FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovim amaterima ste trebali makar 3 gola dati,iskreno lose ovo izgleda .
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Po meni nije toliko loše, jedino je realizacija nikakva, pa 15 šuteva i jedan gol, 87% posjed, da je tu Hadžija bilo bi makar 3:0.terabajt je napisao/la:Ovim amaterima ste trebali makar 3 gola dati,iskreno lose ovo izgleda .
bez pojacanja ce biti tesko..slabi su.
-
- Kontakt:
Navijam za SARAJEVO svim srcem al ovo je katastrofalna igra protiv amatera sta ce bit kad dodje neko jaci realizacija nula kretanje na terenu nula tesko da i drugo kolo prodjemo sa ovom igrom 

ma cuj sarajevo je krenulo ofanzivano otpocetka i onda nakon gola jednostavno su stali jer im se nedaadmir12345 je napisao/la:Navijam za SARAJEVO svim srcem al ovo je katastrofalna igra protiv amatera sta ce bit kad dodje neko jaci realizacija nula kretanje na terenu nula tesko da i drugo kolo prodjemo sa ovom igrom

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
-
- Kontakt:
Pod hitno napadac treba ovi su gori od torresadelko je napisao/la:ma cuj sarajevo je krenulo ofanzivano otpocetka i onda nakon gola jednostavno su stali jer im se nedaadmir12345 je napisao/la:Navijam za SARAJEVO svim srcem al ovo je katastrofalna igra protiv amatera sta ce bit kad dodje neko jaci realizacija nula kretanje na terenu nula tesko da i drugo kolo prodjemo sa ovom igromto je jasno,kad protivnik ne daje neke znakove zivota nije ni igracima do igre neke

nemoguce da ste ovako losi, pa ljudi su amateri 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
-
- Kontakt:
E moj Husrefe, ne znam sto ti ovo treba .. Hajd sto se ja nerviram, al ovo je najveca sramota za FKS od kako ga ja intenzivno pratim, a ima bome najmanje 15 godina .. Ovo su najveci antifudbaleri koji su ikad igrali u bordo dresu ..
Ne mogu stvarno da vjerujem, kakav Radulovic? Kakav Haurdic? Ovo je sramota, ne znaju lopte zaustaviti, korner izvesti, centriratii .. Ne znam sta da kazem, nemoj te pomisliti da je ovo provokacija, hordas sam iz dna duse, ali sam stvarno duboko razocaran .. Navijacima treba vratiti novac za karte.
Na kraju da dodam, ko vise forsira ovog Suljica? Pa klinac ne zna i ne zna i nikad nece ni znati. I ove polovnjake iz CG i SRB pod hitno otjerati ..
E moj Husrefe Husrefe ..
Ne mogu stvarno da vjerujem, kakav Radulovic? Kakav Haurdic? Ovo je sramota, ne znaju lopte zaustaviti, korner izvesti, centriratii .. Ne znam sta da kazem, nemoj te pomisliti da je ovo provokacija, hordas sam iz dna duse, ali sam stvarno duboko razocaran .. Navijacima treba vratiti novac za karte.
Na kraju da dodam, ko vise forsira ovog Suljica? Pa klinac ne zna i ne zna i nikad nece ni znati. I ove polovnjake iz CG i SRB pod hitno otjerati ..
E moj Husrefe Husrefe ..
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Koliko smo slabi covjece
, sem tu i tamo Suljica nema nijedan igrac koji moze neku razliku napraviti

Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Ma prolazi te ovo i 2. pretkolom a u 3. ce biti svasta. I onda po titulu 

nešto ste govorili ekipi Zrinjskog ?

Ovaj gostujući golman kao avijatičar.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Da igra Obuća cijenim da bi bilo 7:0.

Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Mancini je napisao/la:Ovaj gostujući golman kao avijatičar.

Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje
Razvalili ste ih 1-0
Ljudi nemaju snage da skoce kad brane ubacaj a ovi opet ne znaju.
Ljudi nemaju snage da skoce kad brane ubacaj a ovi opet ne znaju.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Trenutno korisnika/ca: boki86, bordobijeli, MaroonBjelave, mikimaus, PAPE3, Vanja8 i 71 gost.