FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 05 jul 2013, 20:05

Karic je dosao nespreman kao se nikad frajer fudbalom bavio,ja nezam sta je decko radio u Olimpicu ali ovdje je dosao kao neko koga su sa ulice pokupili i ubacili da trenira, ali frajer se nece spremiti za jedno mjesc i tad ce moci da odigra 25 min,mada bi sinoc i on takav nikakav vjerovatno se proslavio sa par golova na svom kontu bez da se ikako krece
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 05 jul 2013, 21:19

Ne znam samo kako Musemića nije stid reći "nismo imali sreće" zar je potrebna sreća protiv amatera iz San Marina. :|
1974---1975---1976---2001---2013---2020

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 05 jul 2013, 22:06

Saurman je napisao/la:Ne znam samo kako Musemića nije stid reći "nismo imali sreće" zar je potrebna sreća protiv amatera iz San Marina. :|
Ne naprđuj treneru svih trenera :shock:
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 05 jul 2013, 22:36

Evolution87 je napisao/la:
"Mnogo klubova me zvalo u toku ovog prelaznog roka, među kojima je bilo i Sarajevo. Čest je kada te pozove Sarajevo, ali iskreno trenutno sam daleko od prelaska na Koševo. U kontaktu sam s ljudima iz kluba i vodimo zaista korektne razgovore, ali najbliži sam jednom klubu iz Rusije", rekao je Komazec, dodavši:

"Sve će se znati za nekoliko dana. Sarajevo je veliki klub, ali trenutno daleko je od potpisa ugovora. Možda jednog dana i dođem, ali sada teško".
znaci nista od njega, idemo traziti dalje :?
necu valjda melunovica i dalje gledati :roll:
hoces
uprava nije ispunila (osim cimirota i karica) zelje husrefa (koje nisu nista specijalno bile) tako da neka mu je (a i nama ) Bog na pomoci!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 05 jul 2013, 22:48

1L8F9C2 je napisao/la:
Ovaj sto prica o CENTARSUTU ja ga molim da pogleda snimak utakmice i da se uvjeri da smo 80% prilika napravili poslije centarsuteva Tadejevica, a onaj sto je prebacivao kornere i ostalo je Haurdic i onaj deda Radulovic. Koliko sam upratio svi promasaji Melunovica glavom su bili plod centarsuteva Marija.
momcino, ja kad sam pricao o mariju prosle sezone, frajer nije dobijao ni 5 minuta minutaze ;) Momak je prosle sezone dosao kao najvece pojacanje i kao najbolje potkovan igrac da bi grijao klupu. Centarsutevi iz trka mu nisu specijalnost jer da jesu ne bi ni igrao u Sarajevu s onom tehnikom za jednog beka. Kontas? Ali za FKS je odlican
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 05 jul 2013, 22:57

ma napadac se pod hitno do drugog pretkola mora naci, ili ako ne do tada da barem Karic bude sreman.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 05 jul 2013, 23:05

Bosniacum Lilium je napisao/la:
1L8F9C2 je napisao/la:
Ovaj sto prica o CENTARSUTU ja ga molim da pogleda snimak utakmice i da se uvjeri da smo 80% prilika napravili poslije centarsuteva Tadejevica, a onaj sto je prebacivao kornere i ostalo je Haurdic i onaj deda Radulovic. Koliko sam upratio svi promasaji Melunovica glavom su bili plod centarsuteva Marija.
momcino, ja kad sam pricao o mariju prosle sezone, frajer nije dobijao ni 5 minuta minutaze ;) Momak je prosle sezone dosao kao najvece pojacanje i kao najbolje potkovan igrac da bi grijao klupu. Centarsutevi iz trka mu nisu specijalnost jer da jesu ne bi ni igrao u Sarajevu s onom tehnikom za jednog beka. Kontas? Ali za FKS je odlican
Mario dosao kao najvece pojacanje?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 05 jul 2013, 23:15

i da nije, statisticki je tako bilo ;) Ali moralo se igrati kako Irfo naredi

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 05 jul 2013, 23:17

Bosniacum Lilium je napisao/la:i da nije, statisticki je tako bilo ;) Ali moralo se igrati kako Irfo naredi
Decko je dosao na probu i prosao je, mnogi nisu bili za njegovo dovodjenje ali meni je sada jedan od najdrazih igraca. Sto se mene tice, lijevi bek nam ne treba. :)

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 05 jul 2013, 23:20

mene je kupio prvim minutama prosle sezone i uvijek sam bio za to da bude ispred zlatkovica, al' eto, valjda se ove sezone mozda i pokusa sa titulom. Osim ako se ne otjeraju igraci na polusezoni. Samo jos 1 spic da valja, ostalo nije toliko lose koliko se to prica

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 05 jul 2013, 23:21

koliko ima jos Irfanovih igraca ?
NO PYRO NO PARTY

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 05 jul 2013, 23:21

Buu je napisao/la:koliko ima jos Irfanovih igraca ?
Melunovic i Haurdic "za javnost" su njegovi igraci.

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 05 jul 2013, 23:23

Sarajlijc@ je napisao/la:
a mimo javnosti?

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 05 jul 2013, 23:24

Haurdic jos nije ni los, agilan je, bar mi se tako cini.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 05 jul 2013, 23:26

plavetniloo je napisao/la:
a mimo javnosti?
Pa eto ispade svaki igrac kojeg dovedemo da ga je on doveo, jer je zaduzen za to u klubu.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 05 jul 2013, 23:27

e ovako da ja kazem nesto poslije sinosnjeg mucenja i nerviranja najteze mi je bilo kad musemic kaze da je zadovoljan igrom protiv amatera nakon prvog poluvremena nakon sto smo uspjeli dati gol na cistu gresku odbrane amatera...melunovic joj koji kloc i dosao je u sarajevo treba bit realan niko nikada do tad za njega nije cuo i lici mi da je sa neke njive...a vidim da traje rasprava o tadijevicu po meni jedan od najkvalitetnijih igraca sarajeva a to cete da vidite kad dodju malo jace utakmice da vidite kako on djeluje jako u odbrani a u napadu je dobar za jednog beka mnogo bolji od onog nekog crnogorca po meni uz dupovca malog radovca tadijevic najkvalitetniji nas igrac...i na kraju oko ovog komazeca ja bi volio da ne dodje kao sto izgleda da nece ni doc jer napadac koji u 200 utakmica uz svojoj karijeri dadne oko 40 golova daleko ej od dobrog napadaca i on ima samo jake menadzere nista vise...ja bi najvise volio kordica iz sirokog ali nema od toga nista a zasto nebi probali sa rascicem ako nista dok se ne nadje pravi igrac..
Samo Sarajevo

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 05 jul 2013, 23:31

**** zivot, zar je toliko tesko zapamtiti imena svojih igraca? Tadijevic? Isto ovako sinoc na sjeveru iza mene neki sabani i pitaju se ko su ovi (misleci na brojeve 4- Radulovic, 25- Cimi, 28- Mario) pa meni doslo u zemlju da propadnem :roll:

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 05 jul 2013, 23:32

Sarajlijc@ je napisao/la:**** zivot, zar je toliko tesko zapamtiti imena svojih igraca? Tadijevic? Isto ovako sinoc na sjeveru iza mene neki sabani i pitaju se ko su ovi (misleci na brojeve 4- Radulovic, 25- Cimi, 28- Mario) pa meni doslo u zemlju da propadnem :roll:
ma et neka sam ja saban et neka je tadejevic jbt on trazis dlaku u jajetu
Samo Sarajevo

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 05 jul 2013, 23:34

Bosniacum Lilium je napisao/la:
1L8F9C2 je napisao/la:
Ja i sta sad ti strucnjak mi nismo, ja znam da sam momka uvijek hvalio i da mi je super igrac, bas ne kontam sta sad bilo ko da napise da je Mario dobar ti ces poklopiti da si ti to prvi pricao :roll: I nije on prosle sezone dosao kao najvece pojacanje malo vrati film unazad i skontat ces da smo njega izvukli iz naftalina haman propao bio, a 3 ili 4 bolja igraca dodju al se nisu snasla on jeste i svaka mu cast.

Melunovic i Haurdic imaju veze sa Irfanom ko ja sa Chelseom. Samo napamet lupate i za Osmanagica ste pricali da je Irfanov igrac a nema veze sa njim. U ovom timu FKS od sinoc nema niti jedan igrac da je ugovorom vezan za doticnog gospodina sto se moze i provjeriti.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 05 jul 2013, 23:35

Pogledaj stranicu menadzerske agencije Replico.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: perun, Tarapi i 29 gostiju.