Kad se neko javi i kaže da je žensko finale nezanimljivo i da nije privlačno.
Pa po meni je meč između Lisicki i Radwanske bio bolji od pola muških mečeva. Meni ta muška konkurencija u tenisu opšte nije ko što je nekad bila. Bude dobrih mečeva, ali evo toliko dugo vremena se sve vrtilo oko 3-4 igrača. A uz to današnji teniseri po atraktivnosti daleko od vremena kada su igrali Becker, Stich, Ivanišević, Agassi....To je tad bila atrakcija, egzibicije , užitak.....
Jučer je npr duel između Đokovića i Del Potroa ponudio puno toga, stvarno zanimljivo, atraktivno....Veliki dio sam meča gledao. Bude tu mečeva zanimljivih, naravno da su sudari Federera i Đokovića, Đokovića i Nadala, Nadala i Federera znali nudit mnogo toga. Ali generalno u muškoj konkurenciji mi se puno tu sve vrti oko linijaša i često mi taj tenis i nije toliko zanimljiv, naspram nekih protekli vremena.
Što se današnjeg finala tiče, tu se nadam da će Sabine ovaj veliki uspjeh dosadašnji okruniti titulom. Sabine ima samo problem što brzo želi doći do poena, što nekad bude preagresivna, preofanzivna....A u suštini sjajno igra i zaslužila je da uzme. Bartoli ima više iskustva, njen taj duh, tu motivisanost cijenim. Borbena teniserka, nabrijana....Ipak Sabine ulazi kao favorit i ako provede svoju igru i bude ovoliko mentalno jaka kao do sada, trebala bi dobiti....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland