Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Ma rano je o tituli pričati.Sad igraju kući i nadam se da će pobjediti.Uz jedan kiks Leverkuzena oni su opet u igri, a i Leverkuzen im dolazi u drugom djelu.Harrison je napisao/la:Odlicna igra Hoffenheima danas, steta sto je Salihovic promasio dvije 100% prilike, a u jednoj prilici je bio sebican. Inace vrlo dobar danas, borben kao i svi igraci Hoffenheima. Ibisevic usao polovinom drugog poluvremena i nije imao nekih prilika.
Ne uzimanjem 3 boda iz ove utakmice mislim da j Hoff i definitivno otpao iz borbe za titulu.
Da ti fali 75 % igraca u kakvoj bi ti formi ocekivao da ti bude tim:roll:FRANK RIBERY je napisao/la:Njemci ne mogu ništa u Evropi.Pa ko je prošle godine igrao Finale bivšeg Cup Uefa ? Danas su rezultati manje više očekivani za one koji prate Bundesligu.Wolfsburg srlja iz grijeha u grijeh.Nakon poraza od Nurnberga sad su zasrali i sa Freiburgoma.Hoffenheim očekivano uzeo bod Hsv-u ekipi koja je u najlošijoj formi u Bundesligi uz Herthu.
BVB gazi sve redom.Zaista su u sjajnoj formi i nakon pobjede nad Nurnbergom u seriji su od 8 utakmica bez poraza.Bayer došao po bod u Hannover i uzeo ga.Stuttgart igra fenjeraški.Šta se dešava sa tom ekipom da mi je znati.
Slažem se ja da su problem povrede, ali ja nakon toliko povreda ipak realnije bilo da Hsv neće pobjediti .Što se Veha tiče apsolutno se slažem da on nije trener za Wolfsburg.A ako ovako nastavi uskori ni to neće biti.harishp je napisao/la:Da ti fali 75 % igraca u kakvoj bi ti formi ocekivao da ti bude tim:roll:FRANK RIBERY je napisao/la:Njemci ne mogu ništa u Evropi.Pa ko je prošle godine igrao Finale bivšeg Cup Uefa ? Danas su rezultati manje više očekivani za one koji prate Bundesligu.Wolfsburg srlja iz grijeha u grijeh.Nakon poraza od Nurnberga sad su zasrali i sa Freiburgoma.Hoffenheim očekivano uzeo bod Hsv-u ekipi koja je u najlošijoj formi u Bundesligi uz Herthu.
BVB gazi sve redom.Zaista su u sjajnoj formi i nakon pobjede nad Nurnbergom u seriji su od 8 utakmica bez poraza.Bayer došao po bod u Hannover i uzeo ga.Stuttgart igra fenjeraški.Šta se dešava sa tom ekipom da mi je znati.
Wolfsburg ispasta zbog Veha jer ovaj i kondicioni treninzi dvije nepoznanice za razliku od Felixa.
Ovi ostali mogu proci.
Mogu oni igrati LP i Bundesligu,samo im treba bolji trener.GunnerS je napisao/la:Wolsfuburgu će bit najbolje ako ispadne iz LP-aNe mogu oni sa ovom ekipom na ovako jaka dva fronta ( koliko god jaka Bundesliga bila )... Treba njima jača klupa... Jer vidjeli smo, uvjek isti igrači su u prvih 11... Uvjek skoro isti ih mjenjaju, a to ne valja...
Na njih nemoj igrati,jbg,sam vidis kako igraju promjenljivo. Nekad odlicno,nekad uzasno. Nisu oni ekipa na koju bih ja tipovaoGunnerS je napisao/la:Nešto ne vjerujem, mislim, nemaju oni jaku klupu po meni... Al et... Krivo mi najviše što ih danas stavi na listić i samo na njima pade... :'(
Skoro im je ista ekipa bila i prosle godine ali zato razlicit trener.GunnerS je napisao/la:Nešto ne vjerujem, mislim, nemaju oni jaku klupu po meni... Al et... Krivo mi najviše što ih danas stavi na listić i samo na njima pade... :'(
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.