GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
5
13%
- Ademi
9
23%
- Ivanusec
4
10%
- Majer
1
3%
- Orsic
15
38%
- Petkovic
5
13%

Ukupno glasova: 39

Neutral
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la Neutral » 06 jul 2013, 14:04

Možda bi te i respektirao da u svakom postu ne omaložavaš druge forumaše.

Koeficijent pada, a godina 2010 gdje im je bio 14+ :lol:

UEFA Team Ranking 2011

20.224

UEFA Team Ranking 2012

24.774

UEFA Team Ranking 2013

25.916

Kako im je slab ovaj koeficijent :roll:

Taj tekst ima 10 mana, no lijeno mi je sada ulaziti u detaljniju raspravu sa tobom. Mi smo ipak "klaunovi" , a ti si pokupio svu pamet svijeta.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 06 jul 2013, 14:17

SiamoNoi, sve 5 što si napisao, ima toga još podosta, na žalost i previše, ali samo te molim bez vrijeđanja drugih forumaša bez obzira shvaćali oni ili ne i bez obzira kakvo je njihovo mišljenje o Dinamu i Mamiću.
Ista stvar vrijedi i za ostale.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 06 jul 2013, 14:20

Ok.Dogovoreno.

Neutral,kako si u 10 min. uspio pročitati sav tekst,pručiti svaki video i naći 10 mana?Evo molim te to mi objasni baš me zanima.Kako da te ozbiljno shvatim i da ne mislim da opet trolaš?

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 jul 2013, 14:28

Nisam gledao, a tekst mi je poznat odnekud samo ne znam odakle tj. da usporedba neka.

Jedan Ivo Sanader nije iznad zakona bio, što bi to bio Zdravko Mamić. Koliko godina ista priča, što se ovo napokon ne završi na sudu i neka sud odluči šta i kako dalje.

100x je Mamić odlazio i uvijek se vraćao. Nemoguće je da je on sam protiv čitave mase koji sebe nazivaju navijači Dinama Zagreba. Ti isti koji su donijele toliko pokvarile imidž samog Dinama.

Uglavnom, kasnije ti odgovorim, najvjerovatnije aBd nakon superkup jer sam trenutno zauzet sa nečim što stopiram svake 2 minute, nikako završiti.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 06 jul 2013, 15:07

I izgleda da opet nisi shvatio.A i lijepo ti piše gore datum kad je tekst objavljen.Ako dobro pogledaš vidjet ćeš o kojem se razdoblju govori,naravno da se ne može govoriti o sezonama 12./13.,11./12....kad još nisu odigrane.Logično hehe,tko bi rekao.Bit je u tome da čovjek konstantno laže i trola navijače.Što vidiš i iz daljnjih izjava.

Zapravo jedino bitno je to da psihopat uopće ne smije biti u klubu i tu bi svaka rasprava o njemu kao "uspješnom poduzetniku",i slične bajke,trebala stat.A zašto ne smije biti smo toliko puta objasnili,zar je potrebno ponovno?!
Izgleda da je anton jedino uspio koliko toliko kvalitetno zatrolat,ovo sve ostalo jako slabo.Nebuloze iz posta u post.I lijepo vam se objasni,ali ne vi ponovno.Od onog da bi klub bio u rangu Slavena Belupa da nema Mamića do onog da si navijači naprave sami svoj klub.

I da ti odgovorim na ovo iz zadnjeg posta...jasno da nije on sam protiv čitave mase.Pa ne piju se bez razloga kavice sa raznoraznim sucima itd.Valjda si upoznat s time.
Preporučam i da ovo proučiš:http://www.zajednozadinamo.com/pravni-kutak.php
Koliko je samo zahtjeva podneseno..a opet...
Država nam je banana i to je veliki problem.

I nejasno mi je ovo "Nemoguće je da je on sam protiv čitave mase koji sebe nazivaju navijači Dinama Zagreba. Ti isti koji su donijele toliko pokvarile imidž samog Dinama."Nije valjda da smatraš da su navijači pokvarili imidž kluba?

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 06 jul 2013, 15:17

predugo sam pisao post pa me izlogiralo ..... sada sam izgubio volju ponovo napisati pa cu u kratko :mrgreen:

- nitko nije protiv krsenja zakona vec da se zakon provodi onaj tko je zaduzen za provodjenje

- kod nas podhitno treba staviti kljuc u bravu na fakultet politickih znanosti jer na zalost sa tog fakultata izlaze preglupi ljudi koji rade uglavnom stetu drustvu. Sve se bazira na zutilu i senzacijama, objektivnih gotovo niti da nema. Pitanje prihoda se potegnulo 1000 puta do sada, a svi koji tvrde da imaju mozga znaju da prihod bez rashoda je slab podatak iz kojeg ne mozes zakljuciti o poslovanju puno toga. Osobno mene zanima koliko su troskovi transfera, ulaganja, stadiona, placa igraca, administracije, trnera i ako bude netko to istrazivao neka stavi kune jer zastrasujuce izgleda, u eurima kada preracunas ne mozes niti jednog C.Ronalda za te pare kupiti :)

- rezultate mozes tuamcitii razlicito ti ces navesti bate, partizan i apoel, ja cu ti reci da za razliku od njih dinamo igra redovito u europi i tako se mozemo navlaciti do sutra.

Uglavnom ova upravo trenutno imaju moju podrsku za dosadasnji rad s obzirom u uvijetima u kojima se nalazi, da moze bolje moze i ocekujem bolje nebitno mi tko ce to ostvariti sto se mene tice moze i 11 afrikanaca :)

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 06 jul 2013, 15:39

Vrsaljko u Genou za 4 milijuna eura?

U najgledanijoj tv emisiji o nogometnim transferima, Calciomercato, na Sky sportu Italia, u petak navečer objavljena je informacija da je Šime Vrsaljko na korak od prelaska u Genou!

Kako tvrdi Gianluca Di Marzio, najjupućeniji talijanski novinar kada su u pitanju prijelazni rokovi, Vrsaljko, koji je bio već zanimljiv Interu u vrijeme Kovačićeva dolaska (siječanj), ima već dogovoren transfer iz Dinama u Genou.

Navodna cijena tog posla je 4 milijuna eura. Je li i ovaj put Di Marzio bio u pravu, vidjet će se ubrzo. Zasad je jedino sigurno je da će Vrsaljko ove subote igrati za Dinamo u Superkupu protiv Hajduka...
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 06 jul 2013, 17:09

Ovaj gore dugacki tekst sam nekad procitao i nisam se mogao nacuditi ovom cudu oko koeficijenta. Racunanje koeficijenta se svako malo mijenja, pa je nerealno da se gleda koeficijent na taj nacin. Evo primjer, Dinamo je 1998. imao koeficijent 3.000, a 1999. 25.187. Da to nije malo cudno. Pogledajte ovaj link: http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uef ... k1998.html, pa onda ovaj link http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uef ... k1999.html. Na tom prvom linku vidite kako je Dinamov koeficijent iz sezone 94/95 1.000, a na drugom linku pise da je taj isti koeficijent iz sezone 94/95 bio 5.250.

Da uzmemo poredjenje ovih gore navedenih godina. Prve tri navedene sezone je bio isti obracun koeficijenata i te tri sezone je on preko 30. Pogledajmo na sljedecem linku koeficijente iz 2003. http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uef ... k2003.html. Sad pogledajmo iz 2004. http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uef ... k2004.html. Pogledajte 2003. i koeficijent iz recimo sezone 02/03, bio je 5.3750, a sad pogledajmo koeficijente iz 2004. i bacimo pogled na tom linku na koeficijent iz 02/03, on iznosi 4.9075.

Svaka cast njima na toj borbi, al nisam mogao da ne primjetim ovo :mrgreen: . Mislim da je i poslije bila jos jedna promjena izracuna i da se tad koeficijent trebao povecati, ali zbog nenastupanja i loseg nastupanja u sezonama 05/06 i 06/07 to se nije desilo, ali kad su ti koeficijenti izbaceni iz proracuna koeficijent je poceo da raste, te za ovu sezonu iznosi 25.916 sto se ne moze nazvati nimalo losim. Da bi se zadrzao minimalno taj potrebno je ostvariti 4.8666, a vec je osigurano 1.000 i bez nastupa + udio nacionalnog.

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 06 jul 2013, 19:31

http://bstream4.net/index4.html" onclick="window.open(this.href);return false;
link za superkup...

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 06 jul 2013, 19:35

AnelZ je napisao/la:Jao rasprave, ne mogu da vjerujem. Problem sa osobama iz BiH koji bi prizeljkivali nekog svog "Mamica" za svoj klub jeste ja mislim u tome da nismo skoro nikada osjetili slast uspjeha u fudbalu, pogotov klupskom nakon rata pa narod bi prodao svoju majku za tako nesto sto je bolesno, bukvalno bi dali tradiciju i navijace (nevazno sto je prosjek za nase najvece klubove izmedju 3000-6000) za uspjeh. Kada procitam na temi FK Željezničar kako neki prizeljkivaju da jednog dana neki Arap ili Rus preuzme Želju svaka dlaka na glavi mi se nakostrijesi, samo razmisljam kako su to ogranicene osobe. Jedino sto su Arapi, Rusi i bogati Evropljani uradili od ovog sporta jeste smanjili mu vrijednost. Jeli normalno da kroz skoro preko decenije imamo iste klubove u cetvrfinalu LP? Naravno da nije, time se gubi draz takmicenja. Uspije nekada nego iznenaditi kao sto je bio slucaj sa APOEL-om, ali mnogo rijedje nego prije. Jeli normalno da neko placa po skoro 300 €/funti za kartu na utakmicu LP? Naravno da nije.

Niko nespori da Mamić prodaje neke igrace za fine sume, ali mene bas zanima da li su svi ti igraci pod svojom dobrom voljom napustili klub? Mislite da nema djece koja bi voljela igrati u jakom Dinamu citav svoj zivot? Ovaj Dinamo sa ovim parama moze mnogo bolje, definitivno, samo sa boljom politikom i boljim odnosima sa javnoscu i navijacima.
bravo najbolji koment .
i sto je nazalost da ovako kako si ih opisao razmislja ne 90% nego 120% ljudi koji dolaze na stadione u BIH

bh_navijac
Kontakt:

Post Postao/la bh_navijac » 06 jul 2013, 20:46

imal ko strim dinamo hajduk hvala

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 06 jul 2013, 21:13

bh_navijac je napisao/la:imal ko strim dinamo hajduk hvala
A ima i na Novoj
http://liveutakmice.****/p/live1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sreca pa je Ojler mlad umro...

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 06 jul 2013, 22:33

opet tužno izgleda vrijedjanje najboljeg funkcionera dinama u istoriji kluba od strane razmažene zagrebacke publike ;)

ev još jedan trofej im donese, pitaj boga koji po redu :oops:
nema potpisa

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 06 jul 2013, 22:34

Šampioni, svaka čast momcima.

Pablo Migliore je već ljubimac navijača, još jedan u nizu trofeja
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 06 jul 2013, 23:01

Daj @admire idi nesto drugo komentira...Okani se Dinama molim te. Jer to sto pises me tjera na :oops:

Dobra utakmica, borbenost, trka.. Soudani i Migliore su me osvojili 8-)

Ali kako ih Migliore provocira na penalima, pa umro sam :lol:
RIP CITY!

Dok dišem ja ću živjeti za Modree!

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 06 jul 2013, 23:03

Admir_Sa je napisao/la:opet tužno izgleda vrijedjanje najboljeg funkcionera dinama u istoriji kluba od strane razmažene zagrebacke publike ;)

Ispravak-ratnog profitera.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 06 jul 2013, 23:09

gerdmuller je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:opet tužno izgleda vrijedjanje najboljeg funkcionera dinama u istoriji kluba od strane razmažene zagrebacke publike ;)

Ispravak-ratnog profitera.
može i to, al to negira cinjenicu koju sam naveo

samo sam rekao svoje mišljenje i ne bih zbog ove teme i foruma da se opet povede ista diskusija volume89 :roll:
nema potpisa

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 06 jul 2013, 23:34

admire ma to ti meni liči na sado-mazo...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 06 jul 2013, 23:45

100 migliona na stadionu.Prekrasno navijanje,derbi ugođaj.Praznik hrvatskog nogometa.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 06 jul 2013, 23:53

Dobra utakmica Dinama s obzirom da forma nije tempirana za nju i da Dinamo prakticki jos nije zavrsio pripreme. Soudani je rasturio, a pola priprema nije prosao. Za mjesec dana bi trebao da valja svaku obranu. Fernandez je pokazao da od njega moze nesto biti, a ni on nije prosao cijele pripreme. Brz je, probijat ce po bokovima, a vjerujem da ce ti prodori cesto zavrsavat happy endom. Migliore nije ni imao nekog velikog posla, a sve sto je i imao za vrijeme utakmice dobro je odradio. Na penalima je pokazao svoju ludost, al mi je svakako bio jaci Vrsajevic kad mu je pusu poslao :lol: . Zao mi je sto Kramaric i Antolic nisu igrali barem po pola sata, da vidimo kako su se oni uklopili, al dobro, bit ce vremena. I izdvojio bi jos i Copa koji je po meni odigrao jako dobro, te je napredak evidentan. On i Kramaric bi trebali da budu prave spice, a s Fernandezom i Soudanijem na krilu trebali bi da trpaju svakog.

Bakary Sare potpisao na 4 godine. Dosta pojacanja je dovedeno, ako se svi pokazu kao ova trojica veceras bit ce odlicno odradjen posao.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []