I izgleda da opet nisi shvatio.A i lijepo ti piše gore datum kad je tekst objavljen.Ako dobro pogledaš vidjet ćeš o kojem se razdoblju govori,naravno da se ne može govoriti o sezonama 12./13.,11./12....kad još nisu odigrane.Logično hehe,tko bi rekao.Bit je u tome da čovjek konstantno laže i trola navijače.Što vidiš i iz daljnjih izjava.
Zapravo jedino bitno je to da psihopat uopće ne smije biti u klubu i tu bi svaka rasprava o njemu kao "uspješnom poduzetniku",i slične bajke,trebala stat.A zašto ne smije biti smo toliko puta objasnili,zar je potrebno ponovno?!
Izgleda da je anton jedino uspio koliko toliko kvalitetno zatrolat,ovo sve ostalo jako slabo.Nebuloze iz posta u post.I lijepo vam se objasni,ali ne vi ponovno.Od onog da bi klub bio u rangu Slavena Belupa da nema Mamića do onog da si navijači naprave sami svoj klub.
I da ti odgovorim na ovo iz zadnjeg posta...jasno da nije on sam protiv čitave mase.Pa ne piju se bez razloga kavice sa raznoraznim sucima itd.Valjda si upoznat s time.
Preporučam i da ovo proučiš:
http://www.zajednozadinamo.com/pravni-kutak.php
Koliko je samo zahtjeva podneseno..a opet...
Država nam je banana i to je veliki problem.
I nejasno mi je ovo "Nemoguće je da je on sam protiv čitave mase koji sebe nazivaju navijači Dinama Zagreba. Ti isti koji su donijele toliko pokvarile imidž samog Dinama."Nije valjda da smatraš da su navijači pokvarili imidž kluba?