FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Po meni nije toliko loše, jedino je realizacija nikakva, pa 15 šuteva i jedan gol, 87% posjed, da je tu Hadžija bilo bi makar 3:0.terabajt je napisao/la:Ovim amaterima ste trebali makar 3 gola dati,iskreno lose ovo izgleda .
-
- Kontakt:

ma cuj sarajevo je krenulo ofanzivano otpocetka i onda nakon gola jednostavno su stali jer im se nedaadmir12345 je napisao/la:Navijam za SARAJEVO svim srcem al ovo je katastrofalna igra protiv amatera sta ce bit kad dodje neko jaci realizacija nula kretanje na terenu nula tesko da i drugo kolo prodjemo sa ovom igrom

Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
-
- Kontakt:
Pod hitno napadac treba ovi su gori od torresadelko je napisao/la:ma cuj sarajevo je krenulo ofanzivano otpocetka i onda nakon gola jednostavno su stali jer im se nedaadmir12345 je napisao/la:Navijam za SARAJEVO svim srcem al ovo je katastrofalna igra protiv amatera sta ce bit kad dodje neko jaci realizacija nula kretanje na terenu nula tesko da i drugo kolo prodjemo sa ovom igromto je jasno,kad protivnik ne daje neke znakove zivota nije ni igracima do igre neke

-
- Kontakt:
Ne mogu stvarno da vjerujem, kakav Radulovic? Kakav Haurdic? Ovo je sramota, ne znaju lopte zaustaviti, korner izvesti, centriratii .. Ne znam sta da kazem, nemoj te pomisliti da je ovo provokacija, hordas sam iz dna duse, ali sam stvarno duboko razocaran .. Navijacima treba vratiti novac za karte.
Na kraju da dodam, ko vise forsira ovog Suljica? Pa klinac ne zna i ne zna i nikad nece ni znati. I ove polovnjake iz CG i SRB pod hitno otjerati ..
E moj Husrefe Husrefe ..
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

- DukeOfWellington
- Kontakt:

Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Mancini je napisao/la:Ovaj gostujući golman kao avijatičar.

Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje
Ljudi nemaju snage da skoce kad brane ubacaj a ovi opet ne znaju.
Trenutno korisnika/ca: 061657451, ado-hz, ajdohordas, Amidzaa, Anpa, Armija1987, AuroraBorealis, avalPacidoroP, AvantiBL, benko21, bhfanatic14, Bilosta, broj6, budzak, CentarsutNaClanak921, Confiance, Cwirek, Direktorcic, ErosViverosViv, Fudo, Hajdeee, Haksss, Hamagara, head88, Hrasno15, iliyaa8, J1897, JackW, JimmyPage, JuricaSpindl, mire971, misstianopenaldo, mma_hz, mnon46, MojaMalenkost, MostarNeretva, Mostarska, Napapijri, nedimmmm1337, NeSamSafetee, Pantelija, PeppermintSA, Rodman, SAMO BORDO, SamoDaKazeem, sekac, skoJaa, StarmoCity, Tatamata1946, UltraSa46, Uvijeknapravojstrani, Vjecnobordo, Zagor i 387 gostiju.