FK Mladost Velika Obarska

Obarska
Kontakt:

Re: FK Mladost Velika Obarska

Post Postao/la Obarska » 29 jun 2013, 21:13

Kevin je napisao/la:eto vam Širokog prvo kolo! :D
Super,dobro dosli :D , i da vas jos bolje ispratimo(naravno bez bodova)!! :mrgreen:

semberac
Kontakt:

Post Postao/la semberac » 30 jun 2013, 22:54

Obarska je napisao/la:
Kevin je napisao/la:eto vam Širokog prvo kolo! :D
Super,dobro dosli :D , i da vas jos bolje ispratimo(naravno bez bodova)!! :mrgreen:
Zemljace, Mladost ima jako tezak raspored u prvih nekoliko kola, tako da se nemoj unaprijed radovati. Zajedno cemo navijati ali bice jako tesko iako bar po onome sto pise u novinama, Mladost ima solidan tim.

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 18 jul 2013, 23:36

Svaka čast ljudima u Velikoj Obarskoj. Ne znam šta se bune ovdje ljudi što vi ulazite. Bože moj danas se igra moderan fudbal, nema više čast, tradicija samo novac i biznis, kapitalizam je bar jasan sistem.

Sretno vam, fina ulaganja ste napravili. Nadam se da će klub iz mog naselja krenuti vašim stopama "Fk Sloga Simin Han", evo trenutno ulaže čovjek 120 000 KM za stadion, elem se priprema za 1 kantonalnu. :mrgreen:

Samo naprijed, nemojte se bojat navijača, samo prijedlog da se zatvore lokalne radnje kad oni dolaze, da ne bi bilo minusa. :mrgreen:
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

19sioux89
Kontakt:

Post Postao/la 19sioux89 » 20 jul 2013, 23:08

Jaoo kakvog vi imate igraca,broj 3 lijevog beka igro u Lukavcu znaci prekuco je Ashley Cole-a :D
Jos par solidnih igraca npr vezni broj 11 odlican i napadac 18-ka sto je dao gol isto solidan,u odbrani malo skripi al da se to sve sredit, sve u svemu solidna ekipa...
14/88

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 21 jul 2013, 02:54

VolimTz je napisao/la:Svaka čast ljudima u Velikoj Obarskoj. Ne znam šta se bune ovdje ljudi što vi ulazite. Bože moj danas se igra moderan fudbal, nema više čast, tradicija samo novac i biznis, kapitalizam je bar jasan sistem.

Sretno vam, fina ulaganja ste napravili. Nadam se da će klub iz mog naselja krenuti vašim stopama "Fk Sloga Simin Han", evo trenutno ulaže čovjek 120 000 KM za stadion, elem se priprema za 1 kantonalnu. :mrgreen:

Samo naprijed, nemojte se bojat navijača, samo prijedlog da se zatvore lokalne radnje kad oni dolaze, da ne bi bilo minusa.
:mrgreen:
Robijasi su par puta,vracajuci se sa gostovanja iz Tz znali da ulete onako divljacki i pokusaju orobit prodavnicu i jednom cini mi se benzinsku u okolici Gracanice.Jednom su stali sa kombijima,raja onako po kaficima a njih jedno stotinjak ulaze kao da idu iz pustinje svi po flasu vode nose dehidrirali,i traze gdje da naspu :mrgreen: Pa su ih jednom prilikom znali i pistoljem iz jedne samoposluge istjerati :mrgreen:
Najaci su bili navijaci drine zvornik,vracajuci se sa neke tekme,stali u Orahovici,uletili u trgovinu pokrali pazar i masu kartona soka al u medjuvremenu su pred bus stali izbacivaci iz obliznje diskoteke i lagano usli u bus i ugasili ga.Nakon toga se morala sacekati policija a doticni su svi jedan po jedan izlazili i vracali sta su ukrali.Pare nikad nisu nadjene al kartoni soka,jabuke,banane i sta sve stoka nije krala je vraceno. :)
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 21 jul 2013, 23:44

Treba mi info ko vam je trener, kapiten i proizvođac dresova (i ako ima reklama na njemu, od koga su) :)

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 26 jul 2013, 00:00

$ $ " " $ је $?

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 26 jul 2013, 00:29

Do ove sezone na stadionu u Obarskoj, a sad će igrati u Bijeljini...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

ddjelmo
Kontakt:

Post Postao/la ddjelmo » 28 jul 2013, 19:49

Svaka cast na osvojenom bodu protiv "favorizovanog" brijega :)
Danas rodjak kaze, sad cu odigrat na siroki gle kvote.
Reko ne budalesi Mladost ce makar igrati X jer su ulazak u Premijer ligu pokazali na terenu.
Po mom ove godine za evropu od Srpskih timova bore se:
- Borac Banja Luka
- Radnik Bijeljina
dok Mladost V.O. ostaje u ligi.
A takodje bodrim ostale timove iz R. Srpske za opstanak.

napisano 05.08.2013

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 28 jul 2013, 20:49

čestitke od srca iz Sarajeva..nastavite u tom ritmu
btw. Gdje je ta Velika Obarska ??

ddjelmo
Kontakt:

Post Postao/la ddjelmo » 28 jul 2013, 21:00

Slika govori vise.
http://prntscr.com/1i1hxp" onclick="window.open(this.href);return false;
Po mom ove godine za evropu od Srpskih timova bore se:
- Borac Banja Luka
- Radnik Bijeljina
dok Mladost V.O. ostaje u ligi.
A takodje bodrim ostale timove iz R. Srpske za opstanak.

napisano 05.08.2013

thegunn
Kontakt:

Post Postao/la thegunn » 28 jul 2013, 22:42

moze li neko samo da mi kaze ime tog golmana Tripica,je li to bojan tripic koji je nekada branio za modricu i celik

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 28 jul 2013, 22:45

thegunn je napisao/la:moze li neko samo da mi kaze ime tog golmana Tripica,je li to bojan tripic koji je nekada branio za modricu i celik
Bojan, bivsi golman Celika i Modrice.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 29 jul 2013, 13:45

Ja mislim da ce te ove godine mnogim favoritima pomrsit racune........ siroki ste mogli glat dobit 3-1, al eto falilo vam te neke srece

Obarska
Kontakt:

Post Postao/la Obarska » 29 jul 2013, 16:23

Hvala,na cestitkama,moglo je i bolje,ali nije los ni bod! ;)

semberac
Kontakt:

Post Postao/la semberac » 04 avg 2013, 21:50

Pozdrav svima iz Bijeljine. Mladost je u prva dva kola pokazala da ima kvaliteta iako imaju jako tezak raspored u prvih 5 kola... Znajte da 7/8 igraca prvi put igra ligu ovog ranga i mislim da su odlicno startovali. Siroki su trebali dobiti ali sta je tu je, sreca je bila na strani ekipe sa vecom tradicijom... Cuo sam da su u Trebinju igrali jako lose ali bod u gostima je ravan pobjedi. Sledece kolo dolazi Celik koji je po meni u ovoj utakmici apsolutni favorit !!! Vidjecemo.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 06 avg 2013, 00:36

Čestitke na dobrim partijama u prva 2 kola. Sretno u nastavku !
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 06 avg 2013, 15:57

semberijo moja u aprilu ti si mene ljuljala u krilu

jel moze neko izdiktirat pocetni sastav mladosti iz prve 2 tekme, odprilike godine i kvalitet :)

Cickoo
Kontakt:

Post Postao/la Cickoo » 06 avg 2013, 21:56

Evo ovako, na golu je vama veoma poznat golman Bojan Tripic,bivsi golman Celika i Modrice.Dušan Hodžić,Vladimir Marković,Dušan Zelić,Nikola Mazic.Ramic Anel doskorašnji prvotimac Rudar Prijedora.Dalibor Krezovic,Komarčević Dragiša.Vasić Aleksandar,kapiten,prošao sve selekcije FK Mladost VO.Jevtić Miroslav i Nikolić Aleksandar (prešao ove sezone iz Željeznicara) napadači.Gol protiv Leotara dao je Vasiljevic,rezervista koji je ušao umjesto Nikolica.
Iskreno,kvalitet je najviše u sredini terena, i golman koji brani nemoguce :D Utakmicu protiv Širokog na stadionu u Bijeljini pratilo je 1.000 gledalaca,što je solidno jer VO je udaljena oko 10 kilometara od Bijeljine.Svi navijači su dobrodošli,i ja vam garantujem da nećete imati nikakvih problema!Teren sad nije bog zna kakav,jer se igra svake sedmice jedna utakmica,ali brate ovo je Bosna, nismo Englezi :lol:
003871312

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 06 avg 2013, 22:33

Cickoo je napisao/la:Evo ovako, na golu je vama veoma poznat golman Bojan Tripic,bivsi golman Celika i Modrice.Dušan Hodžić,Vladimir Marković,Dušan Zelić,Nikola Mazic.Ramic Anel doskorašnji prvotimac Rudar Prijedora.Dalibor Krezovic,Komarčević Dragiša.Vasić Aleksandar,kapiten,prošao sve selekcije FK Mladost VO.Jevtić Miroslav i Nikolić Aleksandar (prešao ove sezone iz Željeznicara) napadači.Gol protiv Leotara dao je Vasiljevic,rezervista koji je ušao umjesto Nikolica.
Iskreno,kvalitet je najviše u sredini terena, i golman koji brani nemoguce :D Utakmicu protiv Širokog na stadionu u Bijeljini pratilo je 1.000 gledalaca,što je solidno jer VO je udaljena oko 10 kilometara od Bijeljine.Svi navijači su dobrodošli,i ja vam garantujem da nećete imati nikakvih problema!Teren sad nije bog zna kakav,jer se igra svake sedmice jedna utakmica,ali brate ovo je Bosna, nismo Englezi :lol:
hvala na brzinskim informacijama. znamo za tripica onako odlican bio u modrici pa ga mi doveli kod nas bio solidan previse nizak za golmana znao je primit glupi golova al zna i odbranit neke zicere. vlado markovic je isto nas suspendovan prosle sezone zbog cuge i eto kod vas zavrsio. imam neki osjecaj da ce on ginut sad protiv celika :) . miroslav jevtic stara kuka bio davno davno kod nas tamo oko 2007 uglavnom star i....ostali manje vise nepoznati bar meni. zanimljivi ste dobro ste krenuli u sezonu. bas me zanima kako cemo proci gore...

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.