Napadac u slucaju da Mario ode ja sam samo za Lewu.
MIA SAN MIA.!
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
A RafinhaBackspace je napisao/la:Ja bi radije mozda jednog desnog beka jer svi znamo da je Lahm u nekim godinama mislim moze igrati da se razumijemo, opet ne treba rizikovat da se povrijedi i sta onda?![]()
Napadac u slucaju da Mario ode ja sam samo za Lewu.![]()
MIA SAN MIA.!
Buyto je produzio ugovor na jos jednu sezonuBackspace je napisao/la:Ta trojica uredu Buyten jos malo i penzija ili ce otici sve mi na to mirise ali otom potom...![]()

Kojeg bi ti to igrača želio da Pep dovede.Backspace je napisao/la:@brzitesanj naravno ali opet se nadam to da ce Pep dovesti barem jos jednog igraca ako nista.
dr.adnan je napisao/la:Pep uhvacen dok krade lubenice po pijaci... Sram ga bilo
Zbog velike velicine slike, istu otvorite desnim klikom i pritisnite na Open in Nju Teb da bi vodjeli tu bruku i sramotu
Ma dići ćemo atmosferu kad već toliko insistiraš. Mora više biti i materijala za to...Bilall je napisao/la: Sinoc Effe komentarise Leverkusen a nema ga ovamo.. a bez njega ovaj pdf definitivno nije isti. Gero se izgubio u vidu magle a za njim i don_burza, a i anton nas je napustio.

i burza je u inostranstvu. nema sta, njih dvojica crnce ko pravi.effe_sa je napisao/la:Don Burza mi je enigma, nisam upratio šta se s čovjekom dogodilo?
Evo da se ne sikiraš!!!!nele-BHF je napisao/la:Kad porastem naučit ću njemački jezik. ^^
Od kad ga samo više učiš.....Rekoh ja tebi davno, na časove kad god hoćeš po povoljnoj tarifi..Za tebe ko jarana.......nele-BHF je napisao/la:Kad porastem naučit ću njemački jezik. ^^
Morat ću ja njih obići uskoro da vidim šta oni tamo rade....Samo jel ono Burza isto u DE? Hajd gero je radnik, vrijedan, marljiv, ovaj Burza, njega treba na oko držat.....Ma otišao je on u neke istočne zemlje garant, lopina je to....secer je napisao/la:i burza je u inostranstvu. nema sta, njih dvojica crnce ko pravi.effe_sa je napisao/la:Don Burza mi je enigma, nisam upratio šta se s čovjekom dogodilo?![]()
nego, sta je sa antona? fale nam njegovi postovi.
al da je tema loma zamrla, zamrla je. jedva cekam da krenu utakmice, pa da je prodrmamo.![]()
ustvari, ispravnije je napisat da je prodrmate.
da mi nije onog savjetovalista preko privatnih, davno bi se digle ruke od foruma.
Smaknut je', a bio zaista najboljiBilall je napisao/la:Bit ce izgleda neko vrijeme dosadno na ovom pdf-u
Bilall je napisao/la:bez njega ovaj pdf definitivno nije isti.
E ovaj prčonja faliBilall je napisao/la:Gero
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.