Super,dobro dosliKevin je napisao/la:eto vam Širokog prvo kolo!

Super,dobro dosliKevin je napisao/la:eto vam Širokog prvo kolo!
Zemljace, Mladost ima jako tezak raspored u prvih nekoliko kola, tako da se nemoj unaprijed radovati. Zajedno cemo navijati ali bice jako tesko iako bar po onome sto pise u novinama, Mladost ima solidan tim.Obarska je napisao/la:Super,dobro dosliKevin je napisao/la:eto vam Širokog prvo kolo!, i da vas jos bolje ispratimo(naravno bez bodova)!!
Robijasi su par puta,vracajuci se sa gostovanja iz Tz znali da ulete onako divljacki i pokusaju orobit prodavnicu i jednom cini mi se benzinsku u okolici Gracanice.Jednom su stali sa kombijima,raja onako po kaficima a njih jedno stotinjak ulaze kao da idu iz pustinje svi po flasu vode nose dehidrirali,i traze gdje da naspuVolimTz je napisao/la:Svaka čast ljudima u Velikoj Obarskoj. Ne znam šta se bune ovdje ljudi što vi ulazite. Bože moj danas se igra moderan fudbal, nema više čast, tradicija samo novac i biznis, kapitalizam je bar jasan sistem.
Sretno vam, fina ulaganja ste napravili. Nadam se da će klub iz mog naselja krenuti vašim stopama "Fk Sloga Simin Han", evo trenutno ulaže čovjek 120 000 KM za stadion, elem se priprema za 1 kantonalnu.![]()
Samo naprijed, nemojte se bojat navijača, samo prijedlog da se zatvore lokalne radnje kad oni dolaze, da ne bi bilo minusa.
Bojan, bivsi golman Celika i Modrice.thegunn je napisao/la:moze li neko samo da mi kaze ime tog golmana Tripica,je li to bojan tripic koji je nekada branio za modricu i celik
hvala na brzinskim informacijama. znamo za tripica onako odlican bio u modrici pa ga mi doveli kod nas bio solidan previse nizak za golmana znao je primit glupi golova al zna i odbranit neke zicere. vlado markovic je isto nas suspendovan prosle sezone zbog cuge i eto kod vas zavrsio. imam neki osjecaj da ce on ginut sad protiv celikaCickoo je napisao/la:Evo ovako, na golu je vama veoma poznat golman Bojan Tripic,bivsi golman Celika i Modrice.Dušan Hodžić,Vladimir Marković,Dušan Zelić,Nikola Mazic.Ramic Anel doskorašnji prvotimac Rudar Prijedora.Dalibor Krezovic,Komarčević Dragiša.Vasić Aleksandar,kapiten,prošao sve selekcije FK Mladost VO.Jevtić Miroslav i Nikolić Aleksandar (prešao ove sezone iz Željeznicara) napadači.Gol protiv Leotara dao je Vasiljevic,rezervista koji je ušao umjesto Nikolica.
Iskreno,kvalitet je najviše u sredini terena, i golman koji brani nemoguceUtakmicu protiv Širokog na stadionu u Bijeljini pratilo je 1.000 gledalaca,što je solidno jer VO je udaljena oko 10 kilometara od Bijeljine.Svi navijači su dobrodošli,i ja vam garantujem da nećete imati nikakvih problema!Teren sad nije bog zna kakav,jer se igra svake sedmice jedna utakmica,ali brate ovo je Bosna, nismo Englezi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.