Hladno da nam je igrao spic ovih iz San Marinu od 7-8 sansi koji je Melun imao ruku dajem da bi 3 zabio,neshvatljivo je da dva puta sa 3 metra bukvalno i pri tome stojis na sredini gola znaci ni u strani niti negdje,da ti jednom pogadjas golmana i drugi put stativu,sve mi hebi ali postotak iz one situacije da pogodis stativu je 0,01% ,to nije nesreca nego frajer je jednostavno kloc i zavrseno,ja ovo trubim od kad je dosao i trubit cu sve dok bude igrao,i svaku sam prijeteljsku pisao i pisat cu kontra njega jel frajer nezna i nije nivo ni ovih amatera iz San Marina,realno ekipa u rangu naseg Bosne Sarajevske
Necu o igri da pisem,jel je utakamica sama po sebi bila takva kakva jeste nivo nekog mahalskog turnira,prvo oni ko oni su imali motiv 0 bodova,drugo bilo je uz Melunovica jos igraca koji su zalutali tu,mislim prije svega na Husenbasica koji jedno pola sata prvo loptu nije bio u stanju primiti,neznam da je isa frajer na utakmici uradio i ona se pita eh sto ne igram,eh karinu ces ga ti zaigrati vise
Izmjene su isto debilne bile,Osmanagic da je neznam koliko los,nemoze ostati na klupi a da ti pri tome ubacujes igrace i time mjenjas automatski ostalim igracima mjesto gdje recimo saljes ovog Crnogorca na lijevu stranu,frajer lijevu nogu kao da nema dakle automatski je igrac manje,Sunjevaric ide na desnu stranu

ubacujes Radovca da bi Hameta gurnuo na 10-tku,a jedina desetka ti sjedi na klupi ,i to mi je jako zasmetalo
Na stranu sve,i da je sve uslo ono sto nije i da smo dobili 5-0 imao bi zamjerke na neke stvari koje prije svega nisu logicne pa onda sve ostalo,ali od govana se nemoze pita napraviti,i sve dok igra ovih par govana mi se pite najesti necemo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".