo pauzira. Vratio se nakon pauze pomalo na onaj drugi forum, a na ovaj će samo jednom da uleti s nekim žestokim tekstom.....Samo čekam da uletim ovde i da to ugledam..... :)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 29 jun 2013, 18:42

U prvim minutama 1. srpnja Europska unija će dobiti novu članicu - Hrvatsku. Osim same Hrvatske, taj će trenutak, zanimljivo, zabilježiti i minhenska Allianz Arena...

Naime, od 22 sata u nedjelju do dva sata ujutro u ponedjeljak legendarna Allianz Arena će svjetliti u bojama hrvatskog grba (crveno-bijele boje). Time će dom nogometaša koji su vladali prošle sezone njemačkim i europskim travnjacima (Liga prvaka, Bundesliga, DFB Pokal) proslaviti ulazak Hrvatske u Europsku uniju, jednim dijelom i u čast svog igrača Marija Mandžukića.

- Ponosan sam što Hrvatska ulazi u Europsku uniju, a lijepo je znati što će i ovaj impresivni stadion barem nakratko biti hrvatski - rekao je Mandžukić koji je prošle sezone postigao 15 prvenstvenih pogodaka, te je dijelio treće mjesto ljestvice strijelaca Bundeslige.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Klare

Post Postao/la Klare » 29 jun 2013, 20:43

Bilall je napisao/la:Bit ce izgleda neko vrijeme dosadno na ovom pdf-u
Smaknut je', a bio zaista najbolji :( , dovoljan ti dokaz da ti pišeš na njemu, znači niže pasti nismo mogli. :lol:
Bilall je napisao/la:bez njega ovaj pdf definitivno nije isti.

Pa naravno da nije...,
neg' je stotinu puta bolji. :lol:
Kome je do ozbiljnih riječi i postova bez barem 10 smajlija 8-) (da, post da bi bio dobar to je najdonja granica koja mora biti ispunjena ;) )? :?:
Meni nije! :!:
Bilall je napisao/la:Gero
E ovaj prčonja fali :? , što jest jest. 8-)
mislim nisam ni ja sad nešto, navratim ja tu ostavim post, i odoh, znaš i sam... :)
Pa naravno da ću ići, ne pada mi napamet da ti ponavljam ki što ti sam ponovljaš. :mrgreen:

I još lik koji navrati samo pod gasom :mrgreen: , njega spomenuo nisi, a inače je dobar čovjek. 8-)

Što se Baye tiče i tog kadra koji treba da bude tema ovih dana,
trebalo bi to malo smanjti tako što bi idealno bilo Hojbjerga i Weihrauscha na posudbu poslati,
'vamo svakako neće igrati.
Inače ovaj napadač je meni totalna nepoznanica? :?

A inače, biće zanimljivo tek za ravno mjesec kad Domuzare budemo nabijali ki Roko. :lol:
Oj šta im se piše još svjesni nijesu. 8-)

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 1 gost.